• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze donderdag staat er weeral een straffe pot op het programma in de Engelse voetbalcompetitie. In de veertiende speelronde van de Premier League bekampen Manchester United en Arsenal elkander. Beide elftallen presteren dit seizoen nog niet naar behoren. Een driepunter in deze Manchester – Londen clash helpt de bovenliggende partij er weer een beetje bovenop. Voorspel Manchester United – Arsenal via Voetbalwedden en scoor ferme winstbonussen!

Statistieken Manchester United – Arsenal FC

In de voorbije vijf ontmoetingen tussen Manchester United en Arsenal FC op Old Trafford wist de thuisploeg slechts eenmaal de primus te worden. Dat was in de match van 29 april 2018. Het werd toen 2-1 voor The Red Devils.

The Gunners wonnen ook eenmaal en dat was tijdens het laatste treffen van de twee kemphanen op Old Trafford. Arsenal aanvaller Pierre-Emerick Aubameyang besliste met zijn goal in 69e minuut de match: 0-1.

De overige drie confrontaties eindigden onbeslist. Op 30 september 2019 werd het 1-1, op 5 december 2018 werd er afgefloten bij een 2-2 stand en de laatste draw uit dit overzicht vond plaats op 19 november 2016. Dat duel eindigde bij een 1-1 stand.

Gezien de matige vorm waarin United de jongste weken verkeert, is Arsenal de logische favoriet, maar de Belgische wedkantoren volgen de Premier League op de voet. Zij zagen dat United coach Ole Gunnar Solskjaer het veld moest ruimen. Interim koning Rangnick nam het stokje over en liet tegen Chelsea, voorbije zondag, direct al zien dat er een frisse wind door Manchester waait.

Hierdoor zijn de pre-odds bij de meeste bookmakers toch in het voordeel van de thuisploeg, dat natuurlijk ook het thuisvoordeel heeft. United staat momenteel achtste en Arsenal vijfde. Als Manchester United deze clash wint, dan kan het opklimmen naar plek zes en komt het op slechts twee punten van The Gunners.

Odds

De pre-wedstrijd odds voor Manchester United – Arsenal FC zijn al net zo lekker als het affiche zelf. Een overwinning van United levert u al rap het dubbele van uw inleg op. Bij de top bookmakerskantoren van Voetbalwedden staan de pre-odds op x2,01 keer uw inleg.

Bij een gelijkspel lopen de potentiele winstbonussen nog fermer op. De strafste pre-wedstrijd quotering bij een draw vonden we bij de top bookmakers van Voetbalwedden en lopen op tot maximaal x3,75 keer het gekozen speelbedrag.

De Londense formatie Arsenal doet het de voorbije jaren dus uitstekend op Old Trafford en het is dan ook niet vreemd om in de pre-fase te kiezen voor een overwinning van The Gunners. Bij de Belgische wedkantoren kunt u hierop spelen tegen een maximale quotering van x3,75 keer het ingelegde wedbedrag.

Speltypen

Wilt u een poging doen meer te winnen bij deze Engelse topmatch? Dan is wedden op het resultaat wellicht niet de beste keuze. Bij enkele bookmakers worden ook fraaie specials aangeboden. Zo kunt u wedden op United wint en Ronaldo scoort. Dan levert dat bij een winnende weddenschap al x2,70 keer uw inleg op. Zet u in op winst voor United en Bruno Fernandes scoort, dan staat dat in specials op maximaal xx3,50 keer uw inleg.

Denkt u dat beiden tot scoren gaan komen en dat United gaat winnen? Dan is deze voorspelling bij een correcte uitvoering x4,90 keer het gekozen speelbedrag waard. De wedoptie Arsenal wint en Pierre-Emerick Aubameyang scoort doelpunt staat in de boeken voor x5,90 keer uw inleg. Bij winst van The Gunners en een goal van Lacazette keren de bookmakers zelfs maximaal x6,90 keer uw inleg uit.

Voetbalwedden

Voetbalwedden op de Engelse Premier League is altijd speciaal. Topmatches, straffe ploegen en topspelers. Maar ook zeer ferme pre-odds, live betting odds en match specials. Kortom: echte voetbalwedders moeten een keer spelen op een match in de Premier League. Manchester United – Arsenal is daarvoor bijzonder goed geschikt!

Datum en tijdstip Manchester United – Arsenal

De Engelse competitiewedstrijd Manchester United – Arsenal FC wordt op donderdag 2 december gespeeld op Old Trafford. Het duel begint om 21:15 uur. De pre-odds worden dan vervangen door live odds, die actief blijven tot aan de laatste speelminuut. Scoor u bij deze topmatch de winnende deal? Zet in en win bij Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.