Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

De naam voetbalwedden.be zegt eigenlijk alles al. Dit is dé plek waar u naartoe gaat als u informatie wilt over voetbalweddenschappen. Bij ons leert u de fijne kneepjes van het online wedden. Van een beginnershandleiding tot wedstrategieën en praktische informatie over de verschillende bookmakers: het is er allemaal. Natuurlijk krijgt u ook de nodige tips zodat u het maximale uit uw voetbalweddenschappen haalt. Die tips krijgt u niet van zomaar iemand. Voetbalwedden.be bestaat namelijk uit een team van gepassioneerde voetbalfans met flinke wedervaring. Wij helpen u graag om uw leven als voetbalwedder succesvol van start te laten gaan!

Profiteer van onze jarenlange ervaring als voetbalwedders

Ervaring is alles in de wereld van het voetbalwedden. Wij houden ons al meer dan tien jaar bezig met voetbalweddenschappen, en in die tijd hebben we veel geleerd. We hebben weddenschappen gewonnen en ook de nodige weddenschappen verloren. Die verloren weddenschappen zijn achteraf enorm waardevol geweest, want we weten nu precies wat werkt en wat niet werkt. Van die kennis kunt u weer profiteren.

Ziet u een leven als voetbalwedder wel zitten? Het is dan helemaal niet nodig om vanaf nul te beginnen en alles zelf uit te vinden. Op voetbalwedden.be staat namelijk allerlei handige informatie verzameld waardoor u direct goed van start gaat. Bij de informatie de we geven, zijn we altijd zo neutraal en eerlijk mogelijk. Als een bepaalde wedstrategie uw kansen vergroot, dan laten we u dat uitgebreid weten. Maar daarnaast wijzen we u ook op eventuele nadelen en valkuilen. Dit helpt u om een weloverwogen beslissing te nemen. U hoeft dus niet door schade en schande wijs te worden zoals dat bij ons het geval is geweest. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om snel uit te groeien tot een succesvol voetbalwedder.

Beginnende of gevorderde wedder: iedereen kan iets leren

Zelfs na meer dan tien jaar ervaring zijn we nog niet uitgeleerd. Soms komen we nieuwe wedstrategieën tegen of krijgen we de kans om een vernieuwend inzetsysteem uit te proberen. Dit zijn natuurlijk zaken waar ook andere ervaren voetbalwedders baat bij hebben. Beginnende voetbalwedders lopen met heel andere vragen rond. Voor die groep is het vooral belangrijk om goed van start te gaan. Er komt veel op u af als u plannen heeft om te gaan wedden op voetbal. Want hoe zoekt u een goede bookmaker uit? En waar moet u allemaal op letten voordat u uw eerste weddenschap plaatst?

Met voetbalwedden.be richten wij ons op iedereen die geïnteresseerd is of al bezig is met voetbalwedden. Het maakt niet uit of u net de voorzichtige eerste stappen zet óf dat u al jaren actief aan het wedden bent. Voor iedereen valt er nog genoeg te leren, dus ook als u inmiddels al honderden weddenschappen heeft geplaatst. U haalt gewoon de informatie van onze website af waar u op dat moment het meeste aan heeft. Zo worden beginnende en gevorderde wedders eenvoudig verenigd op voetbalwedden.be.

Onze reviews leiden u naar de perfecte bookmaker

Algemene informatie over voetbalwedden is altijd handig, zeker als u dit combineert met de vele tips en strategieën die op ons platform staan. Maar hiermee bent u er nog niet. Bookmakers spelen namelijk een essentiële rol in de wereld van het online wedden. Onze reviews vormen daarom een belangrijk onderdeel. Als u online gaat wedden op voetbal, heeft u nu eenmaal een spelersaccount bij een bookmaker nodig. Op het moment dat u op zoek gaat naar een wedplatform, merkt u direct hoe groot het aanbod is. Unibet, Betfirst, Ladbrokes en Bet777 zijn nog maar een paar van de vele bookmakers die in België actief zijn. De grote vraag is dus welke bookmaker het beste bij uw manier van wedden past.

Het is geen doen om zelf alle wedplatforms af te struinen om zo tot een weloverwogen beslissing te komen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Wij hebben de bekende bookmakers al voor u uitgeprobeerd, en de resultaten daarvan zijn te vinden in de reviews. We testen de bookmakers altijd uit met echt geld zodat we meteen een heel goed beeld krijgen. Bovendien nemen we alle mogelijke informatie mee. We letten op het aanbod, de mogelijkheden bij live wedden, de bereikbaarheid van de klantenservice, de spelerslimieten, stortingsmethoden, de gebruiksvriendelijkheid van het platform enzovoort. Dat betekent dat u gemakkelijk die informatie uit de reviews kunt halen die voor u belangrijk is. Waar u zich sowieso geen zorgen over hoeft te maken, is de betrouwbaarheid. Wij tonen namelijk alleen bookmakers die beschikken over die felbegeerde licentie van de Belgische kansspelcommissie.

Zo’n licentie is belangrijk, maar het zegt niets over wat de bookmaker u verder te bieden heeft. Daarom krijgt u van ons een eerlijk en onafhankelijk oordeel. Er is geen sprake van een samenwerking met bepaalde bookmakers. Het maakt ons dus niet uit of u kiest voor Betfirst of Betway. Ons doel is om u een duidelijk oordeel te geven op basis van onze eigen ervaringen als voetbalwedders. Op deze manier kunt u een goede keuze maken uit de vele betrouwbare bookmakers die zich begeven op de Belgische gokmarkt.

Volg de actualiteiten en het laatste voetbalnieuws

Als voetbalwedder heeft u baat bij een informatief platform dat onafhankelijk en eerlijk is. Voetbalwedden.be is dat platform dat u de houvast biedt die u nodig heeft. Behalve informatief, neutraal en eerlijk zijn we ook actueel. Week na week staan er nieuwe, interessante wedstrijden op het programma. Is het tijd voor een van de grote voetbalklassiekers? U heeft er dan niets aan als u alleen informatie tegenkomt over de klassieker van vorig jaar. U wilt weten wat er nu speelt zodat u een goede inschatting kunt maken. Via onze nieuwspagina houden wij u dagelijks op de hoogte van alles wat er speelt in de voetbalwereld. We komen met nieuwtjes, actualiteiten en natuurlijk belichten wij de populairste wedstrijden. En niet onbelangrijk: weddenschappen met hoge quoteringen pakken we ook voor u mee.

Met voetbalwedden.be gaan we echt voor het totaalplaatje. Hierdoor hoeft u geen andere websites te bezoeken wanneer u zich voorbereidt op de weddenschappen. Alle informatie die u nodig heeft, vind u gewoon bij ons.

Voetbalwedden.be is een informatieve website die de bezoekers informeert over alle facetten van het wedden op voetbal, van uitleg tot strategie.
Ons doel is om aspirerende en bestaande voetballiefhebbers informatie te bieden en bij te dragen bij het uitkiezen van winstgevende weddenschappen. Voetbalwedden.be is zelf geen aanbieder van voetbalweddenschappen. Voorts accepteert Voetbalwedden.be op geen enkele wijze verantwoordelijkheid voor de bedrijfsvoering van de op haar site genoemde bookmakers.

Let op: de wettelijke vereiste minimumleeftijd voor deelname voor online sportweddenschappen is in België 18 jaar.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.