• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Zaterdag staat er in La Liga weer een klassieker geprogrammeerd: Real Madrid gaat op bezoek bij aartsrivaal FC Barcelona! Met Thibaut Courtois  in de goal hoopt Los Blancos de maat te nemen van de Catalaanse topploeg. Madrid staat momenteel een pak hoger in La Liga dan Barça, maar speelde ook al één match meer. Een zege in El Clasico brengt het gat tussen de twee titanen op zes punten. Voorspel nu de uitslag van Real Madrid – FC Barcelona en scoor via voetbalwedden

Statistieken

De wedstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona zijn altijd de moeite waard om te bekijken en om op te gokken! De uitslagen zijn de laatste jaren vaak in het voordeel van de ploeg die op verplaatsing speelt. In het voorbije seizoen ging de zege echter naar Real Madrid. In een achteraf beslissende topper nam de Koninklijke uit Madrid duidelijk de maat van FC Barcelona: 2-0.

Een jaar eerder zegevierde Barcelona nog tweemaal in Madrid: 0-1 in La Liga en 0-3 in de Copa del Rey. Ook in 2017 trok Barca aan het langste eind: 0-3. De laatste keer dat het een gelijkspel werd in Bernabeu was tijdens de bekermatch in 2013. Het werd destijds 1-1.

Odds

Bij de Belgische wedkantoren is er niet echt een favoriet, maar is het wel duidelijk dat FC Barcelona – als thuisspelende equipe – normaal gezien de meeste kans maakt om de hoofdvogel te schieten in deze editie van El Clasico. In alle gevallen ontvangt u minimaal het dubbele van uw wedbedrag retour als u de correcte voorspelling plaatst!

Bij een overwinning van thuisploeg FC Barcelona bedraagt de pre-wedstrijd quotering x2,10. Bij een zege van Real Madrid hebben de Belgische wedkantoren zelfs nog hogere odds in petto! Gemiddeld ontvangt u dan x3,10 keer uw speelbedrag!

Een draw zorgt voor de hoogste winstbonussen bij deze uitgave van El Clasico. Als er zaterdagmiddag géén winnaar komt en worden de punten gedeeld, dan wordt er in het 1×2 spelsysteem gemiddeld x3,45 keer het speelbedrag uitgekeerd aan iedereen die deze uitslag vooraf voorspelden via de online bookmakerskantoren waar op Barcelona – Real Madrid gespeeld kan worden!

Speltypen

Een keer een ander speltype uitproberen? Dan kunt u zich vast amuseren met de combi-deals die er voor deze match op de rol staan. Een propere combinatie deal is het wedden op de winnaar én aangeven of u denkt dat beide clubs tot scoren gaan komen. Ziet u voor zich dat beide clubs minimaal één goal moeten slikken, maar dat FC Barcelona uiteindelijk de meeste goals weet te maken? Dan ontvangen spelers op deze combi-deal x3,70 keer het speelbedrag als dit daadwerkelijk zo gaat plaatsvinden. Wint FC Barcelona en scoort Real Madrid in deze ganse match niet één keer? Dan is de gemiddelde quotering bij deze combi-deal zelfs x3,95!

Denkt u dat het een gelijkspel wordt, maar dat het niet 0-0 wordt? Speel dan op een gelijkspel en beide teams scoren! De quoteringen hiervoor komen namelijk boven de x4,00 keer de inleg uit! Een 0-0 gelijkspel levert trouwens sowieso een plezant bedrag op: x14,00 keer de inleg is een straffe pre-match odd bij deze dubbele kans deal.

Wint Real Madrid in een leeg Camp Nou, maar weet Barcelona wel minimaal één keer te scoren? Dan keren de Belgische bookmakers een zeer propere x5,20 het speelbedrag uit aan iedereen die hierop heeft gespeeld!

Voetbalwedden

Bij voetbalwedden.be kunt u zich dagelijks amuseren met (Europese) topmatches! Deze Spaanse topper tussen Real Madrid en FC Barcelona trekt keer op keer een pak voetballiefhebbers naar de online goksites. Voetbalwedden.be selecteerde de beste deals en de hoogste quoteringen voor het wedden op deze editie van El Clasico! Pak die kans en schiet raak!

Datum en tijdstip

Deze La Liga-topper wordt gespeeld op zaterdag 24 oktober en begint al om 16:00 uur! Zet dus tijdig in, want voor u het goed en wel in de smiezen heeft, is de wedstrijd al aangevangen.

Na alle Champions League en Europa League wedstrijden is het heel rap zaterdag, dus wacht niet te lang en speel mee met Real Madrid – FC Barcelona door vandaag al uw voorspellingen voor de topmatch achter te laten bij de online bookmakerskantoren waarmee voetbalwedden.be samenwerkt. Veilig, betrouwbaar en snel wedden op voetbal doet u het best bij voetbalwedden!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.