Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zondag staan Royal Antwerp en Sporting Charleroi loodrecht tegenover elkander. Het duel in speelronde dertig van de Jupiler Pro League vindt plaats in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Wedden op Antwerp FC – Charleroi? Vind de strafste pre-odds bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden!

Statistieken Royal Antwerp – Sporting Charleroi

De laatste twee duels die Royal Antwerp in eigen Bosuil Stadion speelden tegen Sporting Charleroi werden beide in zeges omgezet. In seizoen 2019-2020 was dat niet het geval. De teams waren toen aan elkander gewaagd. Op 16 februari 2020 werd het 1-1 in Antwerpen. De Carolo’s kwamen in 2019 voor de laatste maal zegevieren in het Bosuil Stadion. In maart dat jaar werd het 1-2 voor de bezoekers uit Charleroi.

Dit seizoen staat Royal Antwerp hoger op de tabel dan Sporting Charleroi. De ploeg van coach Mark van Bommel staat op de derde plaats van de Belgische Pro League. Het team in Charleroi staat elfde en hebben 22 punten minder dan de Great Old.

Voorbije weekeinde wist Royal Antwerp met 0-2 te zegevieren bij rode lantaarn RFC Seraing. Sporting Charleroi verloor drie punten tegen OH Leuven. In eigen stadion zagen de Carolo’s de ploeg uit Leuven zegevieren met 0-1.

Odds Royal Antwerp – Sporting Charleroi

De Belgische wedkantoren verwachten dit weekeinde een zege van RAFC. De strafste pre-odds bij dit duel vindt u bij een zege van Sporting Charleroi. De bookmakers keren namelijk een quotering van maximaal 4.80 keer de inleg uit als de Carolo’s zegevieren.

Wordt het een puntendeling  in het Bosuil Stadion? De pre-wedstrijd quoteringen in het 1×2 spelsysteem lopen op tot maximaal 3.90 keer de inleg als de teams de punten delen.

Een zege van Royal Antwerp levert een maximale bookmakersuitkering van 1.73 keer het wedbedrag op. Check de meest actuele pre-odds op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.be!

Speltypen

In de reguliere competitie staan niet veel speelronden meer op het programma dus wilt u nog wedden op de Pro League duels dan moet u er snel bij zijn. Daarbij hoeft u zich niet te beperken tot het 1×2 spelsysteem. U kunt ook een combideal maken of inzetten via de diverse andere speltypen. Er wordt veel gewed op een dubbele kans of under/over speelsystemen. Voorspelt u graag de correcte score combinatie, dan zult u straffe odds vinden. De Belgische wedkantoren keren tot 3.05 keer de inleg uit als RAFC zegeviert met 1-0, 2-0 of 3-0. Zegevieren de Carolo’s met deze cijfers? Dan wordt uw speelbedrag op deze voorspelling tot 7.50 keer meer waard.

Nog een ferm voorbeeld van een speltype is het aantal goals under/over. Bij dit speelsysteem lopen de pre-odds al op tot 21.00 keer het wedbedrag. Ontdek welk speltype u het meest aanstaat en speel bewust mee.

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden vindt u enkel de bookmakers die een licentie hebben om weddenschappen aan te mogen bieden in België. U bent dan zeker dat u speelt via een betrouwbaar wedkantoor. Speel zelf ook altijd bewust mee en stop op tijd. Zo blijft het plezant om te wedden op voetbal matches in de Belgische Pro League.

Datum en tijdstip Royal Antwerp – Sporting Charleroi

De Pro League match Royal Antwerp – Sporting Charleroi staat gepland op zondag 19 maart. Het duel in het Bosuil Stadion begint om 13:30 uur. Wedden in de pre-fase kan totdat de match begint. Live wedden is dan mogelijk tot het einde van de wedstrijd. Voor welke speltype u ook kiest speel mee via Voetbalwedden.be en wie weet bent u deze zondagavond de primus.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.