• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Chelsea en Liverpool treffen elkaar op de tweede dag van het nieuwe jaar in de Engelse Premier League. Stadion Stamford Bridge is het decor van deze kraker waarin mogelijk onze landgenoten Romelu Lukaku en Divock Origi elkaar treffen. Heeft u goesting om mee te spelen via Voetbalwedden? Hier vindt u de betrouwbaarste bookmakers met de betere quoteringen voor de Engelse competitie.

Statistieken Chelsea – Liverpool

Als we kijken naar de onderlinge ontmoetingen tussen Chelsea en Liverpool, dan zien we dat de laatste onderlinge match heeft plaats gevonden op 20 september 2020. The Blues verloren in het eigen Stamford Bridge stadium met 0-2 van de bezoekers uit Liverpool. In het seizoen 2019 – 2020 wist Chelsea voor het laatst een thuiswedstrijd tegen Liverpool te winnen. In dat seizoen werd de FA Cup met 2-0 gewonnen van The Reds.

Inmiddels staat Chelsea op de tweede plek van de Premier League. Liverpool is de nummer drie. Qua punten scheelt het ook heel weinig dus de teams kunnen zondag aan elkaar gewaagd zijn. Koploper van de Engelse competitie is Manchester City dat acht punten meer heeft dan de ploeg van Rode Duivel Lukaku.

Odds Chelsea – Liverpool

De Belgische wedkantoren hebben de pre-odds in het 1×2 spelsysteem als volgt ingedeeld. Voor deze kraker in de Premier League wordt de hoogste pre-odd uitbetaald als het een gelijkspel wordt op Stamford Bridge. U kunt dan tot x3.42 keer uw speelbedrag terugverdienen als het een puntendeling wordt tussen de topploegen.

De pre-odds bij een zege van Liverpool staat bij de bookmakers iets hoger ingedeeld dan een overwinning van de ploeg uit Londen. Winnen The Reds volgens u? Dan kunt u maximaal x3.11 keer het speelbedrag terugverwachten. Een overwinning van Lukaku met Chelsea is ingedeeld op een pre-odd van x2.49 keer uw inleg.

Speltypen

Nog meer ferme bonussen kunt u scoren bij de overige speltypen van e Belgische wedkantoren. Scoort Rode Duivel Origi (voor de laatste keer?) voor zijn ploeg Liverpool of weet onze landgenoot Lukaku het net te raken van Liverpool? Ook kunt u inzetten op de juiste score, het aantal doelpunten van The Blues of The Reds. Scoor hoge bonussen als u de juiste uitslag bij rust weet in te vullen.

Ook live wedden kan u veel bookmakers bonussen opleveren. De quoteringen die dan worden gehanteerd geven de wedkantoren vrij als de match begint in Londen en zullen gedurende de match telkens worden bijgesteld naar aanleiding van gebeurtenissen op het veld.

Voetbalwedden

Chelsea – Liverpool is direct al een ferme topper in dit kersverse kalenderjaar. Voetbalwedders die graag wedden op de Engelse Premier League kunnen in 2022 direct hun geluk beproeven. Speelt u ook mee? Bij Voetbalwedden weet u zeker dat u veilig, verantwoord en snel uw voorspelling kan plaatsen. Zet alvast in en win!

Datum en tijdstip

De Premier League wedstrijd Chelsea – Liverpool wordt gespeeld op zondag 2 januari om 17:30 uur op Stamford Bridge in Londen. Laat de straffe pre-odds voor deze Engelse topmatch niet aan u voorbij gaan en speel mee via Voetbalwedden.be! De gokwebsite om bookmakers te vergelijken, in te zetten op uw favoriete club en om te winnen! Scoor direct in 2022 een ferme bonussen door dit jaar nog uw voorspelling(en) in te vullen bij uw bookmaker.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.