• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

De achttiende speelronde in de Jupiler Pro League wordt midweeks afgewerkt. Nu de Europese campagnes even stilliggen is er dus alle tijd en aandacht voor de Belgische voetbalcompetitie. Koploper Club Brugge trekt op verplaatsing naar KV Mechelen. Voorspel de uitkomsten van deze match via Voetbalwedden en scoor de beste combi-deals bij de Belgische online wedkantoren!

Statistieken

Club Brugge is voorlopig primus in de vaderlandse competitie. Blauw-Zwart staat met 33 punten uit zestien matches fier bovenaan. Coach Philippe Clement zag voorbije week zijn elftal wel stranden in de UEFA Champions League. Omdat het als derde eindigt overwinter Club Brugge wél Europees en mag het in het nieuwe kalenderjaar aantreden in de UEFA Europa League.

KV Mechelen kende een roerig begin van de competitie. Voetbal- en randzaken hadden groot effect op de selectie. Veel punten werden er dan ook niet gepakt. KVM is inmiddels afgezakt naar de zestiende stek. Met slechts 14 punten houdt het alleen staartploegen Moeskroen en Sint Truiden nog achter zich.

Odds

De online wedkantoren kiezen bij de pre-odds dan ook voor een hoge winstbonus bij winst van KV Mechelen en een bescheiden odd als Club Brugge op verplaatsing in het Mechelse AFAS Stadion wint. Gemiddeld wordt er door de bookmakers x1,66 keer uw inzet uitbetaald als Blauw-Zwart triomfeert.

Ontgoocheld de koploper in Mechelen? Dan zijn spelers die hierop gokten aan het feest. Ze schieten met een pre-odd van x4,55 keer het speelbedrag de hoofdvogel bij deze match!

Een draw is overigens ook best aantrekkelijk om op te spelen. Als beide clubs de punten delen komende donderdag, dan ontvangen spelers die hierop intekende gemiddeld x3,85 keer hun wedbedrag.

Speltypen

Minder hoge odds scoren, maar grotere winstkansen? Dan is speltype dubbele kans echt iets voor u! De pre-odds liggen een pak lager dan in het 1×2 spelsysteem, waarbij u puur op het resultaat speelt. De kansen op winst liggen bij Dubbele kans echter ook een pak hoger!

Gemiddeld ontvangt u bij een weddenschap op winst voor KV Mechelen of een gelijkspel namelijk twee keer uw inleg retour: x2,03 bij de bookmakers. De online wedkantoren keren bij gelijkspel of winst Club Brugge nog altijd x1,19 keer uw inzet uit. Nog iets hoger wordt de winst als u een gelijkspel uitsluit. Wint KVM of Club Brugge, dan ontvangt u in dat geval x1,24 keer het ingezette wedbedrag terug van de bookies.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is leuk en de goesting is het grootst bij wedstrijden uit de eigen Pro League. Speelt u mee met deze midweekse speelronde in de Belgische voetbalcompetitie? Scoor dan de beste odds en deals dankzij onze vergelijkingstool op de bookmakerspagina. Bereid u optimaal voor via onze kennisartikelen en voorbeschouwingen. Winnen door te wedden op de Jupiler Pro League doet u bij Voetbalwedden.be!

Datum en tijdstip

De JPL-match KV Mechelen – Club Brugge vangt deze donderdag 17 december aan om 20:45 uur. Plaats van handeling is het AFAS Stadion te Mechelen. Voorspellingen in de pre-fase kunnen worden geplaatst tot één minuut voor het aanvangstijdstip.

Live wedden start zodra de match begonnen is en wij verwittigen u ervan dat live betting eindigt zodra het laatste fluitsignaal klinkt. Kiest u voor live betting op KVM – Club Brugge? Log dan in via Voetbalwedden.be volgt de matchdetails en ontwikkelingen rondom de odds live en sla toe op het juiste moment! Scoren was nog nooit zo gemakkelijk.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.