Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Een systeem met beloningen werkt altijd goed. Ook bookmakers hebben inmiddels de kracht van het belonen ontdekt. Een beloning in de vorm van een free bet, risicovrije weddenschap, 100% stortingsbonus of vriendenbonus moet u een bepaalde richting opsturen. Maar hoe erg is dat als u er daadwerkelijk speelgeld of een ander extraatje aan overhoudt? De bookmakers hebben het hele jaar door interessante bonusacties voor u klaarstaan. Op de bonuspagina en op social media worden vaak de lopende acties aangekondigd, zoals een bonus rondom het EK of de grote klassieker tussen RSC Anderlecht en Standard Luik. Daar heeft u natuurlijk weinig aan als u nog geen lid bent van de bookmaker. Dan wilt u gewoon een bonus waarmee u het platform in alle rust kunt uitproberen.

Voor wie nog twijfelt: free bets om het platform uit te proberen

Bent u op zoek naar een nieuwe bookmaker? Dan kunt u natuurlijk reviews lezen en rustig door het platform struinen of te kijken of het aanbod en de indeling van de website u bevalt. Maar hoe goed een gokplatform er ook uitziet, u ontdekt pas echt of het bevalt als u daadwerkelijk aan het wedden gaat. Een free bet kan dan heel handig zijn.

Er zijn bookmakers die u de kans geven om geheel vrijblijvend een weddenschap te plaatsen om zo het platform te verkennen. U krijgt dan een klein bedrag dat u kunt inzetten op bijvoorbeeld de Jupiler Pro League, La Liga of de Europa League. Voor deze free bet hoeft u zich alleen maar in te schrijven bij de bookmaker; geld storten is nog niet nodig. Hierdoor zit u nergens aan vast als het wedden bij de bookmaker toch niet zo bevalt. Een free bet als eerste kennismaking maakt u zeker niet rijk. Toch kunt u er gemakkelijk een klein bedrag aan overhouden, als u tenminste besluit om alsnog geld te storten en inderdaad als voetbalwedder bij deze bookmaker aan de slag te gaan. Haakt u af, dan gaat het gewonnen geld verloren.

Extra speelgeld voor die eerste mobiele weddenschap

Een bonus uitdelen is een slimme manier om gokkers binnen te halen of om ze te overtuigen om een bepaalde keuze te maken. De mobiele bonus verdient in dat kader ook zeker de aandacht. Met deze bonus geeft de bookmaker u namelijk de mogelijkheid om de mobiele app uit te testen.

Bookmakers moeten heel wat investeren voordat er een goede, functionele app staat. Er gaat veel geld en tijd in zitten, en dat moet natuurlijk wel worden terugverdiend. Het is dus niet zo gek dat de wedkantoren hopen dat zoveel mogelijk spelers gebruikmaken van die app. Een mobiele bonus moet u over de streep trekken. De mobiele bonus bestaat vaak uit een klein bedrag dat u via uw smartphone of tablet kunt inzetten op voetbalweddenschappen. Het gaat meestal om 5 of maximaal 10 euro, dus verwacht niet dat u rijk wordt van deze bonus. Maar daar gaat het ook niet om, want de mobiele bonus is puur bedoeld als stimulans om de app te downloaden en uit te teksten. Anders dan bij de free bet van hierboven heeft u voor de mobiele bonus wel een account met voldoende speelsaldo nodig.

Een eerste storting levert bij veel bookmakers een bonus op

Bookmakers hopen natuurlijk dat uw eerste kennismaking met het platform u goed bevalt. Misschien valt u voor het ruime aanbod, de hoge quoteringen of toch voor de gebruiksvriendelijkheid van de website. Wat het ook is, uiteindelijk is het de bedoeling dat u zich inschrijft en vervolgens volop gaat wedden op voetbal. Veel bookmakers hebben nog een trucje achter hand om u op het laatste moment over de streep te trekken: de stortingsbonus.

De stortingsbonus is een van de meest gebruikte welkomstbonussen. Hij er in diverse varianten, maar de 100% bonus is toch de bekendste. Het idee achter de stortingsbonus is simpel. U doet een eerste storting waarmee u uw weddenschappen financiert, en de bookmaker doet daar 100% bovenop. Dat komt neer op een verdubbeling van uw eerste storting. Als u begint met een storting van 50 euro dan heeft u dus meteen 100 euro om mee te wedden. Een mooi extraatje natuurlijk, maar houd er wel rekening mee dat de regels streng zijn. De bookmakers stellen allerlei eisen aan de 100% stortingsbonus waardoor het soms lastig is om alles uit dit welkomstgeschenk te halen. Dat betekent maar één ding: lees de bonusvoorwaarden goed door voordat u daadwerkelijk geld in uw account stort.

Welke voorwaarden zijn er voor het vrijspelen van de stortingsbonus?

Elke bonus die in de gokwereld wordt uitgedeeld, heeft zo zijn eigen voorwaarden. Maar de voorwaarden zijn nergens zo streng als bij de 100% stortingsbonus. Logisch ook, want er valt veel extra geld mee te verdienen. En dat geld geven de bookmakers natuurlijk niet zomaar weg.

Wie voor de 100% stortingsbonus gaat, moet rekening houden met verschillende zaken. Zo is daar de hoogte van de storting. Bookmakers hebben altijd een maximumbedrag dat ze uit willen geven aan de welkomstbonus. Soms is dat ‘slechts’ 50 euro, maar het bonusbedrag kan ook zomaar oplopen tot een maximum van 200 euro. Dat is in principe allemaal gratis speelgeld. Nu lijkt het misschien interessant om voor het hoogst mogelijke bedrag te gaan. Oké, u moet dan meteen 200 euro in uw account storten. Toch betaalt zich dat snel terug als dit u 400 euro speelgeld oplevert. Voordat u direct het maximale geldbedrag in uw account stort, is het toch verstandig om te kijken welke regels er gelden voor het vrijspelen. Dit vrijspelen houdt in dat u het stortingsbedrag eerst een x aantal keer moet inzetten voordat u de bonus daadwerkelijk kunt incasseren. De ene bookmaker is coulant en neemt genoegen met zes keer het stortingsbedrag, terwijl u op het andere gokplatform dubbel zo veel geld in moet zetten om de bonus te ontvangen. Meestal geldt: hoe hoger het maximumbedrag, hoe lastiger het is om de stortingsbonus vrij te spelen. U heeft bovendien niet eeuwig de tijd. Veel bookies houden er termijn aan van 90 dagen, al kan het ook gebeuren dat u de bonus binnen aan maand moet vrijspelen. Gaat u voor een hoge bonus, dan moet u in korte tijd heel veel weddenschappen plaatsen om het bedrag daadwerkelijk binnen te halen. Het kan dus verstandig zijn om voor een wat bescheidener welkomtcadeau te gaan.

Deze bonusacties zijn er voor de vaste groep met voetbalwedders

Wie de bonuspagina’s van de bookmakers bekijkt, ontdekt als snel dat er niet alleen acties zijn voor nieuwe spelers. Ook voetbalwedders die al weken, maanden of zelfs jaren lid zijn, kunnen regelmatig profiteren van een free bet of risicovrije weddenschap. Zo worden er vaak bonusacties georganiseerd rondom grote toernooien, zoals het EK voetbal, de Champions League of de Copa América. Maar vergeet zeker de wekelijkse competitiewedstrijden niet. Het kan zomaar gebeuren dat u uw inzet terugkrijgt als een wedstrijd in de Engelse Premier League doelpuntloos blijft. Daarnaast zijn acties als ‘wedt doordeweeks voor een bepaald bedrag en ontvang een gratis live weddenschap in het weekend’ erg interessant. Via de bonuspagina en de socialmediakanalen van de bookmaker blijft u continu op de hoogte van alle lopende acties.

Het VIP-programma: het loont zich om uw bookmaker trouw te zijn

Gewone bonusacties zijn interessant, maar de echt fanatieke gokker verdient natuurlijk meer dan een risicovrije weddenschap. Dat vinden sommige bookmakers ook! Daarom hebben zij speciale VIP-programma’s in het leven geroepen om de trouwe groep met voetbalwedders extra te belonen.

Zo’n VIP-programma bestaat vaak uit een systeem waarbij u punten moet verzamelen. Hoe meer u wedt, hoe meer punten u verzamelt en hoe sneller u opklimt op de ladder. Dat betekent ook dat u steeds betere bonussen en prijzen binnenhaalt. Hulp van uw persoonlijke accountmanager? Een cadeautje op uw verjaardag? Extra veel free bets? Uitnodigingen voor sportevenementen en exclusieve feestjes? Het kan allemaal als u trouw bent aan één bookmaker. Al moet u dan wel de juiste bookmaker te pakken hebben, want het ene VIP-programma is het andere niet.

Schakel uw vrienden in en ontvang de Tell-a-Friend bonus

Als voetbalwedder weet u inmiddels hoe spannend en winstgevend het kan zijn om geld in te zetten bij een bookmaker. Misschien heeft u ook wel een paar vrienden, kennissen of familieleden die geïnteresseerd zijn in het wedden op voetbal. Het kan u flink wat opleveren als u mensen in uw omgeving overtuigd om een account aan te maken bij uw bookmaker. Er zijn namelijk genoeg online wedkantoren die werken met de zogenaamde vriendenbonus. De vriendenbonus (of Tell-a-Friend bonus) is erg waardevol voor bookmakers. Want dankzij deze bonus kunnen ze extra spelers binnenhalen zonder daarvoor moeite te doen. De bookies profiteren gewoon van uw netwerk, waarin ongetwijfeld meer sportliefhebbers zitten. Iedere nieuwe speler die zich via u aanmeldt bij de bookmaker én die daadwerkelijk geld stort, levert u een kleine bonus op. Denk aan 5 of 10 euro per voetbalwedder die u aanbrengt. Dat is meteen een goede reden om uw omgeving enthousiast te maken voor al die interessante voetbalweddenschappen!

Mis nooit meer promoties!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.