• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Een ferme topmatch in La Liga. Daar wordt zaterdagavond El Clasico bekampt: Real Madrid – FC Barcelona. De match wordt in Madrid gehouden, maar Barcelona is favoriet bij de Belgische wedkantoren. Speelt u op de Belgen bij Real of gaat u mee met de verwachting van de online bookmakers? Voorspel en win via Voetbalwedden!

Statistieken bij Real Madrid – FC Barcelona

FC Barcelona staat tweede in stand van de Spaanse voetbalcompetitie. Ze zijn daar inmiddels 29 speelronden ver.  De Catalanen hebben 65 punten, koploper Atletico heeft er 66 bijeen gesprokkeld. Op de derde stek staat Real Madrid. Zij hebben in de eerste 29 speelronden in totaal 63 punten gescoord en hopen er daar zaterdag drie aan toe te voegen.

De jongste keren dat Real aartsrivaal Barcelona ontving was de thuisploeg meestal aan het feest. Ook voorbije seizoen rekende de club van Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard met gemak af met de bezoekers uit Catalonië: 2-0 winst voor Los Blancos. Twee seizoenen terug toonde Barcelona karakter door met 0-1 te zegevieren in het hol van de leeuw.

Kijkend naar de huidige vorm van beide elftallen valt op dat de voorbije matches goed verlopen zijn voor zowel Real als Barça. Thuisploeg Real won de laatste vijf matches. Ook in de UEFA Champions League was het niet te stoppen. Het Engelse Liverpool FC werd met 3-1 simpel aan de kant gezet.

Ook FC Barcelona wist van de meeste recente tegenstrevers de maat te nemen. Het won vier van de laatste vijf gespeelde duels. Alleen de return tegen Paris Saint Germain kon niet in winst worden omgezet: 1-1. Daarmee werd uitschakeling niet voorkomen. De ploeg had immers tijdens de heenmatch een 1-4 pandoering om de oren gekregen.

Odds

De Belgische bookmakers zien FC Barcelona als topfavoriet, getuige de pre-odds in het 1×2 spelsysteem. Bij de Belgische wedkantoren scoort u een pre-odd van x2,19 als u met een weddenschap op La Blaugrana een correcte voorspelling weet te plaatsen.

Speelt u via de top bookmakers van Voetbalwedden.be op een overwinning voor Real? Dan scoort u gemiddeld x2,85 keer het ingelegde speelbedrag.

Wordt het voor het eerst sinds 30 januari 2013 een draw tijdens El Clasico? Dan zijn de punters die dit voorspelden de primussen van  deze 245e editie van El Clasico. De bookies betalen gemiddeld x3,65 keer uw inleg uit als het duel van zaterdag onbeslist eindigt. Straffe odds bij een kraker als deze!

Speltypen bij Real Madrid – FC Barcelona

U kunt door in te zetten via de correcte score combinatie nog fermere bonussen scoren! Een 1-0, 2-0 of 3-0 zege van Real staat bij dit speltype op x6,60 keer uw inleg. Een 0-1, 0-2 of 0-3 overwinning van FC Barcelona is ook nog goed voor x4,95.

Bij 2-1, 3-1 of 4-1 voor Real Madrid ontvangt u bij een correcte weddenschap x6,70 keer uw inleg op de bankrekening. En gokt u op een 0-4, 0-5 of 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers? Dan betalen de Belgische bookies x40,00 uw speelbedrag uit voor deze overwinning op verplaatsing!

Voetbalwedden

Bij voetbalwedden.be scoort u het ganse voetbalseizoen de beste online gokdeals. Elk speltype bij alle topwedstrijden is raak als u via onze bookmakerspagina de winnende deal weet te scoren. Wordt u de winnaar van deze El Clasico tussen Real Madrid en FC Barcelona? Check de actuele quoteringen op onze bookmakerspagina en speel vandaag nog mee met deze voetbaltopmatch!

Datum en tijdstip

De kraker in La Liga Real Madrid – FC Barcelona wordt bekampt op zaterdag 10 april en vangt om exact 21:00 uur aan. Let op: Bovenstaande gemiddelde pre-odds vervallen zodra de bal rolt.

Wel kunt u nog scoren door tijdens de match via live gokken uw slag te slaan. Dit speltype kan worden gebruikt om alsnog winstbonussen te scoren totdat de scheiderechter voor het eindsignaal fluit bij deze uitgave van Real Madrid – FC Barcelona! Heeft u al goesting?

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.