• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze donderdag maken de Red Flames zich op voor een oefenduel België – Noord-Ierland ter voorbereiding op het EK2022 dat begin volgende maand van start gaat in Engeland. De landenteams nemen het tegen elkander op in het Stadion Het Lisp te Lier. Voetbalwedden zocht bij de betrouwbaarste Belgische wedkantoren de hoogste quoteringen op. Speelt u ook mee met België – Noord-Ierland?

Statistieken België – Noord-Ierland

Het Belgische vrouwenteam gaat als nummer negentien op de FIFA World ranglijst de match in tegen de Noord-Ieren die op de 47ste plaats van de lijst staan. In het verleden kwamen de vrouwenelftallen elkander al eens tegen. In 2012 was dat voor het laatst. Het betrof toen de EK-kwalificatieduels. In België wisten de Red Flames een 2-2 gelijkspel uit het vuur te slepen. In Noord-Ierland werd vervolgens gewonnen met 0-2.

De Belgische damesploeg speelde voorbije donderdag al een duel tegen Engeland. De Engelse vrouwen waren met een 3-0 overwinning veel te sterk voor de Red Flames. De ploeg van bondscoach Ives Serneels had sinds oktober voorbije kalenderjaar niet meer verloren. Toen ging de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen met 4-0 verloren.

De Noord-Ieren hebben een minder lange ongeslagen reeks dan onze Red Flames opgebouwd. De ploeg van bondscoach Kenny Shiels verloor in april jl. nog met 0-5 van Engeland. In diezelfde maand was ook Oostenrijk met 3-1 veel te sterk voor de Noord-Ierse vrouwenploeg.

Odds België – Noord-Ierland

De quoteringen voor het oefenduel van de Red Flames tegen de Noord-Ieren worden flink aangedikt. Zo staat er in het 1×2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren een straffe pre-odd van maximaal x11.25 keer de inleg voor u ingedeeld als Noord-Ierland wint.

Verwacht u een gelijkspel? Dan kan uw bookmakersbeloning oplopen tot een maximum van x5.10 keer de inleg.

Een zege van onze Belgische vrouwenteam wordt het meest voorspeld en krijgt een quotering van maximaal x1.20 keer de inleg mee voor dit duel. Check de bookmakers voordat u een voorspelling doet via Voetbalwedden en scoor de beste deals.

Speltypen

Met de diverse speltypen van de Belgische wedkantoren wordt wedden op vrouwenvoetbal nog interessanter. Wat wordt de uitslag, wie maakt de winnende goal en krijgen de Red Flames tegengoals of weten ze de Noord-Ieren geen kans te geven? Allemaal strategieën waar volop op gewed kan worden.

We nemen een voorbeeld uit het correct score combinatie spelsysteem. Als de Belgische dames zegevieren met 1-0, kan uw beloning oplopen tot maximaal x5.10 keer de inleg. Bij een 2-1 zege loopt de odds zelfs naar maximaal x8.55 keer de inleg op. Een 2-2 gelijkspel is goed voor een straffe odd van maximaal x35.00 keer de inleg. Als de Noord-Ieren komen zegevieren, dan kunnen de quoteringen oplopen tot ongekende hoogtes.

Voetbalwedden

Succesvol wedden is alleen mogelijk als u zich goed voorbereid op het maken van een weddenschap. Hoe staan de Red Flames ervoor en wie is hun tegenstander? Wat is het belang van de match en welke speelsters spelen mee? Het zijn maar enkele dingen die van belang zijn om een correcte voorspelling achter te laten bij de bookmakers. Kunt u dat aan? Dan staan de bookmakers op Voetbalwedden voor u klaar. Als uw weddenschap klopt, keren deze wedkantoren snel en eerlijk uw bookmakersbeloning uit.

Datum en tijdstip België – Noord-Ierland

De oefenmatch België – Noord-Ierland is een voorbereiding op het EK2022 en wordt gespeeld op donderdag 23 juni om 20:00 uur. U heeft tot die tijd de tijd om te wedden op uw favoriete ploeg. Als de vrouwen aftrappen is enkel live betting nog mogelijk. Voetbalwedden wenst u succes en hoopt dat u scoort bij de Belgische wedkantoren.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.