• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

In speelronde 32 staat er in de Belgische Pro League een straf affiche gepland: Royal Antwerp – RSC Anderlecht. Deze topper is populair bij de Belgische wedkantoren en dat levert top pre-match odds op. Scoor uw winnende weddenschap bij Voetbalwedden en cash uw bookmaker bonus bij deze Jupiler Pro League topmatch!

Statistieken Royal Antwerp – RSC Anderlecht

In de voorgaande ontmoetingen gespeeld in het Bosuil-stadion waren er voornamelijk draws te noteren. De jongste twee edities eindigden onbeslist. Voorbije seizoen werd het 0-0. In het seizoen 2018 – 2019 werd het 1-1. RSC Anderlecht won de editie daarvoor met 0-1 en nog een editie terug werd het weeral 0-0 (28-07-2017).

Maar als we kijken naar de huidige vorm, dan zien we een heel andere statistiek. RSC Anderlecht speelt nogal wisselvallig en is dus niet in topvorm. De laatste competitiematch werd echter wel ruim gewonnen door met 4-1 de maat te nemen van SV Zulte Waregem. Daarna werden er nog een tweetal oefenmatches bekampt, maar dat bleek geen succes. Er gelijkgespeeld tegen KAA Gent (0-0) en verloren van KV Kortrijk (1-2).

Royal Antwerp had ook een pak matches waarin het moeite had met winnen. De voorbije twee matches lijkt de lijn omhoog echter ingezet. Er werd voor de interlandbreak met 0-2 gewonnen op verplaatsing bij Club Brugge en thuis kraaide RAFC met 4-2 victorie over KV Kortrijk.

Odds Royal Antwerp – RSC Anderlecht

Bij de online bookmakers zien we dat er niet echt een topfavoriet wordt aangewezen. Winst van beide equipes staan op straffe hoogten. Een driepunter van de thuisploeg levert u gemiddeld x2,80 keer uw inzet op.

Het ingelegde speelbedrag wordt gemiddeld x2,39 keer zoveel waard als u via Voetbalwedden een correcte voorspelling plaatst op winst voor RSCA.

De strafste pre-match quoteringen worden aangehouden bij een nieuwe puntendeling tussen beide formaties. Wordt het – net als in de voorbije edities – weeral gelijk als er maandag 5 april wordt gespeeld in het Bosuil-stadion? Dan keren de Belgische wedkantoren gemiddeld x3,30 keer uw inleg uit.

Speltypen

Een interessant speltype voor deze Belgische Pro League topper is het voorspellen van het exacte aantal doelpunten per team. Speelt u op nul goals voor Antwerp, dan zetten de bookies daar een bonus van x3,00 uw inleg tegenover. Bij een één goals voorspelling is de pre-odd x2,49 en bij twee doelpunten voor de thuisploeg x4,05! Meer dan drie juichmomenten voor RAFC is x7,20 keer uw inzet waard bij de online bookies.

Deze zelfde strategie kan ook worden toegepast op RSC Anderlecht. Scoort de ploeg uit Brussel volgens u geen enkele goal op maandag 5 april tegen RAFC. Dan is deze voorspelling gemiddeld x3,37 keer uw inleg waard in dit speltype. Eén rake treffer staat voor x2,56 keer uw speelbedrag in de boeken. Twee goals levert bij deze weddenschap gemiddeld x3,80 keer het weddenschapsbedrag op. Meer dan drie goals is goed voor x5,90 keer uw inleg!

Voetbalwedden

Meespelen met Royal Antwerp – RSC Anderlecht doet u het best via Voetbalwedden. Hier scoort u de beste online deals en pre-odds. Ook live gokken kan via ons livecenter. Pak de beste bonussen bij elk speltype en voor elke winnende voorspelling.

Datum en tijdstip

Deze speelronde is vanwege de Pasen verdeeld over drie speeldagen. De topmatch Royal Antwerp FC – RSC Anderlecht is geprogrammeerd voor maandag 5 april. Zo concurreert het niet met Vlaanderen’s mooiste: De Ronde van Vlaanderen. Vergeet uw voorspelling niet te plaatsen tussen het zoeken en beschilderen van de paaseieren door! Want deze topmatch is goed voor enkele zeer ferme online gokdeals!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.