• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

In de 33e speelronde van de Belgische Pro League zien we een echte topper: RSC Anderlecht – Club Brugge. Dit is een match tussen de nummers vier en één in de huidige stand van de Belgische voetbalcompetitie. De uitslag zal allicht niet bepalend zijn voor de stand als PO1 wordt aangevangen, maar voor RSCA telt elk punt om in de play-offs te geraken. Voorspel de uitkomst van deze topmatch via Voetbalwedden en scoor met een correcte voorspelling!

Statistieken topper: RSC Anderlecht – Club Brugge

De voorbije matches die RSC Anderlecht en Club Brugge tegen elkaar speelden, eindigden in winst voor Club Brugge. De jongste vijf H2H matches gingen allemaal naar de regerend landskampioen. Zij wonnen zowel thuis als op verplaatsing van RSCA.

Het is, inclusief de cupmatches, zelfs al negen matches geleden dat RSCA nog won van Blauw-Zwart. Wel werd het competitieduel Anderlecht – Club Brugge in het seizoen 2018 – 2019 nog 2-2.

Odds RSC Anderlecht – Club Brugge

Bij de Belgische wedkantoren is Club Brugge dan ook de verwachtte primus van dit duel. In de pre-odds bepalingen wordt x2,12 keer uw speelbedrag op uw bankaccount gestort als u een winnende voorspelling plaats op Club Brugge. Gaat u bij uw voorspellingen uit van het einde van de winstreeks voor Blauw-Zwart? Dan zou u kunnen gokken op winst voor Anderlecht. De pre-match quotering voor een thuiszege van Paars-Wit staat bij de bookmakers op x3,45. Dat is dus bijna twee keer zo hoog als de Brugge quotering.

Tot slot kijken we nog naar de quoteringen die de Belgische bookmakers hanteren bij een draw. Delen beide ploegen zondag de punten? Dan wordt er gemiddeld x3,15 keer uw speelbedrag uitgekeerd.

Speltypen

De bookmakers hebben bij deze Belgische voetbalkraker meerdere speltypen klaarstaan om mee te scoren. Bent u op zoek naar de hoogste odds? Of wilt u juist zoveel mogelijk kans maken op een winstbonus?

Bij het speltypen dubbele kans zijn de odds lager, maar heeft u wel veel meer kans om een winnende voorspelling te scoren. Zo kunt u x1,63 keer uw speelbedrag terugverdienen als u speelt op winst voor RSCA of een gelijkspel.

Bij een gelijkspel of winst voor Club Brugge is de pre-match odd: x1,29, terwijl bij een weddenschap op winst voor één van beide de quotering stijgt naar x1,33 keer uw inleg.

Het speltype beide teams scoren ligt de winstkans wat lager. Maar de bonussen zijn hoger. Bij een weddenschap waarbij u speelt op het feit dat niet beide teams scoren is de pre-odd x2,01.

Scoren Anderlecht en Club Brugge beide minimaal één goal? Dan ontvangt u x1,72 bij een succesvolle weddenschap op het speltype beide teams scoren, optie ja.

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden zit u op de eerste rij als het gaat om het online wedden op topmatches in de Belgische Pro League. Speelt u op RSC Anderlecht of gaat u toch voor Club Brugge? Wij hebben altijd de beste online gokdeals voor u klaarstaan. Check onze bookmakerspagina voor alle actuele odds en deals!

Datum en tijdstip RSC Anderlecht – Club Brugge

De Jupiler Pro League match Anderlecht – Club Brugge wordt op zondag 11 april bekampt in het Lotto Park te Brussel. De match vangt aan om 18:15 uur. Speelt u voor de prijzen door een weddenschap te plaatsen via onze bookmakerspagina? Alleen als u meedoet, kunt u winnen!

Let wel: u kunt uw inleg ook kwijtspelen. Verwittig uzelf van risico’s door verantwoord en bewust te gokken op voetbalmatches in de vaderlandse competitie. Zo wordt het volgen van de competitietopper Anderlecht – Club Brugge nog spannender!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.