• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Het mag gerust Super Sunday genoemd worden! Met Inter Milaan – Juventus in de Serie A op het programma en tal van toppers in andere Europese competities is het smullen voor de liefhebber. De bookmakerskantoren puilen dan ook uit met weddenschappen op al deze topmatches. Bij Inter – Juventus kan er ook flink gescoord worden door een winnende weddenschap te plaatsen via Voetbalwedden

Statistieken

De inzet vooraf is duidelijk: het is een zes punten wedstrijd. De verliezer haakt (voorlopig) af in de Italiaanse titelstrijd, de winnaar knoopt juist aan bij koploper AC Milaan en kan de strijd volop voortzetten. Bovendien weten beide coaches – Antonio Conte en Andrea Pirlo – dat het toebrengen van schade aan je directe concurrent waardevol is voor de rest van het huidige seizoen.

Inter staat er wat dat betreft een pak beter voor dan Juventus. De thuisploeg vangt de topper aan vanop een tweede stek. Met 37 punten uit zeventien matches is de achterstand op AC Milan slechts drie punten.

De Oude Dame uit Turijn moet vooralsnog genoegen nemen met een vierde positie in de tabellen. Het speelde weliswaar een match minder dan Inter, maar verspeelde in die matches ook meer punten dan de tegenstrever van komende zondag. Inter pakte in totaal 33 punten uit de eerste zestien speelronden.

De onderlinge H2H statistieken zijn daarentegen weer in het voordeel van Juve. De voorbije drie keer dat men een bezoek bracht aan Internazionale werd er minimaal een punt gepakt. In het voorbije seizoen werden er zelfs drie punten aan het totaal toegevoegd, omdat Juventus op 6 oktober 2019 met 1-2 kwam winnen in Giuseppe Meazza.

In de thuishaven van Inter werd het op 27 april van dat jaar 1-1 en dat is gelijk ook het enige punt dat Inter in de jongste drie H2H matches tegen Juventus wist te pakken. In de match van 28 april 2018 werd Juventus weeral de primus. Het won destijds met 2-3.

Odds

De Belgische bookmakers zien de huidige vorm, de H2H statistieken en de stand op de ranglijst als reden om de odds voor alle uitslagen op te schroeven. Een winnende weddenschap is sowieso ruimschoots het dubbele van uw inleg waard!

Speelt u bij Voetbalwedden op een zege voor Inter en Rode Duivel Romelu Lukaku? Dan is de gemiddelde winstbonus in het 1×2 spelsysteem x2,31 keer het ingelegde aantal euro’s. Het geldbedrag dat u inzet op een zege van Juventus wordt zelfs x2,80 keer meer waard als dat de winnende voorspelling blijkt te zijn!

De hoogste bonussen vallen te rapen bij een correcte weddenschap op een puntendeling. Eindigt deze Italiaanse topper onbeslist, dan scoort u ruim drie keer uw speelbedrag! Gemiddeld kunt u via onze bookmakerspagina een winstbonus van x3,45 pakken als uw voorspelling op een draw de winnende is.

Speltypen

De wedopties zijn bij deze Italiaanse voetbaltopper weer talrijk. Voor de gelegenheid lichten wij de Half time – Full time optie toe. Hier kan namelijk flink op gescoord worden bij Internazionale Milaan tegen Juventus!

Een HT/FT voorspelling dat Inter in beide helften een voorsprong heeft, zorgt bij dit wedtype voor een uitbetaling van x3,60 keer uw inleg. Dat is al hoger dan de hoogste odd in het 1×2 spelsysteem! Let wel uw winstkansen zijn wel kleiner.

Nog straffere uitbetalingen volgen bij een winnende weddenschap op de HT/FT score waarbij Inter voor rust leidt en op het eind een gelijkspel op het scorebord staat: x13,25!

Het kan echter nog fermer! Want bij een winnende voorspelling op de HT voorsprong voor Inter en een eindzege voor Juventus komen we een absolute top quoteringen tegen. Momenteel wordt er door de online wedkantoren x30,00 uw inleg uitbetaald als deze HT/FT voorspelling klopt.

Er valt dus veel te rapen deze zondag. Check voordat u gaat inzetten eerste de actuele odds en combi-deals, zo weet u zeker dat u geen enkele topdeal mist bij deze topper tussen Inter en Juventus.

Voetbalwedden

Voetbalwedden.be is hét platform voor het scoren van straffe online weddenschappen! Wij doen er alles aan om u de beste deal te laten maken. Naast deze voorbeschouwing kunt u ook alles lezen over het online wedden op voetbalmatches, maar ook over de beschikbare bookmakers en gokstrategieën.

Datum en tijdstip

Alle weddenschappen in de pre-fase dienen voor aanvang van de match geplaatst te zijn. Voor Internazionale Milaan versus Juventus betekent dit dat u voor zondag 17 januari 20:45 uur uw voorspellingen moet doorgeven.

Is de match reeds aangevangen? Wees dan niet ontgoocheld. Veel online voetbalgokkers zijn juist zeer content als de match start, want zij kiezen voor het live gokken. Speel via uw GSM of vanop de desktop live mee met Inter Milaan – Juventus! Ook hier kunt u straffe deals scoren.

Wacht uw lot niet af, maar ga zelfs voor een fraaie winstbonus door te voorspellen hoe de Serie A topper Internazionale – Juventus gaat eindigen.

 

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.