Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze woensdag wordt de UEFA Supercup gespeeld. Dit seizoen zijn het Real Madrid en Eintracht Frankfurt die gaan proberen de trofee te winnen. Het duel wordt gehouden op neutraal terrein. De Champions League winnaar (Real Madrid) en Europa League winnaar (Eintracht Frankfurt) treffen elkander in het Olympic Stadion te Helsinki. Scoor hoge odds bij UEFA Supercup match Real Madrid – Eintracht Frankfurt via Voetbalwedden!

Statistieken Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Real Madrid en Eintracht Frankfurt wonnen voorbije seizoen de twee grootste Europese toernooien. De Madridlenen waren de besten in de Champions League. Real Madrid versloeg Liverpool met 1-0 in de finale van het Miljardenbal.  Eintracht Frankfurt wist de Europa League te winnen door Rangers FC te verslaan. Dit gebeurde pas na strafschoppen.

Voorbije seizoen stonden Chelsea en Villarreal in de finale van de Supercup. De Engelse topploeg won, maar dat gebeurde ook pas na een strafschoppenreeks. In 2018 stond Real Madrid voor het laatst in de Supercup. In dat jaar verloren de Madridlenen van stadsgenoot Atletico Madrid dat in dat jaar de Europa League had gewonnen.

Odds Real Madrid – Eintracht Frankfurt

De Belgische wedkantoren voorspellen een zege van Real Madrid in deze UEFA Supercup 2022. De hoogste pre-odds vindt u bij een overwinning van Eintracht Frankfurt in het Helsinki Olympic Stadion. De quoteringen staan maximaal op x7.25 keer het speelbedrag ingedeeld bij winst van de Duitse ploeg.

Bij een zege van Real Madrid keren de top bookmakers van België tot maximaal x1.46 keer uw speelbedrag uit. Check alle pre-odds in het 1×2 spelsysteem voordat u een weddenschap doet.

De pre-odds bij een gelijkspel staan wat hoger ingeschaald. Als er na negentig minuten speeltijd nog geen winnaar is, krijgen voetbalwedders die een gelijkspel voorspelden tot maximaal x4.75 keer het speelbedrag teruggeboekt.

Speltypen

Diverse speltypen maken het wedden op voetbal leuk en spannend. Voorspel de eindwinnaar van de Supercup of de stand bij rust. Welke speler gaat als eerste scoren of welke speler maakt de meeste goals? Leuke statistieken om op te wedden en om straffe pre-odds uit te halen als uw voorspellingen ook echt uitkomen.

Naast al deze spelopties bieden de bookmakers ook hoge pre-odds in het Halftime/Fulltime speltype. Staat Real Madrid al in de eerste helft van de wedstrijd voor en gaat de Spaanse ploeg ook winnen, dan keren de Belgische wedkantoren tot maximaal x2.05 keer de inleg aan u uit.

Bij een gelijkspel na de eerste helft van de match dat uiteindelijk nog een zege voor de Madridlenen wordt keren de wedkantoren maximaal x4.10 keer het speelbedrag uit. Als Eintracht Frankfurt in de eerste helft op voorsprong komt en dat ook tot de laatste seconde van de match volhoudt, keren de wedkantoren met x10.75 keer de inleg een nog veel hogere quotering uit. Al deze quoteringen, spelopties en meer vindt u bij de bookmakerspagina op Voetbalwedden.

Voetbalwedden

Voetbalwedden besteedt veel aandacht aan het vinden van de betrouwbaarste bookmakers van België die de strafste pre-odds uitkeren voor voetbalwedstrijden. Zo hoeft u alleen nog maar op zoek te gaan naar een quotering of speltype dat bij uw voorspelling(en) past. Sla uw slag bij voetbalwedden en ga voor de hoogst mogelijk odds die uitgekeerd worden bij matches als de UEFA Supercup 2022.

Datum en tijdstip Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Real Madrid en Eintracht Frankfurt trappen woensdag 10 augustus af in het Olympic Stadion te Helsinki. De wedstrijd begint om 21:00 uur in de hoofdstad van Finland. Wilt u uw voorspellingen nog doen voor de Supercup 2022? Dan kan dit tot het tijdstip dat de match begint. Daarna schakelen de bookmakers over naar live wedden waarin ook straffe bookmakerdeals te maken zijn. Ontdek alles over het wedden op Voetbal bij Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.