• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Maandag 8 februari vindt er in Qatar een zeer plezant potje voetbal plaats: Bayern München bekampt Al Alhy. Inzet is een ticket voor finale van FIFA Club Worldcup 2020! Gaat de Duitse Rekordmeister deze match winnen en plaatst het zich bijgevolg voor de finale? Voorspel wie deze halve eindstrijd wint, geef de uitslag door en scoor ferme winstbonussen bij Voetbalwedden

Statistieken

Als winnaar van de UEFA Champions League 2020 is Bayern automatisch geplaatst voor de laatste vier van het toernooi om de wereldbeker. Tegenstrever Al Ahly moest afgelopen week al in actie komen. In de kwartfinales versloegen ze Al Duhail met 0-1 dankzij een treffer van El Shahat in de eerste helft.

De andere halve finale gaat tussen Copa Libertadores winnaar Palmeiras, dat net als Bayern rechtstreeks geplaats is voor de halve eindstrijd, en het Mexicaanse Tigres. De Mexicanen mogen als Noord-Amerikaans kampioen deelnemen aan dit toernooi. In de kwartfinales waren ze net iets beter dan Ulsan Hyundia. De Koreanen kwamen nog wel op 0-1 maar na de rust zette Tigres de scheve situatie recht: 2-1.

Odds

Bij de Belgische bookmakers is UEFA Champions League primus Bayern München de topfavoriet. De wedkantoren gokken op een finale tegen Copa Libertadores winnaar Palmeiras. Deze speelt zondagnacht al voor een finaleticket.

In de pre-fase zijn de odd voor winst van Bayern op Al Ahly gemiddeld x1,20. Bij een pandoering door Al Ahly wordt een pak meer uitbetaald door de Belgische wedkantoren waar je op voetbal kunt inzetten: x10,50 keer is een absolute top quotering. Veel straffer komt u ze in het internationale voetbal niet tegen!

In het 1×2 spelsysteem scoort u x6,50 keer het wedbedrag als het maandagnacht in Qatar uitdraait op een draw. Komt er pas in de extra tijd en vanop de penaltystip een winnaar, dan bent u aan het feest!

Speltypen

Speelt u mee via Voetbalwedden.be? Dan kunt u bij de verschillende bookmakers ferme matchdeal scoren! Bij de Half time – Full time (HT/FT) spelopties lopen de quoteringen op naar straffe hoogten!

Leidt Al Ahly bij de rust én wint het uiteindelijk ook op het einde? Dan betalen de bookmakers in het HT/FT speltype x30,00 keer uw inleg uit. Een heel ander paar mouwen vormen de uitbetalingen die volgen als Bayern met de rust op voorsprong staat, maar niet wint. Dan wordt er maar liefst x200,- keer aan spelers die dit voorspelden uitbetaald!

Denkt u dat Al Ahly wel op voorsprong komt, maar die voorsprong na de thee uit handen geeft aan Bayern München? Een zege van de Duitsers is in dat geval x25,50 keer het ingelegde wedbedrag waard! Voor een compleet overzicht kunt u terecht op onze overzichtspagina van voetbalbookmakers.

Voetbalwedden

Wekelijks kunt u online wedden op alle voetbalmatches via Voetbalwedden! Voorbeschouwingen op de strafste duels in het internationale voetbal, actuele odds overzichten, meerdere kennisartikelen over speltypen en Belgische top bookmakers. Wilt u ook goed scoren? Schiet dan raak bij Voetbalwedden!

Datum en tijdstip

De halve finale van de FIFIA Club Worldcup 2020 wordt gespeeld op maandag 8 februari en begint om 00:30 uur Belgische tijd. De wedstrijd wordt in Qatar gespeeld. Zet tijdig in om niet te laat te zijn met het plaatsen van uw weddenschap! Scoort u de correcte voorspelling, dan zijn de beste online wedbonussen te scoren bij Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.