• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Scoort u een straffe deal door mee te spelen met de Supercoppa finale 2021 tussen Juventus en SSC Napoli? Sluit dan een winnende weddenschap af via Voetbalwedden.be en pak de hoogste winstbonus! Gaat u voor SSC Napoli dat met Dries Mertens een Belgische sterkhouder inbrengt of gaat u voor winst van Juventus die met topschutter en vedette Cristiano Ronaldo aantreedt? 

Statistieken

De kaarten zijn vooraf op zeker niet geschud, want Napoli en Juventus zijn aan elkaar gewaagd. Beide equipe tonen een vergelijkbare vormcurve in de voorbije matches. Het duel wordt op neutraal terrein afgewerkt dus van enige thuisvoordeel is geen sprake.

Napoli is in jongste twee Supercoppa finales die het tegen Juventus speelde telkens de primus gebleken (1990 en 2014) en zou op basis daarvan wellicht favoriet kunnen wezen. Bovendien werd de laatste H2H match een prooi voor Juventus. In de finale van de Coppa Italia verloor de Oude Dame uit Turijn na penalty’s.

Toch is Juventus bij een pak Belgische wedkantoren nog altijd de verwachtte winnaar. De bookmakers hebben de verschillen in de odds niet te hoog laten oplopen en plaatsen bijgevolg alle weddenschappen op minimaal een verdubbeling van de inzetbedragen!

Odds

De quoteringen bij Juventus – SSC Napoli staan bij de bookies op scherp. Een winnende voorspelling op Juventus zorgt voor een uitkering van gemiddeld x2,29 keer uw speelbedrag. Het ingezette aantal euro’s op een zege voor Napoli wordt in het 1×2 spelsysteem al rap x2,80 keer uw inleg waard!

Bij een draw scoren de online voetbalgokkers die vooraf rekenden op extra time de hoogste odd! Zij ontvangen een ferme winstbonus van de online wedkantoren. Gemiddeld loopt deze op naar x3,50 keer het speelbedrag!

Speltypen

Omdat het bij dit soort matches lang niet zo evident is om een winnende voorspelling te doen kiezen een pak spelers voor speltypen met hogere winstkansen. Het speltype dubbele kans van de Belgische bookmakers past dan perfect bij die game strategie.

Inzetten op Supercoppa winst voor Juventus of een verlenging is bij dit wedtype gemiddeld x1,39 keer het ingelegde aantal euro’s waard. Een voorspelling waarbij u gokt op een gelijkspel of winst voor SSC Napoli levert momenteel x1,55 keer het wedbedrag op.

Speelt u via dit wedtype op een zege voor Juventus of Napoli? Dan wint u als er geen gelijkspel uit de koker komt! Gemiddeld komt die winstbonus bij de Belgische wedkantoren uit op x1,29 keer het bedrag op uw wedstrookje!

Voetbalwedden

Spelen op Italiaanse voetbalmatches is bij een pak Belgen vaste kost! De Supercoppa wordt één keer per seizoen gespeeld en is bijgevolg een uitstekende kans om extra winsten te pakken op het Italiaanse profvoetbal. Scoort u de winnende weddenschap bij Juventus – SSC Napoli? Speel dan mee via Voetbalwedden en pak de beste online gokdeal voor de Supercoppa 2021!

Datum en tijdstip

Voorspellingen in de pre-fase doorgeven kan tot en met woensdag 20 januari 21:00 uur. Op dat moment vangt deze Supercoppa match aan en is alleen live betting nog mogelijk.

Wilt u tijdens de match inzetten op de uitslag of statistiek van uw keuze? Log dan tijdig in op onze bookmakerspagina en volg de ontwikkelingen op het veld, bij de bookmakers en de gekoppelde live odds! Zo kunt u vooraf en tijdens de Supercoppa match Juventus – Napoli scoren! Check alle deals op onze bookmakerspagina en doe mee.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.