• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Zaterdag 30 januari spelen de Braziliaanse topclubs Palmeiras en Santos voor de eindwinst in de Coppa Libertadores. Scoort u deze zaterdag de winnende weddenschap door uw voorspelling voor de Coppa Libertadores finale van 2020 door te geven? Zet uw geld op Palmeiras, Santos of een draw en pak de hoogste winstbonus via de bookmakersdeals bij Voetbalwedden

Statistieken

Palmeiras is vooraf de favoriet, omdat zij in de Braziliaanse competitie een pak hoger gerangschikt staan dan Santos: vijfde of negende. Het voortraject richting de eindstrijd verliep voor beide clubs stroef, maar uiteindelijk mogen ze elkaar zaterdagavond (Belgische tijd) wel bekampen in de finale van de Coppa Libertadores 2020!

Palmeiras rekende in de kwartfinales moeizaam af met Libertad. De heenwedstrijd eindigde in 1-1, de return won Palmeiras simpel: 3-0 en plaatste zich bijgevolg voor de halve finale. Daarin nam het de maat van River Plate. Ook hier was Palmeiras op verplaatsing zwak (0-2 verlies), maar zette het de scheve situatie recht: 3-0 winst.

Santos legde een gelijkaardig traject af in haar ‘Road to the final’. In de kwartfinales wonnen de Brazilianen van Gremio. Daarna werd de Argentijnse topclub Boca Juniors de voet dwars gezet richting de eindstrijd. Santos of Palmeiras wordt deze zaterdag de opvolger van Flamengo, dat in 2019 het toernooi op haar naam schreef.

Odds

Speelt u op winst voor SE Palmeiras SP? Dan betalen de Belgische wedkantoren in het 1×2 spelsysteem gemiddeld x2,17 keer uw speelbedrag uit als Palmeiras de Copa Libertadores wint.

Een winnende voorspelling op Santos levert u in de pre-match fase momenteel een zeer plezant bedrag op. Spelers die gokken op Santos en de ploeg zien winnen deze zaterdag zullen zeer content zijn dankzij een x3,35 quotering!

De winstbonussen zijn ook zeer straf als er in de reguliere speeltijd geen beslissing valt. Een gelijkspel in deze Copa Libertadores finale wordt bij een correcte voorspelling op deze uitslag x3,10 waard!

Speltypen

Een correcte score invullen is altijd een risico, omdat u dan enkel winsten opstrijkt als die ene uitslag uit de bus rolt. Het is echter ook een manier om ferme odds te scoren. Speelt u bij deze Copa Libertadores finale op een eindstand van 1-0 voor Palmeiras? Dan speelt u mee met een pre-match quotering van x5,70 op deze uitslag. Een 2-0 zege van Palmeiras staat bij dit speltype zelfs op x8,40!

Zet u uw geld op Santos? Dan vangt u x7,45 keer uw speelbedrag als Santos met 0-1 zegeviert. Wordt Santos de primus dankzij een 0-2 overwinning? Dan betalen de bookies gemiddeld zelfs x14,50 keer het ingezette wedbedrag uit.

Een gelijkspel invullen op uw wedstrookje kan ook voor een pak euro’s zorgen! De Belgische wedkantoren ontgoochelen allerminst met een pre-odd van x6,85 op een 0-0 stand na de reguliere speeltijd. Vult u bij het wedtype correcte score 1-1 in, dan kan er maximaal x5,20 keer het wedbedrag gecasht worden. Spelers die een correcte voorspelling plaatsen op 2-2, zijn echt aan het feest. Zij kunnen in dat geval x14,75 keer hun inzet tegemoetzien!

Voetbalwedden

Spelen op voetbalmatches doet u bij Voetbalwedden! Belgische voetbalpunters scoren hier steevast de beste odds en deals voor nationale en internationale topmatches. Scoor ook bij deze Copa Libertadores finale de beste online gokdeal en laat uw voorspelling vandaag nog achter bij onze bookmakers!

Datum en tijdstip

De Copa Libertadores finale 2020 vangt aan op zaterdag 30 januari 21:00 uur (Belgische tijd). Doet u mee en gaat u op de swingende beats van de Braziliaanse voetbalclubs dansend naar de overwinning via een winnende weddenschap op Voetbalwedden? Check alle actuele odds en deal op onze bookmakerspagina en log in tijdens de match om uw slag te slaan met live gokken!

Alle weddenschappen kunnen via desktop en mobiel worden afgesloten. Wordt u met uw voorspelling de winnaar van de Copa Libertadores finale in Estadio Maracana in Rio de Janeiro?

 

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.