• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze donderdag treedt België niet aan tegen Nieuw-Zeeland, maar is Ivoorkust de tegenstrever. Nieuw-Zeeland kon vanwege gezondheidsklachten bij de selectie niet afreizen naar Brussel en daarom is de Afrikaanse ploeg nu onze opponent. De oefenmatch vormt een opmaat richting de UEFA Nations League confrontaties met Engeland (11 oktober) en IJsland (14 oktober). Voetbalwedden loopt met u alvast warm door vooruit te blikken op België – Ivoorkust!

Statistieken

De Belgische Rode Duivels zijn al geruime tijd de primus op de wereldranglijst van de FIFA. De Belgische voetballers winnen dan ook vrijwel alles, maar een vette vis is nog niet binnen. Daar kan verandering in komen als we in de Nations League en/of op het komende EK in de finale geraken. Oefenmatches voor de belangrijke duels blijven dus ook nu van groot belang.

Het is nog altijd de bizarre match tegen Zwitserland waarin voor het laatst averij werd opgelopen: 5-2 verlies in de UEFA Nations League match, waarbij België eerst op 0-2 voorsprong kwam. Daarna volgden een reeks met zeges die deze donderdag tegen Ivoorkust nog maar eens wat langer gemaakt kan worden. België won al twaalf matches op rij!

Voor Ivoorkust zijn de cijfers een pak anders, al dateert hun laatste match van bijna een jaar terug. De krachtmeting met Ethiopië werd evenwel verloren. Ivoorkust kraakte na een snelle voorsprong en kon na de 2-1 achterstand niet tijdig recupereren. Voor deze uitglijder had Ivoorkust drie winstpartijen op rij geboekt: tweemaal winst op Niger en een 3-1 overwinning op Congo.

Odds

Voor de komende match tussen België en Ivoorkust kunt u via Voetbalwedden meespelen. Een selectie van de beste pre-match quoteringen bij diverse bookmakers leveren de volgende gemiddelde odds op: winst van België valt logischerwijs het laagste uit x1,31 keer uw inleg. Speelt u op een gelijkspel en worden donderdagavond de punten netjes verdeeld? Dan keren de online wedkantoren ruim vijf maal uw inleg uit: x5,05!

De hoogste odds zijn terug te vinden als Ivoorkust het op de één of andere manier voor elkaar bokst om de primus te worden in een rechtstreekse confrontatie met de Rode Duivels. Heeft u vooraf hierop gegokt? Dan verdient u al een dikke pluim, maar ontvangt u bovendien een straffe bonus! Gemiddeld is een Ivoriaanse zege goed voor x8,50 keer het wedbedrag op uw matchstrookje!

Speltypen

Vermits u nu denkt: dat is allemaal wel aardig die hoge odds als wij Belgen niet zegevieren, maar het gaat donderdag allerzins rap binnen zijn voor de mannen van bondscoach Martinez? Herbekijk dan eens de speltypen voor deze oefenmatch. Naast het reguliere 1×2 speltype kunt u terug kiezen voor een handicap, een Half time/full time voorspelling of zelfs een correcte score. In al deze gevallen zullen de odds stijgen en het bonusbedrag gaat subiet hoger uitvallen!

Het is natuurlijk plezant om meer te winnen. Maar hoe hoger de odds, hoe kleiner de winstkansen. Bij een handicap of een weddenschap waarbij twee (of meer) variabelen uit moeten komen is het natuurlijk niet evident om het altijd volledig goed te hebben. Dit is echter wél noodzakelijk om de bonus te mogen opeisen.

Voetbalwedden

Via voetbalwedden.be speelt u altijd mee volgens de meest gunstige voorwaarden en onder veilig toezicht van de kansspelautoriteiten. Betrouwbaar, veilig en met hoge quoteringen inzetten op voetbalmatches. Het is nergens gemakkelijker doel treffen dan bij ons! Doet u ook mee?

Datum en tijdstip

De oefenmatch België – Ivoorkust wordt afgewerkt op donderdagavond en start om 20:45 uur. De locatie voor deze match is het Koning Boudewijn Stadion dat voor de gelegenheid is opgesteld voor 7.500 Belgische fans. Wilt u meedingen voor de bonussen in de pre-match fase? Zet dan in voor donderdag 8 oktober 20:45 uur. Daarna is het enkel nog mogelijk om uw weddenschap te plaatsen volgens de dan geldende live betting odds. Voor meer informatie over live betting: check onze vergelijkingspage of ga naar de starterssectie.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.