• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Meestal is vooraf wel duidelijk dat Club Brugge de primus gaat zijn in de Brugse derby op Jan Breydel, maar op deze moment is Club Brugge niet in haar beste vorm aan het acteren en presteert Cercle juist boven verwachting. Wat dat gaat opbrengen tijdens deze Brugse derby is afwachten, maar bij Voetbalwedden hebben wij alvast veel goesting in deze Jupiler Pro League match. Speel jij ook mee? 

Statistieken

De H2H statistieken pakken in vrijwel alle opzichten voordelig uit voor Club Brugge. In thuismatches tegen stadiongenoot Cercle verloor het al zes jaar niet. Op ‘verplaatsing’ in Jan Breydel pakte het nog terug beter uit voor Cercle, maar in deze speelronde is Cercle de bezoekende formatie en dat zorgt maar zelden voor punten.

De laatste maal dat Club Brugge in een thuismatch op een pandoering stuitje tegen de buren was in 2012. De Cupmatch tussen beide Brugse equipes werd toen bij een 1-2 stand afgefloten. Nadien was er enkel nog de 1-1 uit 2014 die Cercle als resultaat op haar conto mocht bijschrijven. Voorbije seizoen won Club met 2-1 van Cercle.

Vanuit de huidige vormpieken gloort er wellicht wat hoop in de harten van de Cercle-fans. Hoewel in de voorbije drie matches maar eenmaal gevierd kon worden staan de Groen-witten amper drie punten achter de blauw-zwarten. Voorbije speelronde zegevierden beide elftallen: Cercle nam op overtuigende wijze de maat van Sint Truiden: 3-0 en Club Brugge zegevierden zo mogelijk nog ruimer op verplaatsing bij Zulte Waregem: 0-6!

Odds

De Belgische bookmakerskantoren houden geen rekening met sentimenten die in een derby als deze altijd meespelen. Zij verwachten met een klap een driepunter voor Club Brugge en schalen de odds dan ook in met die uitslag in gedachten. Dit resulteert in een pre-match odds voor winst van Club Brugge van x1,22.

Een draw staat op x6,05 een pak hoger ingeschaald, maar valt in het niets bij de quoteringen als Cercle de primus blijkt te worden! De online bookmakers betalen in deze geval namelijk gemiddeld meer dan tien keer uw inleg uit: x10,25!

Speltypen

Wilt u op Club Brugge spelen, maar zijn de bovenstaande odds uit het 1×2 spelsysteem u te laag? Herbekijk dan eens de andere speltypen via voetbalwedden.be. Voor deze specifieke match zijn er terug veel opties. Zo valt er een pak euro’s te rapen als u speelt op een correcte score. Voorspelt u een uitslag van 4-0, 5-0 of 6-0 dan is de combi-deal voor deze correcte score combinatie x6,60 keer het aantal door u ingelegde euro’s waard! Bij vijftien euro krijgt u in dat geval ruim 100 euromunten op de bankaccount gestort!

Datum en tijdstip

De match Club Brugge – Cercle Brugge is de afsluiting van speelronde zeven en vangt zondagavond 27 september om 18:15 uur aan op Jan Breydel. Beide teams hebben dit stadion als thuishaven en zijn dus bekend met de omgeving. Dat zorgt altijd voor een aparte sfeer tijdens deze Brugse derby.

Voetbalwedden

Wilt u meespelen met Club Brugge – Cercle Brugge? Knoop dan geen kicksen onder, want beide coachen hebben al een volle spelerskern. Maar meld u aan via voetbalwedden, plaats uw voorspelling voor deze competitiematch en speel op deze manier toch mee tijdens de Belgische topmatch!

Voetbalwedden is de gemakkelijkste manier om te scoren: vanuit uwen eigen zetel raak schieten is zelfs de beste voetballers ter wereld niet gegund. Als speler van voetbalwedden.be heeft u wel die luxe! Plaats uw weddenschap via onze bookmakerspagina en maak kans op straffe geldbonussen.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.