• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

De Italiaanse voetbalschoenen worden komend weekeinde alweer ondergebonden als in de Serie A wordt aangevangen met de vijftiende speelronde. Internazionale Milaan, met Romelu Lukaku als belangrijkste sterkhouder, speelt al in de voormiddag thuis tegen laagvlieger Crotone. Kan Inter direct aanknopen met een (ferme) zege of zorgen de bezoekers voor een late nieuwjaarskater? Voorspel de uitkomst van dit duel via Voetbalwedden en win!

Statistieken

Dat Inter dit duel als favoriet aanvangt bij de online bookmakers is niet vreemd. De Milanese formatie staat immers tweede na veertien speelronde. In totaal werden er in het eerste deel van de competitie 33 punten verzameld.

Crotone staat pas negentiende en laat daarmee alleen Torino nog achter zich. Om niet nog verder in de problemen te geraken moet de club snel punten gaan pakken. Tot nu toe werd er tweemaal gewonnen en drie keer gelijkgespeeld. Dat zorgt voor een tussenstand van slechts negen puntjes uit veertien matches. Pluspunt is dat zeven van die negen punten in de laatste vier duels voor de jaarwende werden geraapt.

Odds

De verschillen in vormpeil en punten zijn zo groot dat de online wedkantoren geen enkele moeite hadden met het aanwijzen van een favoriet: Inter Milaan. De pre-odds voor winst van Lukaku en co staan gemiddeld op x1,20 keer uw inleg.

Het speelbedrag wordt een pak meer waard bij een winnende weddenschap op een draw. Gaat Inter punten verspelen in deze thuismatch tegen Crotone? Dan herhaalt de geschiedenis zich, want dit gebeurde in 2018 ook. Toen werd het 1-1. Een nieuwe puntendeling op zondag 3 januari zorgt bij de online bookmakers voor een gemiddelde winstbonus van x6,20!

De top odd staat achter een overwinning van de bezoekers. Is Crotone op de eerste zondag van het nieuwe kalenderjaar aan het feest? Dan worden gokkers die hierop hebben ingezet de absolute primus van deze match. Zij ontvangen gemiddeld maar liefst x11,25 keer het ingelegde aantal euro’s op hun bankaccount!

Speltypen

Mooie odds, maar de meeste Belgen zullen toch spelen op Inter en Lukaku. Wilt u ook gaarne een ferm bedrag bijschrijven als Inter Milaan van Crotone wint? Speel dan eens mee via de Correcte score combinatie van TOTO.

Bij dit speltype ontvangt u minimaal het dubbele van uw inleg als u tijdig een winnende weddenschap heeft geplaatst via onze bookmakerspagina. Bij 1-0, 2-0 of 3-0 winst van Inter is de bonus al x2,75 keer uw inzet.

Scoort Inter nog vaker en speelt u op 4-0, 5-0 of 6-0? Dan kunt u een maximale uitkering van x6,20 keer uw inleg verwachten van de online bookmaker. De wedkantoren waar u op voetbalmatches kunt inzetten keren gemiddeld x3,90 keer de inzet uit als u via dit speltype inzet op een 2-1, 3-1 of 4-1 zege van Internazionale Milaan.

Voetbalwedden

Online of via uw GSM wedden op voetbalmatches in de Serie A is populair. U kunt natuurlijk het ganse internet afspeuren naar de beste online gokdeals, maar dat is niet evident. U kunt ook direct naar onze bookmakerspagina gaan en daar de strafste odds ontdekken voor Inter – Crotone. Zo bespaart u een pak tijd en verhoogt u de winstkansen!

Datum en tijdstip

Inter en Crotone beginnen er al rap aan. Op zondag 3 januari 2021 vangen beide clubs deze match aan om 12:30 uur. Meespelen in de prefase sluit zodra de referee voor een eerste maal op de fluit blaast. Live wedden is vanaf dan mogelijk totdat de match is afgelopen.

Scoor bij deze eerste Italiaanse voetbalmatches van 2021 direct de hoofdvogel en wordt de absolute primus van dit openingsweekeinde in de Serie A!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.