• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze woensdag en donderdag worden de kwartfinales van de Croky Cup gehouden. Nog acht ploegen staan te popelen deze trofee mee naar huis te mogen nemen. Woensdagavond starten KV Mechelen – KAS Eupen de bekerweek. KAA Gent – Standard Luik komen later die avond nog in actie. Donderdagavond begint RSC Anderlecht – KV Kortrijk en sluiten Club Brugge – OH Leuven de bekerweek af. Voorspel de bekerwedstrijden in de Croky Cup via Voetbalwedden en profiteer van ferme bookmakers bonussen.

Statistieken Croky Cup

De bekerweek begint woensdagavond al met de matches KV Mechelen – KAS Eupen in het AFAS Stadion te Mechelen. Een half uur later zullen ook KAA Gent – Standard Luik in de Ghelamco Arena te Gent de kaarten voor de halve finale gaan schudden.

De donderdagavond begint met de match RSC Anderlecht – KV Kortrijk in het Lotto Park Stadion. Club Brugge – OH Leuven spelen als laatste de kwartfinales en maken bekend wie er bij de laatste vier ploegen mag aansluiten. Het duel wordt op Jan Breydel gehouden.

Odds Croky Cup

De Belgische wedkantoren keren al hoge pre-odds uit bij de match KV Mechelen – KAS Eupen. Een zege van KAS staat op gemiddeld x3.80 keer uw speelbedrag ingedeeld. Een gelijkspel levert x3.40 keer uw speelbedrag op. Een zege van KV Mechelen is goed voor een beloning van x1.80 keer uw speelbedrag.

Bij de match van KAA Gent – Standard Luik zijn de pre-odds iets hoger ingeschaald. U kunt maximaal x5.05 keer uw inleg verdienen als Standaard wint. Wordt het een gelijkspel, dan zijn de bookmakers bereid x4.10 keer uw speelbedrag uit te betalen. Een zege van Gent staat op x1.56 keer uw speelbedrag.

De bookmakers hebben voor het duel RSC Anderlecht – KV Kortrijk ook ferme beloningen voor u klaarstaan. De hoogste odd keren de bookmakers uit als de ploeg uit Kortrijk zegeviert. Er wordt dan x5.85 keer uw speelbedrag uitbetaald. Een gelijkspel is in het 1×2 spelsysteem x4.30 keer uw speelbedrag waard. Wint RSCA? Dan krijgt elke i-gamer die dit vooraf voorspelde bonus van x1.48 keer de inleg terug.

Bij de bekermatch Club Brugge – OH Leuven worden de hoogste pre-odds gehanteerd. In het 1×2 spelsysteem staat een bonus van maximaal x10.00 keer de inleg gereed als OH Leuven wint op Jan Breydel. Een gelijkspel binnen de reguliere speltijd staat op x6.10 keer de inleg ingedeeld. Een overwinning van Club Brugge is goed voor een uitkering van x1.25 keer uw speelbedrag.

Speltypen

Het 1×2 spelsysteem wordt veel gebruikt bij i-gamers, maar er zijn in de pre-fase meer opties om te wedden op voetbal. De Belgische wedkantoren bieden straffe odds aan bij speltypen als Under / Over, Handicap en Correct Score Combinatie. Wilt u liever live wedden? Ook dit is mogelijk bij de bookmakers op Voetbalwedden. De quoteringen die daarbij horen worden vrijgegeven als de (beker)match begint.

Voetbalwedden

Veel Belgen hebben al kersvakantie en wat is dan nog leuker dan wedden op uw favoriete ploeg in de Croky Cup. De Belgische wedkantoren weten dat vele voetballiefhebbers de week voor kerst zullen Voetbalwedden. De pre-odds zijn dan vaak ook net iets hoger ingedeeld. Wilt u een graantje meepikken als kerstbonus? Laat dan uw voorspellingen achter bij de bekerwedstrijden die deze week worden afgewerkt.

Datum en tijdstip

Om een voorspelling te doen in de pre-fase dient u voordat de match begint uw voorspellingen ingevuld te hebben. Houd er dan ook rekening mee dat de Belgische bekermatch KV Mechelen – KAS Eupen woensdagavond 22 december om 20:00 uur al begint. Om 20:30 uur starten ook KAA Gent – Standard Luik.

Donderdagavond 23 december om 18:45 uur komen RSC Anderlecht – KV Kortrijk in actie. De avond volgt met de laatste bekermatch in de kwartfinales Club Brugge – OH Leuven. Om 21:00 uur wordt er afgetrapt op Jan Breydel. Breng tijdig een bezoek aan uw bookmaker en ga lekker cashen met de duels in de kwartfinales van de Croky Cup.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.