• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zondag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Nederland in de UEFA Nations League. Het duel wordt gehouden in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam en België moet winnen wil het de poulefase winnen. Wie wordt volgens u groepswinnaar in duel Nederland – België in Nations League? Speel voor straffe bookmaker-odds bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden!

Statistieken Nederland – België

België speelde op 3 juni dit jaar thuis tegen Nederland in de UEFA Nations League. De Rode Duivels verloren in het Koning Boudewijn Stadion met 1-4 van onze noorderburen. Daarmee maakte de ploeg van bondscoach Roberto Martinez geen goed begin aan de groepsfase van de Nations League en staat niet België, maar Nederland op de eerste plaats.

De Rode Duivels speelden nog niet heel lang geleden een oefenduel tegen het Nederlands elftal. De Belgische ploeg ontmoetten Nederland in 2012 voor een oefenmatch. De Belgen versloegen Oranje werd met 4-2. Ook in de jaren 2016 en 2018 speelden de teams tegen elkander. Beide keren was de eindstand: 1-1.

België liet aan het begin van de poulefase thuis drie dure punten liggen tegen Nederland, maar ook tegen Wales werd geen driepunter behaald. De ploeg van bondscoach Roberto Martinez kwam in Cardiff niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Voorbije donderdag werd wel gezegevierd van Wales. In het Koning Boudewijn Stadion werd het 2-1 tegen de ploeg uit Groot-Brittannië.

Nederland heeft in de poulefase alleen punten gemorst tegen Polen. In stadion de Kuip te Rotterdam wist de ploeg van bondscoach Louis van Gaal niet verder te geraken dan een 2-2 gelijkspel tegen de Poolse ploeg. Voorbije donderdag zegevierde het Nederlands elftal in Warschau met 0-2 van Polen.

Odds Nederland – België

De Belgische wedkantoren hebben niet echt een favoriet aangewezen bij deze derby, maar de strafste quoteringen vinden we wel bij een puntendeling. In het 1×2 spelsysteem van de wedkantoren staat een maximale pre-odd van x3.55 keer uw speelbedrag als de ontmoeting tussen de buurlanden eindigt in een gelijkspel.

Een overwinning van de Rode Duivels staat iets hoger ingeschaald dan een zege van Nederland. Als ‘onze jongens zegevieren in Amsterdam wordt er tot maximaal x3.10 keer de inleg uitbetaald.

Bij een zege van het Nederlands elftal keren de Belgische wedkantoren tot x2.30 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die deze uitslag hadden ingevuld voordat de match begon.

Speltypen

Wedden op de wedstrijd Nederland – België kan in de pre-fase, maar u kunt ook live wedden op dit duel. De Belgische wedkantoren maken de odds voor live betting pas bekend als de match begint in Amsterdam. De wedkantoren hebben nu al wel torenhoge odds voor u paraat staan voor als u wilt wedden in de pre-fase.

Bijvoorbeeld bij het speltype ‘correct score combinatie’. Als België wint met 1-0, 2-0 of 3-0 kan u dat al x5.70 keer het speelbedrag opleveren. Scoren de Rode Duivels vaker in de hoofdstad van Nederland, dan lopen de odds op tot gemiddeld x80.00 keer het wedbedrag.

Ook het voorspellen van het resultaat in de eerste helft en aan het eind van de match kan ferme bookmakersbeloningen betekenen. Staat de ploeg van bondscoach Martinez voor na het spelen van de eerste helft en wint het vervolgens ook, dan keren de wedkantoren al gemiddeld x4.95 keer het aantal ingelegde euro’s uit.

Voetbalwedden

Voetbalwedden streeft naar het veilig en verantwoord wedden op voetbal. De Belgische wedkantoren op deze website voldoen aan de eisen die België opstelt. U kunt zelf ook een steentje bijdragen aan het veilig en verantwoord spelen bij de bookmakers. Speel met kleine bedragen en zet nooit meer in dan u kunt missen. Zo blijft u plezier houden met voetbalwedden.

Datum en tijdstip Nederland – België

De match Nederland – België staat gepland op zondag 25 september om 20:45 uur in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Sla uw slag bij de bookmakers door de juiste voorspellingen achter te laten en win hoge odds via Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.