• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

De komende week spelen de Rode Duivels hun laatste twee duels in de poulefase van de UEFA Nations League. De ploeg van bondscoach Roberto Martinez speelt donderdag in het Koning Boudewijn Stadion tegen Wales. Zondag volgt de match op verplaatsing tegen Nederland. Scoor straffe odds en maak de fermste bookmakerdeals bij de Nations League match België – Wales via Voetbalwedden!

Statistieken België – Wales

België speelt in Groep 4 van de UEFA Nations League. De Rode Duivels staan op de tweede plaats in de poule en haalde zeven punten binnen. De ploeg van bondscoach Roberto Martinez kan nog eerste worden, maar dan moet het donderdag winnen van Wales en dan kan de match op verplaatsing tegen koploper Nederland nog beslissend gaan worden. Onze noorderburen voetbalden tien punten bij elkaar en neemt het donderdag op tegen de nummer drie Polen dat vier punten heeft. Wales staat met één punt op de vierde plek.

De Rode Duivels speelden op 11 juni dit jaar nog op verplaatsing tegen Wales. De match in het Cardiff Stadion werd het 1-1 tussen beide teams. Youri Tielemans nam de treffer voor zijn rekening. De Welshman Brennan Johnson maakte het enige doelpunt namens The Dragons.

Odds België – Wales

De quoteringen zijn in de pre-fase al torenhoog ingedeeld bij een zege van Wales. De online bookmakers keren tot maximaal x8.75 keer het speelbedrag aan u uit als Wales wint.

In het 1×2 spelsysteem staat ook een straffe pre-odd bij een gelijkspel. Als de Rode Duivels niet verder komen dan een puntendeling tegen Wales, betalen de wedkantoren tot maximaal x4.80 keer het speelbedrag aan u uit.

Een overwinning van de Rode Duivels wordt het meest voorspeld en levert voetbalwedders tot maximaal x1.40 keer het speelbedrag op.

Speltypen

De online bookmakers hebben naast het 1×2 spelsysteem nog een straffe spelstrategie voor u paraat staan. Er zijn diverse speltypen als de Handicap resultaat, het Under/Over spelsysteem of de Halftime/Fulltime speeloptie. In elke speltype zijn wel straffe odds te vinden. Gaat u liever wedden op hoeveel doelpunten een speler gaat maken of hoeveel goals de Belgen in het totaal gaan maken? Bij elke strategie is wel een weddenschap te sluiten bij de Belgische wedkantoren.

Veel voetbalgokkers zetten naast een voorspelling in de pre-fase ook in tijdens live betting. Het voordeel hiervan is dat u wedt tijdens de match en dus nog beter kunt inschatten waar de kansen voor de Duivels liggen. De quoteringen voor live wedden op België – Wales worden pas bekendgemaakt als de match begint.

Voetbalwedden

Voetbalwedden op de matches in de UEFA Nations League is  populairder dan ooit. Ook de wedkantoren maken er een feestje van en schalen de quoteringen straf in. Wilt u nog scoren tijdens de laatste twee duels van de Duivels in de poulefase? U kunt bij de Belgische wedkantoren terecht voor al uw voorspellingen in de Nations League. Speel slim en maak de beste bookmakerdeals.

Datum en tijdstip België – Wales

U kunt tot donderdag 22 september 20:45 uur terecht bij de Belgische wedkantoren om een voorspelling achter te laten. Op dat tijdstip trapt België af tegen Wales in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Wilt u wedden op de Rode Duivels? Ga naar de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden en maak een ferme bookmakersdeal.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.