• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

In de UEFA Europa League speelt deze donderdag Royale Union SG in eigen huis tegen Malmö FF. De Zweedse ploeg komt voor de tweede speelronde in Groep D naar Brussel af. Voetbalwedden heeft straffe bookmakerdeals gevonden voor het duel Royale Union SG – Malmö FF in de UEFA Europa League. Speel mee en scoor de fermste quoteringen!

Statistieken Royale Union SG – Malmö FF

Na één speelronde in de groepsfase van de UEFA Europa League staat Royale Union SG op de tweede plaats in de poule. De ploeg van coach Karel Geraerts zegevierde voorbije week met 0-1 op verplaatsing bij FC Union Berlin. SC Braga staat eerste doordat het met 0-2 won van Malmö FF. De Zweedse ploeg staat dan ook vier in Groep D van de Europa League.

Na de eerste wedstrijd in de poulefase van de Europa League kwam Royale Union in actie in de Belgische Pro League. Voorbije zondag ging de match tegen KRC Genk met 1-2 verloren voor Union SG. In Zweden wist Malmö FF wel te zegevieren in eigen competitie. De ploeg van coach Age Hareide zegevierde met 2-1 van IFK Norrköping en staat na 22 speelronden vijfde in de Allsvenskan.

Voor Royale Union is de match van donderdag de eerste keer dat het tegen Malmö FF aantreedt. De ploeg uit Brussel heeft weinig Europese voetbalwedstrijden op de teller staan. De Zweedse tegenstander speelde de laatste seizoen wel vaker in Europa, maar is geen hoogvlieger.

Odds Royale Union SG – Malmö FF

De quoteringen maken het de moeite meer dan waard om op deze match te wedden. De hoogste odds in het 1×2 spelsysteem staan ingedeeld bij een overwinning van Malmö. Winst van de Zweedse ploeg kan tot maximaal x6.50 keer uw speelbedrag opleveren.

Een puntendeling in het Joseph Marien Stadion levert voetbalwedders tot maximaal x4.00 keer het speelbedrag op. Een inleg van tien euro wordt dan in één klap veertig euro waard en dat is straf!

Met een zege van Royale Union heeft de Brusselse ploeg zes uit twee weten te halen en dat zou bijzonder knap zijn. Mocht dit gebeuren, dan keren de bookmakers tot maximaal x1.60 keer de inleg uit aan voetbalwedders die dit vooraf hadden ingevuld.

Speltypen

De Belgische wedkantoren bieden naast het 1×2 spelsysteem nog meer ferme speltypen aan. Gaat u een weddenschap doen, maar weet u nog niet op welk speltype? Voetbalwedden deelt graag enkele straffe odds met u in het speltype Halftime/Fulltime.

Bij deze spelstrategie geeft u aan wat het resultaat is na het spelen van de eerste helft en na het spelen van de tweede helft. Bijvoorbeeld: Royale Union staat voor met de rust en wint vervolgens ook de match, dan keren de Belgische wedkantoren tot maximaal x2.29 keer het speelbedrag aan u uit. Is het een gelijkspel na het spelen van de eerste 45 minuten en zegeviert de ploeg uit Saint-Gillioise, dan kunt u tot maximaal x4.05 keer de inleg scoren. Een gelijkspel en vervolgens een zege van Malmö levert tot maximaal x70.00 keer het speelbedrag op. Check alle quoteringen en speltypen bij uw favoriete bookmaker voordat u inzet.

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden willen we graag dat u met goesting blijft wedden op voetbal. Als u speelt bij de Belgische wedkantoren op deze website dan weet u op zeker dat u speelt bij betrouwbare bookmakers. Maar u kunt zelf ook veel doen om verantwoord te gokken op voetbalduels. Speel met geld dat u kunt missen en verspreid uw risico’s. Op deze website kunt u alle informatie vinden over hoe u dit kunt doen.

Datum en tijdstip Royale Union SG – Malmö FF

De match Royale Union SG – Malmö FF wordt op donderdag 15 september gespeeld. De ploegen beginnen om 21:00 uur aan de tweede match in Groep D. Het Joseph Marien Stadion is het decor van deze wedstrijd. Zet in voordat de match begint of speel mee via live betting bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.