• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

In de Belgische Pro League neemt KV Kortrijk het deze zondag op tegen koploper Royal Antwerp FC. De Belgische wedkantoren wijzen RAFC aan als favoriet van deze match, maar kan de ploeg van coach Mark van Bommel die verwachting ook waar maken? Voetbalwedden zocht de straffe bookmakers odds voor u op bij het duel: KV Kortrijk – Royal Antwerp FC. Speelt u mee?

Statistieken KV Kortrijk – Royal Antwerp FC

De ploegen die elkander deze zondag treffen in het Guldensporen Stadion staan op de ranglijst van de Jupiler Pro League mijlenver uit elkander. Royal Antwerp FC staat op de eerste plaats en heeft al 27 punten bij elkander geraapt. KV Kortrijk staat op de veertiende plaats met zeven punten. Dat zijn twintig punten minder dan de ploeg uit Antwerpen.

De Antwerpse formatie is nog ongeslagen in de Belgische Pro League. Ook heeft de ploeg van coach Mark van Bommel nog geen punt hoeven delen met een tegenstander. KV Kortrijk worstelt met de huidige vorm. De laatste twee duels gingen verloren (RSC Anderlecht 4-1 en KV Mechelen 1-4) voor de ploeg van coach Adnan Čustović.

Voorbije seizoenkwam Royal Antwerp zegevieren in het Guldensporen Stadion te Kortrijk. De Great Old wist zelfs de nul te houden in Kortrijk: 0-2, maar dat was voorbije seizoen in Antwerpen wel anders. Op het Bosuil Stadion wist KVK voorbije seizoen te zegevieren met 0-1.

Odds KV Kortrijk – Royal Antwerp FC

Nu Royal Antwerp al zo lang ongeslagen is, wijzen de Belgische wedkantoren RAFC aan als favoriet van dit duel. De hoogste pre-odds vindt u bij een zege van KV Kortrijk. Als de Kerels winnen voor eigen publiek keren de bookmakers tot maximaal x4.50 keer het speelbedrag uit.

Een gelijkspel kan u ook een flinke beloning opleveren. De bookmakers zijn bereid tot maximaal x4.10 keer de inleg uit te keren als KVK en RAFC de punten gaan delen.

Een zege van Royal Antwerp staat in het 1×2 spelsysteem van de wedkantoren op een gemiddelde pre-odd van x1.72 keer het speelbedrag genoteerd.

Speltypen

Bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden kunt u naast het 1×2 spelsysteem ook wedden via de vele andere speltypen die de bookmakers aanbieden. Ontdek of u de hoogste odds kunt scoren bij speltypen als Handicap, Under/Over spelsysteem of Correct score combinatie.

De winstkansen bij de diverse speltypen maken het voorspellen van voetbalmatches een pak leuker. Meer informatie nodig om succesvol te kunnen voetbalwedden? Vergelijk de bookmakers of ontdek de beste speltypen bij Voetbalwedden.be voor nog meer goesting bij het Wedden op Voetbal!

Voetbalwedden

Voetbalwedders kunnen dagelijks op ferme matches wedden, maar welke bookmakers zijn betrouwbaar? Op Voetbalwedden vindt u alleen de betrouwbaarste bookmakers van ons land waar u veilig kunt wedden op voetbal. Vergelijk de pre-odds van de wedkantoren en sla toe op het moment dat de quoteringen voor u het gunstigst zijn.

Datum en tijdstip KV Kortrijk – Royal Antwerp FC

De match KV Kortrijk – Royal Antwerp FC in de tiende speelronde van de Jupiler Pro League wordt gespeeld op zondag 2 oktober. Het duel in het Guldensporen Stadion begint om 18:30 uur. Wilt u wedden in de pre-fase, dan heeft u daar de tijd voor voordat de wedstrijd begint. Ook voor live wedden zit u goed bij de wedkantoren op Voetbalwedden.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.