• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

De Belgische Pro League herpakt zich weer en zaterdag komen Club Brugge en Sint-Truiden VV in actie op Jan Breydel. De Bruggenaren willen de jacht op koploper Royale Union SG voortzetten en dus zijn er punten nodig. Gaat Club drie punten pakken of reist STVV met de buit terug naar huis? Op Voetbalwedden.be vindt u de bookmakers die straffe odds uitkeren voor de match Club Brugge – Sint-Truiden in Belgische Pro League. Speelt u ook mee?

Statistieken Club Brugge – Sint Truiden VV

Beide ploegen sloten 2021 heel anders af. Zo verloor Club haar laatste match met 2-0 van Cercle Brugge. De nederlaag kwam extra hard aan bij de ploeg van coach Philippe Clement doordat het de Brugse derby betrof en Blauw-zwart een ongeslagen reeks aan het opbouwen was. De Bruggenaren hebben veertig punten en staan op de tweede plaats.

Sint-Truiden wist op dat moment juist te winnen na een periode van verloren duels op rij. Van KAS Eupen werd in eigen huis met 2-0 gezegevierd. Dat brengt de ploeg van coach Bernd Hollerbach met 24 punten op de dertiende plaats van de Belgische Pro League.

De laatste keer dat de teams elkaar troffen op Jan Breydel was op 5 december 2020. De Bruggenaren wonnen die match nipt met 1-0 door een treffer van David Okereke. Het is al heel lang geleden dat STVV nog eens kwam zegevieren. In deze eeuw is dat zelfs nog niet voorgekomen. In maart 2017 werd het voor een laatste keer een draw tussen beide Belgische top equipes: 2-2.

Odds Club Brugge – Sint Truiden

De Belgische wedkantoren knallen het nieuwe kalenderjaar met straffe pre-odds in. Voor deze match op Jan Breydel wordt de hoogste odd uitgekeerd als St. Truiden komt winnen in Brugge. U kunt dan een maximale bookmakersbonus van x9.00 keer uw speelbedrag opstrijken dankzij een driepunter van STVV.

In het 1×2 spelsysteem staat nog een ferme bonus genoteerd. De bookmakers keren x5.75 keer uw speelbedrag uit als Club en STVV de punten gaan delen. Voor een zege van Blauw-zwart moeten we het doen met een quotering van x1.28 keer het speelbedrag.

Speltypen

Voetbalwedders kunnen zich bij de Belgische wedkantoren uitleven met de diverse speltypen die worden aangeboden. Twijfelt u nog of Club Brugge wint of dat het een gelijkspel wordt? Dan kunt u bij de bookies toch x1.07 keer uw wedbedrag scoren in het speltype dubbele kans. Hierbij speelt u op twee uitslagen. In deze geval dus een thuiszege of draw.

Een gelijkspel of zege van Sint-Truiden levert u met x3.10 keer het speelbedrag zelfs nog iets meer op. Pak speloptie dubbele kans dus mee als u het slim wilt spelen en uw winstkansen een pak wilt vergroten!

Spelers van Voetbalwedden die exacts weten wat de uitslag wordt, kunnen hun voorspelling invullen bij speltype correct score. Wint de ploeg van coach Clement met 1-0, dan keren de wedkantoren x7.25 keer je speelbedrag uit. Een 1-1 gelijkspel levert u als wedder x9.50 keer het aantal ingelegde euro’s op. Zegeviert STVV op Jan Breydel met bijvoorbeeld 2-1? Dan keren de bookmakers x21.00 keer uw inleg uit.

Als de wedstrijd begint vervallen de pre-odds en komen er quoteringen voor live wedden voor in de plaats. Ook live betting is razend populair bij Belgische Pro League matches.

Voetbalwedden

De Belgische Pro League begint deze vrijdag met de match KAA Gent – KV Kortrijk. Club Brugge en Sint-Truiden beginnen er zaterdag aan. Zondagavond zullen KRC Genk en Beerschot VA het eerste competitieweekeinde van 2022 af gaan sluiten. Voor al deze duels en de overige matches heeft Voetbalwedden.be de Belgische wedkantoren voor u geselecteerd die straffe quoteringen aanbieden voor deze matches. Wilt u meedoen? Vergelijk, zet in en win bij de bookmaker naar uw keuze, maar speel te allen tijde verantwoord en bewust.

Datum en tijdstip

Wilt u wedden in de pre-fase dan dient u dit te doen voordat de match begint. Club Brugge – Sint-Truiden VV spelen zaterdag 15 januari om 20:45 uur. Het duel vindt plaats op Jan Breydel te Brugge. Vanaf dit tijdstip kunt u via Voetbalwedden ook live wedden en inzetten op uw favoriet van dit duel. Scoor de hoogst mogelijke bonussen via Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.