• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Er staat deze dinsdag een cruciale match op het programma van Club Brugge. De ploeg van coach Philippe Clement speelt dan de laatste groepsmatch van de Champions League tegen Paris Saint Germain in Parijs. De Bruggenaren moeten winnen willen zij volgend kalenderjaar nog Europees spelen. Denkt u dat de Bruggenaren gaan stunten in Parc des Princes Stadion te Parijs? De bookmakers op Voetbalwedden.be hebben straffe odds voor u gereedstaan voor de match PSG – Club Brugge.

Statistieken PSG – Club Brugge

Club Brugge heeft het in Groep A niet meer in eigen hand. De Bruggenaren staan met vier punten op de vierde plaats in de poule. RB Leipzig staat op de derde plek met evenveel punten dan de Brugse ploeg. De Duitse ploeg heeft die plek te danken aan het onderlinge resultaat met de Bruggenaren. De Duitse ploeg won in Brugge met 0-5 en in Leipzig werd het een gelijkspel 2-2. De verloren match op Jan Breydel moet Club Brugge in Parijs dus zien goed te maken tegen PSG.

De Bruggenaren wisten in september zich goed te weren tegen PSG op Jan Breydel. Blauw-zwart slaagde erin een 1-1 gelijkspel uit het vuur te slepen. Club heeft vaker laten zien sterk te zijn tegen de Franse topploeg. In 2019 speelden de teams ook al tegen elkaar in de Champions League. Club verloor toen de heenmatch, maar kreeg maar één tegengoal om de oren. Het was toen de Argentijnse Mauro Icardi die scoorde voor PSG.

Odds PSG – Club Brugge

De pre-odds voor deze loodzware match op verplaatsing van Club Brugge zijn zeer straf ingedeeld. De hoogste pre-odds worden gehanteerd als Club weet te stunten in het Parc des Princes Stadion. U kunt een bonus van x10.00 keer uw inleg verwachten als de ploeg als Blauw-zwart zegeviert in de Franse hoofdstad.

Nog meer hoge bonussen kunt u verdienen bij de Belgische wedkantoren bij een gelijkspel. De bookmakers keren x5.50 keer uw inleg uit als de punten worden gedeeld in het Parc des Princes Stadion. Een zege van Paris Saint Germain betekent dat het gedaan is voor Club Brugge in dit Europese voetbalseizoen, maar voor spelers van Voetbalwedden levert dit een bookmakersbonus op van maximaal x1.33 de inleg.

Speltypen

De bookmakers hebben nog meer straffe pre-odds voor u gereedstaan. Naast het traditionele 1×2 spelsysteem worden er nog meer ferme speltypen aangeboden. Naast dit alles hebben de Belgische bookmakers vaak ook diverse match specials waar u  straffe quoteringen kunt vinden. Verwacht u bijvoorbeeld al dat PSG na exact tien minuten speeltijd al op voorsprong staat? Dan kunt u al x4.50 keer uw inleg scoren bij de Belgische wedkantoren. Deze optie is in het geval van Club Brugge zelfs x11.00 keer uw inleg waard.

Live wedden kan natuurlijk ook. De quoteringen voor Live Betting worden bekend als PSG – Club Brugge aan hun laatste duel in Groep A beginnen.

Voetbalwedden

Nu de groepsfase van de Champions League tot het einde loopt, wordt er veel gewed bij de Belgische wedkantoren. Sommige ploegen moeten nog keihard strijden voor een plekje in de knock-outs die in februari van start zullen gaan. Wilt u ook voetbalwedden en een voorspelling achterlaten bij de bookmakers voor de match op verplaatsing van Club Brugge bij PSG? Laat uw voorspellingen dan tijdig achter bij de Belgische wedkantoren als u wilt spelen via de pre-fase. Ook voor live betting kunt u terecht bij deze bookmakers.

Datum en tijdstip PSG – Club Brugge

PSG – Club Brugge spelen dinsdag 7 december om 18:45 uur in het Parc des Princes Stadion te Parijs tegen elkaar. Wilt u wedden op deze match? Bij Voetbalwedden vindt u naast de beste bookmakers ook informatie over hoe u slim kunt meespelen via de speltypen die de wedkantoren aanbieden. Ook over live wedden en betalingen en stortingen kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft om succesvol te wedden op voetbal.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.