• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Dit weekeinde staan er twee ferme matches op het programma van PO1. In Antwerpen treft Royal Antwerp FC koploper Royale Union SG. In het Lotto Park Stadion vindt de klassieker tussen RSC Anderlecht en Club Brugge plaats. Het duel wordt zondag gespeeld, maar u kunt nu al straffe odds vinden voor de RSC Anderlecht – Club Brugge match in PO1 via Voetbalwedden.

Statistieken RSC Anderlecht – Club Brugge

De Championship play-offs zijn nog maar net begonnen, maar de spanning is om te snijden. Kan Club Brugge koploper Royale Union SG bijbenen en kan RSC Anderlecht nog kampioen worden? Paars-wit heeft 32 punten en staat op de vierde plaats. Ook Royal Antwerp heeft evenveel punten dan Anderlecht binnengehaald. De Bruggenaren hebben 39 punten en zitten de koploper uit Brussel dat 42 punten heeft het meest op de hielen.

Beide ploegen hebben er veel belang bij om deze klassieker op de naam te schrijven, maar in het jongste seizoen is daar geen ploeg in geslaagd. Van de laatste viermaal dat rivalen RSC Anderlecht en Club Brugge elkander troffen werd het viermaal een gelijkspel. De laatste keer dat er wel een team won, was RSCA dat op 11 april 2021 met 2-1 van de Bruggenaren zegevierde. Een ontmoeting eerder wist Blauw-zwart zijn aartsrivaal in Brussel nog aan de zegekar te knopen door ginds met 1-2 te winnen.

Odds RSC Anderlecht – Club Brugge

Voor dit PO1 treffen in het Lotto Park Stadion zijn de quoteringen zeer scherp ingedeeld. De hoogste pre-odd in het 1×2 spelsysteem kunt u vinden bij een gelijkspel. Wordt het voor de vijfde keer op rij een puntendeling met Anderlecht en Club, dan kunt u tot maximaal x3.55 keer de inleg scoren bij de online bookmakers.

Ook een zege van Club Brugge krijgt een torenhoge quotering mee voor de klassieker in Brussel. Winnen de Bruggenaren, dan wordt er maximaal x2.80 keer het speelbedrag uitgekeerd aan voetbalwedders die dit vooraf hadden voorspeld.

Een overwinning van RSC Anderlecht is in de pre-fase goed voor een pre-odd van maximaal x2.43 keer de inleg.

Speltypen

Veel voetbalwedders combineren een weddenschap met het populaire 1×2 spelsysteem en vullen vervolgens ook de correct score combinatie is. Een 1-0, 2-0 of 3-0 zege van Anderlecht is bij de bookmakers gemiddeld x4.65 keer de inleg waard. Winst Blauw-zwart met die cijfers dan loopt uw uitkering zelfs op tot maximaal x5.35 keer het speelbedrag. Bij andere uitslagen kan uw bookmakersuitkering nog verder oplopen.

Wat ook razend populair is, is het wedden op half time/ full time. Wat is de tussenstand bij rust en wie wint uiteindelijk de match? Bij dit speltype kunnen de pre-odds oplopen tot maximaal x30.00 keer uw inleg en dat is op zeker niet mis.

Voetbalwedden

Wilt u ook voetbalwedden, maar weet u nog niet goed hoe? Wilt u achtergrondinformatie over een bookmaker of bent u op zoek naar de wedkantoren die leuke deals aanbieden? Wat u ook zoekt, bij Voetbalwedden komt u snel verder. Op onze website vergelijkt u heel gemakkelijk de betrouwbaarste en veiligste bookmakers van België.

Datum en tijdstip RSC Anderlecht – Club Brugge

Wedden op RSC Anderlecht – Club Brugge kan tot zondag 1 mei 18:30 uur. Dan begint de klassieker in het Lotto Park Stadion en worden pre-odds vervangen door live-odds. U kunt dan meespelen tot de laatste seconde van de match. Goesting om te wedden op de Belgische klassieker? Voetbalwedden.be wenst u heel veel succes met het plaatsen van de correcte voorspelling(en).

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.