• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zondag is het zover, het WK 2022 in Qatar vangt dan eindelijk aan! De Rode Duivels komen woensdag 23 november pas in actie, maar het WK start op zondag 20 november al met de openingsmatch Qatar – Ecuador. De aftrap wordt verricht in het Al Bayt Stadium te Al Khor. Scoor straffe odds bij het WK 2022 openingsduel Qatar – Ecuador via de bookmakers op Voetbalwedden!

Statistieken Qatar – Ecuador

Op zondagmiddag 20 november 17:00 uur (Belgische tijd) begint het WK 2022 echt. De eerste wedstrijd is het duel tussen gastland Qatar tegen Ecuador. De landenteams hebben eerder tegen elkander gespeeld en dat is nog maar vier jaar geleden. Het betrof toen een oefenduel en Qatar won met 4-3 van het Ecuadoriaanse elftal.

Op de FIFA World ranglijst staat Ecuador op de 44ste plaats en Qatar is het vijftigste voetballand op de lijst. Het Ecuadoriaanse elftal is op papier dus iets sterker dan Qatar.

Van de laatste vier duels die het Qatarese elftal speelde werden er ook vier gewonnen. De ploeg wordt geleid door de Spaanse bondscoach Felix Sanchez Bas. De laatste oefenmatch was op 9 november tegen Albanië en werd met 1-0 gewonnen dankzij een treffer van sterkhouder Ali Almoez.

Ecuador wist van de laatste vier wedstrijden er één te winnen en eenmaal werd het een puntendeling. Dat gebeurde ook tegen Irak (0-0) op 12 november. Het Ecuadoraanse elftal heeft met Gustavo Alfaro een Argentijnse bondscoach. Belangrijkste man in deze selectie is Enner Valencia, spelend voor het Turkse Fenerbahce.

Odds Qatar – Ecuador

De Belgische wedkantoren schieten direct uit de startblokken en schalen de pre-odds al bij het eerste WK duel straf in. Zo kunt u de hoogste odd van dit duel scoren bij een zege van Qatar. De bookmakers hebben een maximale odd van 3.40 keer de inleg voor u paraat staan als het gastland van dit WK wint.

Een gelijkspel wordt ook goed beloond. De bookmakers hebben een quotering van maximaal 3.25 keer het speelbedrag voor u klaarstaan als de landenteams de punten delen.

Een overwinning van Ecuador krijgt nog altijd een hoge odd mee. Als het team van bondscoach Alfaro zegeviert, kunt u in het 1×2 spelsysteem tot maximaal 2.32 keer de inleg scoren.

Speltypen

U kunt nog meer straffe bookmakersbeloningen scoren door te wedden in de overige speltypen van de Belgische wedkantoren. Voorspel bijvoorbeeld welke speler scoort of waag een gokje in het correct score combinatie speelsysteem. Daarin kunnen de odds oplopen tot maximaal 250.00 keer uw speelbedrag! Dat betekent wel dat Qatar of Ecuador wint met een bizar resultaat, maar bij andere resultaten valt ook heel wat te scoren. Mocht Qatar winnen met 1-0, 2-0 of 3-0 dan kan u daarmee maximaal 4.55 keer uw speelbedrag scoren. Zegeviert het Ecuadoraanse elftal met 1-2, 1-3 of 1-4 dan lopen de odds al op tot maximaal 5.90 keer uw aantal ingelegde euro’s. Bekijk de voorwaarden bij uw bookmaker voordat u meespeelt en sla uw slag!

Voetbalwedden

Voetbalwedden.be hecht veel waarde aan het veilig voorspellen van wedstrijden bij de bookmakers. De Belgische wedkantoren op de bookmakerspagina voldoen aan de strenge eisen die de regering opstelt voor kansspelen. Wilt u meer informatie over veilig wedden op voetbal? Check dan de pagina van de bookmakers en speel gerust eens mee.

Datum en tijdstip Qatar – Ecuador

De openingsmatch van het WK 2022 Qatar – Ecuador wordt gespeeld op zondag 20 november. Het duel wordt gehouden in het Al Bayt Stadion te Al Khor en begint om 17:00 uur (Belgische tijd). U mist niets van het WK, de Rode Duivels en de strafste odds via Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.