• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Dit weekeinde staat het vol programma van de Belgische Pro league vol met straffe matches, maar de Klassieker tussen Club Brugge – RSC Anderlecht spat er het meest uit. De ploegen willen koploper Royale Union SG niet uit het oog verliezen en dus moet er zondag gewonnen worden op Jan Breydel. Heeft u goesting in deze match? Bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be zijn straffe pre-odds te vinden voor de Klassieker Club Brugge – RSC Anderlecht!

Statistieken Club Brugge – RSC Anderlecht

In de Jupiler Pro League is Royale Union SG nog altijd koploper. De ploegen hebben moeite het team uit Brussel bij te benen. Club Brugge doet dat tot nu toe het beste. De Bruggenaren hebben 39 punten en dat zijn er vier minder dan Union SG heeft. RSC Anderlecht staat op de vierde plaats met 34 punten en moet Royal Antwerp FC nog voor zich dulden. De ploeg uit Antwerpen heeft twee punten meer dat Paars-wit.

Zowel Club Brugge als RSC Anderlecht hebben vier duels op rij gewonnen. Op 19 november verloren de Bruggenaren een duel bij KV Mechelen met 2-1. In datzelfde weekeinde deelde  Anderlecht de punten met KV Kortrijk 1-1.

Het is ruim een half jaar geleden dat Club en Anderlecht elkaar troffen op Jan Breydel. Begin mei dit kalenderjaar werd de Klassieker onbeslist. De ploegen waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Het werd toen 2-2 in Brugge. Voorbije jaar speelden de ploeg in oktober tegen elkaar. Club won toen met 3-0. De laatste keer dat Paars-wit kwam zegevieren, was in mei 2018. Toen versloeg RSCA haar aartsrivaal met 1-2 in Brugge.

Odds

De quoteringen van de Belgische wedkantoren zullen u zeer aanspreken voor de Klassieker in de Belgische Pro League. De bookmakers keren de hoogste pre-odds uit als RSC Anderlecht wint. U kunt op een uitkering van maximaal x3.80 keer uw inleg rekenen als Anderlecht zegeviert op Jan Breydel.

Een gelijkspel  is goed voor een straffe odd van x3.75 keer uw speelbedrag. Daarmee hebben de bookies een gelijkswaardige quotering genoteerd dan bij een zege van Paars-wit. Winnen de Bruggenaren volgens u? Dan kunt u nog rekenen op een bonus van x1.95 keer uw speelbedrag. Dat is nog bijna het dubbele van uw speelbedrag.

Speltypen

De vele speltypen bij de Belgische wedkantoren maakt het voetbal wedden bijzonder populair. Er zijn veel straffe odds te vinden in de pre-fase. Voorspel welke speler er volgens u scoort in deze Klassieker. Hoe vaak komt een speler tot scoren of voorspel de uitslag van de eerste helft van de match. Maak een combideal voor nog meer winkansen. Geen goesting in een voorspelling in de pre-fase? U kunt ook meespelen via live betting. U kun vanaf de eerste seconde van de Klassieker wedden op de winnaar, speler die scoort of een rode kaart krijgt. Het voordeel van live wedden is dat u eerst kunt bekijken welke ploeg het sterkste voor de dag komt en dus de meeste kans heeft te winnen.

Voetbalwedden

Doet u dit weekeinde voor de eerste keer mee via de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden of bent u wekelijks van de partij als de quoteringen op hun hoogste punt staan? Te aller tijde is het van groot belang dat u weet hoe de ploegen ervoor staan. Op welke ploeg of speler kunt u rekenen? Om flink te kunnen cashen bij de bookmakers is het van belang dat u alle achtergrond informatie heeft die u nodig heeft om een correcte voorspelling te kunnen doen. Op Voetbalwedden kunt u alles vinden wat u nodig heeft.

Datum en tijdstip Club Brugge – RSC Anderlecht

Bent u er zeker van uw verwachtingen voor de Klassieker en wilt u voetbal wedden? Dan rest er nog één ding dat voor u van belang is. De Klassieker wordt gespeeld op zondag 19 december om 13:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Tot dit tijdstip kunt u meespelen via de pre-fase. Als het eerste fluitsignaal wordt gegeven en Club Brugge en RSC Anderlecht aan de negentig minuten speeltijd beginnen kunt u beginnen met live wedden. Voetbalwedden wenst u veel plezier met de laatste Klassieker van dit kalenderjaar en wenst u al het geluk bij de Belgische wedkantoren.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.