• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze dinsdag begint Royale Union SG aan een groot avontuur. De ploeg uit Brussel speelt de laatste voorronde van de UEFA Champions League tegen Rangers FC. Het duel wordt gespeeld op Den Dreef in Heverlee. Geraakt Union SG voorbij deze Schotse ploeg dan staat er nog een play-off te wachten. Bent u op zoek naar straffe pre-odds bij de match Royale Union SG – Rangers FC? Check de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden en speel mee!

Statistieken Royale Union SG – Rangers FC

Voor Royale Union is het spelen van de Champions League (nog) onbekend terrein, maar de ploeg uit Brussel heeft ook nog niet eerder tegen Rangers FC gespeeld. De teams ontmoeten elkaar dinsdag voor het eerst en weten dus nog niet wat ze kunnen verwachten. Een week na de match in Heverlee, speelt Royale Union op verplaatsing bij Rangers in Glasgow.

De ploeg die deze laatste voorronde van de Champions League overleefd, mag zich gaan opmaken voor de play-offs. De winnaar van de play-offs gaat door naar de groepsfase van de Champions League. De verliezende ploeg stroomt dan door naar de groepsfase van de UEFA Europa League. Mocht Royale Union SG deze in deze voorronde niet langszij Rangers komen dan gaat de ploeg coach Karel Geraerts door naar de groepsfase van de Europa Conference League.

Het duel van dinsdag wordt op Den Dreef gehouden omdat het Joseph Marien Stadion van Royale Union niet aan de eisen voldoen om Champions League duels te mogen spelen.

Odds Royale Union SG – Rangers FC

De pre-odds bij de match Royale Union – Rangers FC zijn straf ingedeeld. De Belgische wedkantoren keren de hoogste pre-odds uit bij een gelijkspel op Den Dreef. Als de teams in het stadion van OH Leuven aan elkander gewaagd zullen zijn keren de bookmakers tot maximaal x3.40 keer de inleg aan u uit.

De quoteringen bij een zege van Royale Union SG staan in het 1×2 spelsysteem op een maximale pre-wedstrijd odd van x2.80 keer uw inleg ingedeeld.

Mocht Rangers FC dinsdagavond toch een maatje te groot zijn voor Union SG, dan keren de Belgische wedkantoren ook een straffe odd uit. Die winstuitkering kan dan oplopen tot maar liefst x2.60 keer uw speelbedrag.

Speltypen

De quoteringen in het 1×2 spelsysteem zijn straf, maar er zijn nog meer straffe deals te maken met de Belgische wedkantoren. Bekijk de diverse speltypen bij het door u gekozen wedkantoor eens. Zo kunt u een ferme deal maken als u de correcte score combinatie weet achter te laten bij de bookies. Wint Union SG met 1-0, 2-0 of 3-0 dan scoort u tot maximaal x4.45 keer de inleg terug. Een zege van Rangers bij een 0-4, 0-5 of 0-6 overwinning kan oplopen toto maximaal x60.00 keer uw speelbedrag.

Maar er zijn nog meer speltypen waarop u uw voetbalkennis kunt loslaten. Ontdek de odds in het handicap spelsysteem, het under/over of halftime/fulltime. Ook een goal van uw favoriete speler kan een ferme bookmakersbeloning opleveren. Ga naar de bookmakerspagina en vind uw ideale bookmakerdeals.

Voetbalwedden

Via Voetbalwedden speelt u altijd bij de betrouwbaarste bookmakers van België. De wedkantoren op de website voldoen aan strenge eisen voor bookmakers in ons land. Veilig wedden op voetbal heeft u zelf ook in de hand. Met het voorspellen op voetbal kunt u geld winnen, maar ook verliezen. Een goede voorbereiding op een weddenschap verkleint de kans dat u verliest. Zo blijft wedden op uw favoriete sport leuk en verantwoord.

Datum en tijdstip Royale Union SG – Rangers FC

De match op Den Dreef van Royale Union SG – Rangers FC zal op dinsdag 2 augustus gespeeld worden. De ploegen beginnen om 20:45 uur aan de tweeluik in deze laatste voorronde van de Champions League. Wedden via de pre-fase kan tot dat tijdstip. Daarna is het alleen nog mogelijk via live betting uw voorspellingen te doen bij de bookmakers. Kijk voor meer informatie of de beste bookmakerdeals op de bookmakerspagina van Voetbalwedden en win straffe odds!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.