• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze dinsdag speelt Royale Union SG op verplaatsing bij Rangers FC voor de return in de derde voorronde van de UEFA Champions League. De heenmatch won Royale Union met 2-0. Bij winst kan Union SG de groepsfase nog halen en dus heeft de ploeg uit Brussel niets te verliezen in Glasgow. Speel mee via Voetbalwedden en scoor straffe pre-odds bij een correcte voorspelling op deze voorronde match. 

Statistieken Rangers FC – Royale Union SG

De match van voorbije dinsdag was de eerste keer dat Royale Union SG tegen Rangers FC speelde. De ploeg van coach Karel Geraerts zegevierde met 2-0 op Den Dreef in Heverlee. Union-spelers Teddy Teuma en Dante Vanzeir zorgen voor de goals in de heenmatch. De ploeg uit Brussel heeft dus een voorsprong in de return deze dinsdag.

Rangers FC verliest weinig duels in eigen Ibrox Stadion. De laatste keer dat de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst werd verslagen was op 3 april dit jaar. Toen kwam aartsrivaal Celtic op bezoek en won de Schotse competitie wedstrijd met 1-2 van Rangers. In eigen stadion is Rangers dus een harde noot om te kraken.

Royale Union beleefde voorbije seizoen al een uitstekend periode. De ploeg uit Brussel werd tweede in de Jupiler Pro League en mocht zich gaan opmaken voor de derde voorronde van de Champions League. Voor Union SG pakte dat goed uit met de nieuwe trainer Karel Geraerts aan het roer. Union SG won van Rangers en heeft dinsdag aan een gelijkspel in Glasgow al genoeg om door te stoten naar de volgende ronde voor Champions League voetbal.

Odds Rangers FC – Royale Union SG

De Belgische wedkantoren hebben veel vertrouwen in Royale Union als het dinsdag tegen Rangers FC speelt. Maar toch worden de hoogste pre-odds uitgekeerd als Royale Union wint. Bij de Belgische wedkantoren staat een pre-odd van maximaal x4.05 keer de inleg voor u gereed als de ploeg van coach Geraerts komt winnen in Glasgow.

Wordt het volgens u een gelijkspel op Ibrox? Dan is Royale Union door naar de play-offs en keren de wedkantoren tot maximaal x3.45 keer het speelbedrag uit aan voetbalwedders die een x hadden ingevuld op het spelformulier van de bookmakers.

In het 1×2 spelsysteem staat een pre-quotering van maximaal x2.00 keer het speelbedrag voor u paraat als Rangers FC haar thuisduel tegen Union SG wint.

Speltypen

De Belgische wedkantoren pakken flink uit met torenhoge odds in het 1×2 spelsysteem, maar ook in de diverse speltypen kun u de wedkantoren flink laten cashen. Voorspelt u dat Rangers FC doorgaan naar de volgende ronde, dan staat er bij de bookmakers een ferme pre-odd van maximaal x4.45 keer de inleg voor u gereed. De odd bij Royale Union staat in dit speltype op een maximum van x1.17 keer uw speelbedrag.

Denkt u te weten op welke manier Royale Union SG of Rangers FC zich gaat kwalificeren voor de play-offs? Vul deze voorspellingen dan in bij de bookmakers. Er wordt toto maximaal x6.65 keer de inleg aan u uitgekeerd als Rangers FC zich in reguliere speeltijd kwalificeert voor de volgende ronde. Als Union SG zich pas kwalificeert in de extra tijd, dan lopen de odds op tot een maximum van x22.50 keer het speelbedrag.

Voetbalwedden

Royale Union SG staat voor een enorme uitdaging. Haalt de ploeg uit Brussel Champions League voetbal? Veel Europese voetbalclubs weten niet wat ze kunnen verwachten als Royale Union op bezoek komt. Was dit ook bij Rangers FC het geval toen het voorbije dinsdag verloor met 2-0 in Heverlee en komt er dinsdag voor Union SG al een einde aan dit avontuur?

Datum en tijdstip Rangers FC – Royale Union

Wilt u wedden in de pre-fase op Rangers FC – Royale Union SG? Doe dit dan voor dinsdag 9 augustus 20:45 uur want dan begint de wedstrijd in het Ibrox Stadion te Glasgow. Vanaf dat tijdstip kunt u er ook voor kiezen te wedden via live betting. Welke speltype of quotering u ook nastreeft, wed veilig en bewust op voetbal en speel mee via de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.