• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Komende zondag staat in Italië de topper tussen Napoli en Inter op het programma. Inter is koploper in de Serie A, terwijl Napoli op een vijfde plek staat. Welke club zal zondag overwinnen? Speel ook zelf mee via Voetbalwedden en voorspel de winnaar van deze match in Italië! 

Statistieken

Hoewel de wedstrijd Napoli – Inter geldt als een topper, is Inter dit seizoen eigenlijk een klasse apart. De ploeg uit Milaan heeft in de Serie A een voorsprong van maar liefst elf punten opgebouwd op de nummer twee, stadsgenoot AC Milan.

Bij Inter moet er nog heel veel geks gebeuren wil de ploeg van coach Antonio Conté dit seizoen geen kampioen worden. Zelfs bij een eventueel verlies tegen Napoli en winst van AC Milan zal de voorsprong nog steeds acht punten zijn. En dat zal de club natuurlijk niet meer weggeven. Gezien de vorm van Inter, dat 6 januari voor de laatste keer verloor in de competitie, is dat ook niet zo reëel.

Napoli staat momenteel vijfde in de Italiaanse competitie, maar de ploeg van Dries Martens heeft een goede reeks achter de rug. Er werd weliswaar verloren van Juventus, maar van de laatste vijf wedstrijden werden de andere vier gewonnen; inclusief de toppers tegen AC Milan en AS Roma.

Terwijl Inter met Rode Duivel Romelu Lukaku op weg is naar de Italiaanse titel, moet Napoli tenminste nog één plek stijgen op de ranglijst, wil de club volgend seizoen meedoen in de Champions League. De verschillen met de concurrenten zijn, gelukkig voor Napoli, klein. Het verschil met nummer twee AC Milan is slechts vier punten.

Odds

Gezien het verschil dit seizoen met Inter en de rest van de ploegen in de Serie A, is het niet verwonderlijk dat de pre-odds van de Milanezen vrijwel altijd lager uitvallen dan hun tegenstanders. Ook tegen Napoli is dat het geval, al zijn de verschillen niet zo groot.

Bij een overwinning voor Inter wordt uw inleg x2,24 keer uitbetaald en die quotering is natuurlijk zeer aantrekkelijk. Maar datzelfde geldt voor de ploeg van Dries Mertens. Die quotering staat namelijk op x2,95. Niet verwonderlijk, gezien het feit dat Napoli erg goed presteert in het eigen Stadio Diego Armando Maradona.

Een gelijkspel, wat zeker tot de mogelijkheden behoort dit weekend, kan u tenslotte zomaar x3,40 opleveren voor elke ingelegde Euro.

Speltypen

Uiteraard kunt u ook meedoen aan een van de andere speltypen die er mogelijk zijn. Bent u ervan overtuigd dat Dries Mertens zal scoren tegen Inter? Daarvoor staat een quotering van x6,40 genoteerd.

De kans dat onze landgenoot Romelu Lukaku namens Inter scoren zal, wordt door de bookmakers iets hoger ingeschat met een quotering van x4,95. Dus niet alleen de pre-odds zijn interessant; ook andere speltypen zijn bij deze wedstrijd zeer plezant!

Voetbalwedden

Wedstrijden tussen topploegen zijn altijd een stuk spannender, en al helemaal als u een gokje waagt op deze wedstrijden via Voetbalwedden. Deze worden zeer aantrekkelijk bevonden, gezien de vaak plezante quoteringen die daarmee gepaard gaan.

Uiteraard geldt dat ook voor de topper Napoli – Inter. De quoteringen van deze wedstrijd zijn zeer aantrekkelijk en nodigen dan ook uit om mee te spelen en in te zetten op deze ontmoeting tussen beide grootmachten. Niet alleen geldt dat voor de pre-odds, maar ook zeker voor de andere speltypen die er mogelijk zijn.

Datum & Tijdstip

Napoli – Inter is dé topper in de 31e speelronde van de Serie A. De wedstrijd wordt zondag 18 april om 20.45 uur gespeeld in het Stadio Diego Armando Maradona in Napels.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.