• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Voor top voetbalweddenschappen moet u in de UEFA Champions League zijn. Echte voetbalfans kunnen deze week hun hart ophalen, want op dinsdag 4 mei en woensdag 5 mei worden de halve finales bekampt. Welke clubs geraken in de finale en voor welke vinden in deze finale hun Waterloo? Voorspel het verloop van deze returnmatches in de halve eindstrijd van de UEFA Champions League bij Voetbalwedden en scoor straffe bonussen! 

Statistieken

De statistische overzichten tonen dat de Engelse ploeg er het beste voorstaat op deze moment. Manchester City won op verplaatsing bij Paris Saint Germain met 1-2 en begint hierdoor met een ferme voorgift aan het tweede deel van dit tweeluik. De huidige vorm van zowel City als PSG laat zien dat beide hun jongste competitiematchen winnend hebben afgesloten. City won op verplaatsing bij Crystal Palace met 0-2, terwijl de regerend Franse kampioen met 2-1 won van RC Lens.

Chelsea wist op verplaatsing bij Real Madrid een 1-1 stand te realiseren. De opdracht is dus simpel: thuis niet meer dan één goal slikken en winnen volstaat voor een finaleplaats. Hoe simpel het ook klinkt, het is natuurlijk geen sinecure tegen Champions League koning Real Madrid.

Het vormpeil van Chelsea en Real Madrid toont ook grote gelijkenissen. Beide ploegen speelden meerdere malen gelijk in de voorbije vijf matches en wonnen de overige confrontaties die ze afwerkten in de jongste weken. Chelsea nam in de Premier League zaterdag al de maat van Fulham: 2-0. Real Madrid kwam eveneens zaterdagavond al in actie en won met 2-0 van Osasuna.

Odds halve eindstrijd Champions League

Bij de Belgische bookmakerskantoren wordt al stevig gespeeld op de aankomende matches. Bij Manchester City – PSG zien we de hoogste pre-odds voorbijkomen bij weddenschappen op winst van Paris St. Germain: x4,45 keer uw inleg. Een gelijkspel zorgt ook voor een straffe winstbonus: x4,25. Bij een correcte voorspelling op winst voor Manchester City scoort u gemiddeld x1,70 keer het ingelegde speelbedrag.

De wedkantoren strooien weeral met top odds bij Chelsea – Real Madrid. Omdat de Engelsen een voorgift hebben door de uitgoal in Madrid, wordt een overwinning van de bezoekers het hoogste aangeslagen. Gemiddeld levert een zege van Real Madrid u x3,30 keer het aantal ingelegde euro’s op. Bij een gelijkspel zakt de pre-odds maar een ietsepietsje: x3,20. Een thuisoverwinning van Chelsea is nog altijd ruimschoots het dubbele van uw inzet waard. Is Chelsea de primus, dan zorgt dit voor x2,15 keer het speelbedrag op uw gameaccount!

Speltypen

Bij de bookies kunt u niet alleen scoren middels het 1×2 spelsysteem. Deze UEFA Champions League matches in de halve eindstrijd kunt u ook voorspellen door de correcte uitslag door te geven bij de wedkantoren.

De bookmakers betalen bij een 1-0 zege van The Cityzens al x8,65 keer uw ingevulde speelbedrag uit. Bij 2-0 is dat nog altijd x8,45 en bij 2-1 liggen de pre-odds nog steeds hoog: x7,50! Verwacht u een zege van de ploeg uit Parijs, dat daarmee net als voorbije jaar de finale haalt? Speel dan op een 0-2 overwinning voor PSG en ontvang gemiddeld x25,50 keer uw wedbedrag retour als deze voorspelling uitkomt!

Bij Chelsea – Real Madrid kunt u ook ferme bonussen scoren met de correcte score speloptie. Een 1-0 zege van Chelsea zorgt bij de Belgische wedkantoren voor een gemiddelde bonus van x5,45 keer uw inleg. Een 0-1 overwinning van Real is voldoende voor plaatsing en levert spelers die dit doorgeven bij bookmakers x7,65 keer het ingelegde speelbedrag op.

Alle odds in dit speltype ontdekken of meespelen met één van de vele match specials van de online bookmakerskantoren? Check dan onze bookmakerspagina voor de actuele odds en deals voor de UEFA Champions League matches van deze week.

Voetbalwedden UEFA Champions League

Voor het wedden op voetbal in de UEFA Champions League hebben echte voetbalfans altijd goesting. Bent u straks aan het feest door een winnende voorspelling via Voetbalwedden.be? Sla uw slag en ga voor de hoogste winstkansen, odds en live betting uitkeringen!

Datum en tijdstip

De returnmatch bij Manchester City – Paris Saint Germain staat geprogrammeerd voor dinsdag 4 mei en vangt aan om 21:00 uur. De pre-odds bij Chelsea – Real Madrid vervallen op woensdag 5 mei als om 21:00 uur wordt afgetrapt in Londen. Zet tijdig in en wordt ook een winnaar bij deze UEFA Champions League halve finales in het seizoen 2020 – 2021!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.