• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze dinsdag en woensdag worden de heenmatches in de UEFA Champions League 2020 – 2021 bekampt. Real Madrid treft daarin Chelsea, terwijl Paris Saint Germain het tegen Manchester City opneemt. Hoe gaan de diverse Belgen het doen in deze matches? Voorspel de uitkomsten via Voetbalwedden en scoor de beste online voetbaldeals bij de Belgische wedkantoren! 

Statistieken

De halve finales leveren twee straffe affiches op. Enkel Chelsea kan een verrassing heten, de overige drie formaties waren min of meer wel verwacht in deze halve eindstrijd van het Europese voetbaltoernooi voor landskampioenen.

Chelsea moest er een pak werk voor verrichten om zich bij de laatste vier te scharen. De Engelse formatie kreeg al in de achtste finales een ferme tegenstrever tegenover zich: Atletico Madrid. De Spaanse formatie lijkt echter richting het einde van het seizoen steeds minder sterk voor de dag te komen en dat liet zich tegen Chelsea al wreken. De Londense equipe won de return in eigen stadion met 2-0 en verzekerde zich daarmee van de kwartfinales. Daarin trof het FC Porto.

Een relatief makkelijke loting op het oog, waren het niet dat Porto in de achtste finales hun landgenoot Cristiano Ronaldo samen met de rest van Juventus wisten uit te schakelen. Chelsea nam desalniettemin brutaal een 0-2 zege mee uit Portugal. In de thuismatch moest het één tegengoal slikken, maar de 0-1 eindstand was voldoende voor plaatsing bij de laatste vier.

Real Madrid kreeg het ticket voor de halve finales ook niet cadeau. Het speelde in de kwartfinales tegen de Engelse kampioen Liverpool. Real won thuis met 1-3 en hield, mede dankzij een uitstekende Thibaut Courtois, Liverpool in Engeland op 0-0. Manchester City bekampte met Kevin De Bruyne in de gelederen in kwartfinales Borussia Dortmund. The Cityzens schakelde de Bundesliga formatie waar onder meer Axel Witsel, Thorgan Hazard en Thomas Meunier spelen gemakkelijk van zich af. City won tweemaal met 2-1.

PSG had verreweg de lastigste opdracht. De Fransen moesten het opnemen tegen Bayern München. De Duitser hadden PSG in het voorbije seizoen nog verslagen in de finale van de Champions League maar moesten ditmaal buigen voor de equipe uit Parijs: 2-3 winst in Beieren bleek na de 0-1 in de Franse hoofdstad voldoende voor PSG om zich bij de laatste vier te scharen.

Odds UEFA Champions League

De Belgische wedkantoren gaan bij de dinsdagmatch Real Madrid – Chelsea vol voor de thuisploeg. Real staat bij de bookies op een maximale winstbonus van x2,29 keer het aantal ingelegde euro’s. Bij een draw én bij winst voor Chelsea FC wordt er momenteel x3,10 keer uw inleg uitgekeerd door de bookmakers.

De odds bij het duel tussen Paris Saint Germain en Manchester City zijn zo mogelijk nog straffer. Winst voor de ploeg uit Manchester levert u al rap x2,15 keer uw inzet op. Denkt u dat City op verplaatsing geen kans maakt tegen PSG? Een winnende weddenschap op Paris Saint Germain is bij de top bookies momenteel x2,90 keer uw inleg waard.

Eindigt deze heenmatch in Parijs onbeslist? Dan zorgt dat voor de hoogste quotering uit deze halve finales van de Champions League: x3,65 is een meer dan ferme winstbonus!

Speltypen

Kiest u bij deze halve finale matches uit de UEFA Champions League niet voor het 1×2 spelsysteem? Dan zijn er een pak opties die ook straffe bonussen kunnen opleveren. Zo kunt u kiezen voor de correcte score optie. Bij dit speltype geeft u de exacte uitslag door en bij een correcte voorspelling pakt u dan altijd een flinke zak geld!

Een 1-0 zege van Real is al x5,95 keer uw inzet waard bij de bookies. Een 3-0 overwinning zelfs x20,00! Speelt u op een 1-0 zege voor Chelsea op verplaatsing in Madrid? Dan is dat x7,30 keer uw inzet waard. De winstbonus loopt bij 0-2 zelfs al op naar x13,50!

Check alle actuele odds en deals voor de halve finales van de UEFA Champions League onze bookmakerspagina en laat uw voorspelling achter voor één of beider matches.

Voetbalwedden

Belgische voetbalfans die graag online een gokje wagen kiezen voor Voetbalwedden.be! Het onafhankelijke, veilige en betrouwbare portal voor al uw voetbalweddenschappen. Scoor hier de hoogste odds en de beste deals zonder uren te hoeven vergelijken. Wordt u de primus van deze halve eindstrijd in de UEFA Champions League 2020 – 2021?

Datum en tijdstip UEFA Champions League 2020 – 2021

De halve finales in de UEFA Champions League staan geprogrammeerd voor dinsdag 27 en woensdag 28 april 2021. Volgende week vinden de returns plaats. De finale staat vervolgens op het programma voor zaterdag 29 mei van dit lopende kalenderjaar. Wordt ook een winnaar en plaats tijdig uw voorspelling via Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.