• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Onze zuiderburen strijden zondag om de derde plaats van de UEFA Nations League. De Rode Duivels nemen het in het Allianz Stadion van Juventus opnemen tegen gastland Italië. Zetten de mannen van bondscoach Roberto Martinez de schouders eronder en zegvieren de Duivels van de Italiaanse ploeg? Doe dit weekeinde mee met de UEFA Nations League en voorspel de strijd om derde plaatst tussen Italië – België via Voetbalwedden!

Statistieken UEFA Nations League

Het is de tweede keer dat er een eindronde wordt gespeeld in de UEFA Nations League. In 2019 speelden Nederland en Portugal tegen elkaar in de finale en zegevierden de Portugezen met 0-1 van onze noorderburen. De ploegen die toen om de derde plaats streden waren Zwitserland en Engeland. Uiteindelijk trok Engeland aan het langste eind.

Dit keer is de finale Spanje tegen Frankrijk. De ploegen strijden zondagavond om de eer en om een ticket voor directe plaatsing voor het WK 2022 dat komend jaar in Qatar gehouden wordt. Spanje won in de halve finale met 1-2 van Italië en België verloor de halve finale tegen Frankrijk met 2-3. Italië en België spelen dus ok de derde plaats. Spanje en Frankrijk treffen elkaar in de finale.

De laatste keer dat de Belgen de Italiaanse ploeg trof, was op het EK voorbije zomer. In de kwartfinale werden de Rode Duivels met 1-2 uitgeschakeld op het Europese toernooi.

Odds Italië – België

In het 1×2 spelsysteem van de online bookmakers zijn de quoteringen bij een gelijkspel tussen Italië en België het hoogst ingedeeld. U kunt maximaal x3.38 keer uw speelbedrag terugverdienen als het zondag uitdraait op een verlenging in het Allianz Stadion.

De online bookmakers belonen een overwinning van de Rode Duivels iets beter dan van de Italianen. Wint België dan valt u x3.05 keer de inleg ten deel. Winnen de Italiaanse ploeg? Dan kunt u x2.21 keer uw ingelegde speelbedrag terugverwachten op uw bankaccount.

Ook de pre-odds voor de finale van de UEFA Nations League zijn hoog ingedeeld. In de pre-fase levert een gelijkspel bij Spanje – Frankrijk u x3.15 keer de inleg op. Een zege van de Spanjaarden staat op x2.85 keer de inleg ingedeeld. Winst van de Fransen levert u als speler x2.44 keer de inleg op.

Speltypen

U kunt bij de online bookmakers op Voetbalwedden met diverse andere speltypen een deal maken met uw bookmaker. Denkt u dat de Rode Duivels winnen van Italië zonder dat de Belgen een tegengoal krijgen? Dan kunt u x5.50 keer uw wedbedrag terugverdienen als u bij de bookmakers. Winnen de Duivels nadat zij hebben achtergestaan? Dan keren de bookies zelfs x12.00 keer uw inleg uit.

Denkt u zelfs te weten wat de juiste score combinatie is? Dan staat u de hoogste beloning in dit speltype te wachten als de Belgen met 0-4, 0-5 of 0-6 weten te zegevieren van de Italianen. U kunt dan x100.00 keer uw speelgeld op uw bankaccount teruggestort krijgen.

De diverse speltypen kunt u ook hanteren bij de Nations League finale Spanje – Frankrijk. Ook daar trakteren de bookies met hoge quoteringen.

Voetbalwedden

Voetbal is en blijft de meest populaire sport om op te wedden. Op bijna elke match in wat voor toernooi of competitie dan ook zijn hoge odds in de pre-fase, maar ook via live betting te vinden. Is voetbal wedden ook iets voor u en wilt u dit weekeinde een gokje wagen op de match van de Rode Duivels of de finale? Houd de online bookmakers goed in de gaten, want wanneer zij de quoteringen het hoogst hebben ingedeeld kunt u toeslaan en kans maken op een bonus.

Datum en tijdstip Italië – België

De derde plaats in de UEFA Nations League wordt zondag 10 oktober om 15:00 uur uitgevochten door Italië en België. De Rode Duivels spelen in het Allianz Stadion te Turijn tegen de Italianen. De finale Spanje – Frankrijk volgt om 20:45 uur in het San Siro Stadion te Milaan. Zorg dat u er tijdig bij bent als u wilt spelen via de pre-odds of schakel in als de matches beginnen om live mee te spelen voor de hoogst mogelijke bookmakersbeloningen.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.