• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze week breekt een belangrijke week aan voor Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht. De Belgische ploegen spelen de laatste voorronde van de Europa Conference League. RAFC gaat op verplaatsing naar het Noorse Lillestrom SK. RSC Anderlecht gaat op pas naar Estland waar Paide Linnameeskond wacht. Voetbalwedden op de matches van Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht in voorronde Conference League doet u veilig bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be!

Statistieken Royal Antwerp en RSC Anderlecht

Royal Antwerp FC heeft al een voorronde doorstaan. De ploeg van coach Mark van Bommel rekende in de voorbije voorronde af met Drita FC uit Kosovo. In het Bosuil Stadion kwam de Great Old niet verder dan een 0-0 puntendeling, maar bij Drita op bezoek werd het 0-2. Hierdoor mag Antwerp FC donderdag aantreden tegen Lillestrom SK. Voor RAFC is dit de eerste ontmoeting ooit met de Noorse ploeg.

Ook RSC Anderlecht treft een onbekende club aan in deze laatste voorronde van de Conference League. Paars-wit gaat op verplaatsing naar Paide Linnameeskond in Estland. Voor RSCA is dit de eerste voorronde die gespeeld moet worden om de groepsfase te bereiken. Paide heeft al twee voorrondes overleefd en heeft al wat zelfvertrouwen kunnen tanken.

Odds Royal Antwerp en RSC Anderlecht

We beginnen met de pre-odds uit te lichten bij de match van RSC Anderlecht. Als Paide donderdag wint van Paars-wit keren de Belgische wedkantoren maar liefs x19.00 keer uw speelbedrag uit.

In het 1×2 spelsysteem staat bij een gelijkspel een straffe pre-odd van x7.00 keer de inleg voor u klaar. Een zege van Anderlecht levert in de pre-fase maximaal x1.15 keer de inleg op.

De bookmakers zijn ook gul met straffe pre-odds bij de match van Royal Antwerp. De hoogste quotering bij dit duel wordt uitgekeerd als de Estische ploeg en Antwerp FC de punten delen. U kunt tot maximaal x3.30 keer de inleg terugverdienen bij een correcte voorspelling op een gelijkspel.

In het 1×2 spelsysteem staat ook een straffe odd bij een zege van Lillestrom. Belgische wedkantoren zijn bereid tot x3.25 keer de inleg uit te keren bij een zege van de Noorse formatie. Wint RAFC, dan loopt de quotering op tot maximaal x2.20 keer het speelbedrag dat u achterliet bij de bookmakers.

Speltypen

Het 1×2 spelsysteem is niet het enige speltype waarop u kunt wedden op de duels van de Belgische ploegen. De bookmakers hebben nog meer ferme speltypen voor u paraat staan. Ga voor een weddenschap in het halftime/fulltime speelsysteem of laat een voorspelling achter in het correct score speltype. Ook het voorspellen van de doelpuntenmakers bij Royal Antwerp en Anderlecht zijn populaire spelopties.

Wilt u liever live wedden op een van deze twee duels? Ook dat kan bij de Belgische wedkantoren op de bookmakerspagina. Log op tijd in als de match waarop u wilt wedden begint en speel mee via live betting.

Voetbalwedden

Heeft u goesting om te voetbalwedden? Check dan snel de strafste pre-odds die passen bij uw voorspellingen. Op de bookmakerspagina vindt u alle informatie en Belgische wedkantoren waar u veilig kunt wedden op voetbal. Of u nu speelt via het 1×2 spelsysteem, de vele ferme speltypen of via live betting, er is altijd een passende deal te maken met deze Belgische bookmakers.

Datum en tijdstip Royal Antwerp en RSC Anderlecht

De matches Lillestrom SK – Royal Antwerp FC en Paide Linnameeskond – RSC Anderlecht zullen beide op donderdag 4 augustus gespeeld gaan worden. Paars-wit begint om 18:45 uur aan de klus in Paide. Antwerp FC start om 19:00 uur tegen de Noorse formatie. Check de fermste quoteringen via Voetbalwedden en sla uw slag met de Belgische ploegen in deze laatste voorronde van de Europa Conference League.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.