• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze dinsdag wordt het eerste deel van de UEFA Nations League groepsfase afgesloten met een uitwedstrijd tegen Polen. De Belgische nationale ploeg hoopt uiteraard dit kwartet interlands af te sluiten met een zege. Voorspel Polen – België via de bookmakerspagina van Voetbalwedden en scoor straffe odds bij een juiste voorspelling!

Statistieken Polen – België

In de voorbije jaren speelden beide landen niet tegen elkaar. Vorige week was de eerste ontmoeting op vijftien jaar tijd. De Belgen hadden de twee voorgaande matches verloren en waren enkele dagen voor de komst van Polen ook al onderuit gegaan tegen Nederland.

Een nieuwe pandoering werd voorkomen, al kwamen de Duivels wel op 0-1 achter. Robert Lewandowski (Bayern München) wist knap raak te schieten. Maar het deerde de Duivels niet. Met een ferme inspanning zorgden ze voor een straffe 6-1 overwinning waarbij vooral Kevin De Bruyne en Trossard zich lieten opmerken. Ook debutant Openda wist direct al te scoren en bepaalde met zijn goal de eindstand.

Odds Polen – België

Online sportgamers die gaan Voetbalwedden vinden de hoogste pre-match quoteringen bij Sportsbets op een winnend Polen. Als de thuisploeg de primus wordt, dan ontvangen punters die op de Poolse equipe hebben ingezet maximaal x4,00 keer hun inleg terug van de bookmakers die voetbalweddenschappen aanbieden.

Bij een gelijkspel tussen de Rode Duivels en Polen zakt die winstbonus iets, maar blijft met een maximale uitbetaling van x3,50 keer het ingelegde speelbedrag nog altijd keurig op niveau.

De hoogste winstkansen zijn terug te vinden bij een Belgische zege. Weten de mannen bij Martinez in Polen een driepunter te scoren? Dan scoren voetbalgokkers maximaal x1,90 keer hun inleg.

Speltypen

Omdat de matches elkaar rap opvolgen, is Live Gokken op Polen – België extra interessant als wedoptie. Enkele voordelen van deze optie zijn dat u de opstellingen weet en kunt zien hoe de wedstrijd evolueert. Een nadeel is echter dat de odds vaak lager liggen en snel wijzigen. Bent u een fractie te laat met het plaatsen van uw voorspelling? Dan kan de quotering zomaar al gezakt zijn. Lees alles over live betting in onze kennisbank en verwittig uzelf voor alle voor- en nadelen.

Voetbalwedden

Online Voetbalwedden maakt voetbal nog spannender! Houd het leuk en ken uw limieten bij het spelen met echt geld. Herbekijk al uw opties en speel niet als u het geld voor de weddenschap niet kunt missen. Houdt u daarna nog altijd goesting? Waag dan uw kans eens bij Polen – België en wie weet bent u de primus in dit vierde UEFA Nations League groepsduel voor de Rode Duivels.

Wanneer is Polen – België

De groepsmatch Polen – België in speelronde 4 van de A-divisie van de UEFA Nations League vangt op dinsdag 14 juni om 20:45 uur. Speelt u mee? Check dan alle odds en deals via Voetbalwedden.be! Zo komt u niet voor verrassingen te staan en stijgt de kans op het scoren van de beste odds!

Zet tijdig in om de pre-odds te pakken die momenteel gelden of log in tijdens de match om via live betting op voetbal uw slag te slaan. Wij hebben er goesting in! U ook?

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.