• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zondag gaat de focus terug volledig op de competitie. In de Jupiler Pro League staan weer enkele straffe affiches gepland. De absolute topper van deze speelronde is: Standaard Luik tegen Club Brugge. Hoewel geen van de clubs leider is, zijn het wel twee elftallen die in de voorbije jaren ferme matches tegen elkaar afwerkten. Wie wordt de primus in de editie van dit jaar? Laat uw voorspelling achter bij voetbalwedden en vier deze zaterdag een proper feestje! 

Statistieken

Thuisploeg Standaard verkeert niet in topvorm, maar kan wel enkele straffe resultaten voorleggen. Zo plaatste het zich – op de valreep – voor de Europese campagne. Het schakelde in de extra tijd het Servische Vojvodina uit door met 2-1 te zegevieren en vervolgens ook de maat te nemen van MOL Fehervar: 3-1. Tussendoor moesten de spelers van Standard Luik duidelijk even bekomen, want er werd niet gewonnen van SV Zulte Waregem: 2-2.

In de voorbije speelronde was er dan wel weer de knappe overwinning op verplaatsing bij Charleroi. Standaard kwam daar voor de interlandperiode nog even met 1-2 winnen.

Club Brugge ving het seizoen aan met vieze papieren, maar kan inmiddels ook bogen op een straffe reeks. De Brugse formatie is al vijf matches ongeslagen en lijkt op weg naar het niveau van het voorbije – onafgemaakt – seizoen. In de topper tegen RSC Anderlecht wisten ze zelfs ferm uit te pakken, door met 3-0 te winnen. Ook de derby tegen Cercle Brugge stak men in de broek dankzij een 2-1 eindstand.

SV Zulte Waregem kreeg in eigen huis een pandoering van Brugge: 0-6, terwijl Waasland Beveren op Jan Breydel een pak goals moest slikken: 4-1. De straffe reeks ving aan bij de 2-1 zege op en bij KRC Genk.

Odds

De uitslagen zoals beschreven in de statistieken zorgen ervoor dat Standaard nu derde is met 17 punten uit acht matches. Club Brugge staat één plaatsje hoger met achttien op 24. Bijgevolg zijn de odds in het voordeel van Club Brugge. Als de bezoekers op Sclesslin drie punten weten te rapen, dan keren de online bookmakers gemiddeld x2,06 keer uw wedbedrag uit.

Schiet Luik in deze topmatch de hoofdvogel? Dan schieten de odds door het driedubbele van uw inleg heen! Gemiddeld staat een weddenschap op deze uitslag gedoteerd op x3,40. De odds voor een gelijkspel zijn vergelijkbaar. Voor een draw betalen de gokwebsites gemiddeld x3,30 keer uw speelbedrag uit.

Speltypen

Gaat u bij deze competitietopper voor de hoogst mogelijke bonus? Overweeg dan eens om in te zetten via de correcte uitslag combinatie. Een 1-0, 2-0 of 3-0 zege van Luik staat op deze moment gequoteerd op x6,60 keer uw wedbedrag. Omgekeerd kan natuurlijk ook: inzetten op een 0-1, 0-2 of 0-3 overwinning van Brugge. Bij de wedkantoren staat dit op x4,00 uw inleg!

Of doe eens helemaal gek en plaatst een ultragok op een 4-0,5-0 of 6-0 voor Standaard! De odds lopen dan op tot ongekende hoogte: x125,00 keer het speelbedrag. Overigens gelden er ook ongekend hoge odds als Club met die cijfers zegeviert: x35,00 keer de inleg is niet mis.

Voetbalwedden

Speel mee met de Belgische Pro League door te uitslagen te voorspellen via Voetbalwedden! Scoren was nimmer zo simpel en plezant! Doe mee en wordt ook een winnaar.

Datum en tijdstip

De Jupiler Pro League match tussen de nummer twee, Club Brugge, en de nummer drie, Standaard Luik, vangt aan op zaterdag 17 oktober. Het tijdstip waarop de match begint staat op 20:45 uur. Tot die tijd kunt u inzetten via de pre-odds, daarna is enkel live betting nog mogelijk. Check onze artikelen over het live wedden op voetbalmatches op de pagina voor starters.

 

 

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.