• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Na de kerst is het weer volle bak voor de voetballers in de Belgische Pro League. RSC Anderlecht ontvangt in eigen huis het verrassend sterk spelende Beerschot. Twee ploegen die de kerstkater maar wat graag willen inruilen voor een driepunter in de laatste competitiematch van 2020. Voorspel de uitkomsten bij deze partij tussen RSCA en Beerschot via Voetbalwedden en win!

Statistieken

RSC Anderlecht gaat de match in als de nummer vijf. De ploeg uit Brussel heeft 29 punten uit 18 matches. Paars-Wit behaalde dit door zevenmaal te winnen, acht gelijke spelen en drie nederlagen.

Voor Beerschot verloopt het seizoen boven verwachting. De formatie is sterk en veelzijdig, maar 28 punten uit 16 matches is zelfs voor de grootste Beerschot-fans een aangename surprise.

Er zijn maar weinig H2H statistieken aangezien de fusieclub voluit Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen geheten, pas kort op het hoogste niveau acteert. In het seizoen 2019 – 2020 kwamen Anderlecht en Beerschot tegen elkaar uit in de Belgische cup. Die match werd toen op Antwerpen gespeeld. Anderlecht won na verlenging: 2-3. Amper een maand terug speelde RSCA op verplaatsing bij Beerschot en morste prompt punten in de JPL. Beerschot won met 2-1.

Odds

De statistieken zijn dus in het voordeel van de bezoekende formatie. Toch schatten de Belgische bookmakers de kansen op winst het hoogste in voor RSC Anderlecht. Gemiddeld wordt er x1,72 keer uw inleg uitbetaald bij een winnende voorspelling op RSCA.

Speelt u op Beerschot? Dan wordt een winnende weddenschap bij de meeste bookies bijna vier keer zoveel waard. De gemiddeld pre-match quotering staat momenteel op x3,95!

De strafste odd staat achter een draw. Worden de punten op de zondag na kerst gedeeld door RSCA en Beerschot? Dan bedraagt de gemiddelde winstbonus voor spelers die dit goed voorspelden x4,10 het ingelegde speelbedrag!

Speltypen

Bent u op zoek naar nog fermere odds? Bij het speltype under/over schieten de quoteringen rap de lucht in. Denkt u dat het aantal goals in deze JPL-match onder de 1,5 blijft? Dan wordt er bij minder dan 2 treffers in deze match x5,05 keer uw wedbedrag uitbetaald.

De Belgische wedkantoren zijn ook gul als het zondag een doelpuntenfestijn wordt. Bij meer dan 4,5 doelpunten stijgen de pre-odds al naar x3,50. Een winnende weddenschap op meer dan 5,5 goals in deze ene match, zorgt voor een bonus van x5,95!

Voetbalwedden

Wilt u nog dit kalenderjaar scoren met uw voetbalkennis? Grijp dan uw kans en speel mee met deze laatste speelronde van 2020. Laat uw voorspelling achter via de bookmakerspagina van voetbalwedden en scoor de beste online gokdeal voor de match RSC Anderlecht – Beerschot!

Datum en tijdstip

Deze match RSC Anderlecht – Beerschot VA uit speelronde 19 wordt afgewerkt op zondag 27 december en vangt aan om exact 18:15 uur. Dit is bijgevolg ook het laatste tijdstip waarop u nog een weddenschap kunt plaatsen in de pre-fase. Wilt u daarna nog scoren? Log dan in via voetbalwedden.be en kies voor de optie live wedden! Deze optie is gedurende de ganse match beschikbaar en kan ook via uw GSM worden geactiveerd.

Laat uw voetbalkennis spreken, gebruik uw kennis van het online gamen en plaats uw voorspelling(en) bij de Belgische top bookmakers door voetbalwedden.be geselecteerd! Zo speelt u veilig mee en kunt u rap cashen bij een correcte voorspelling.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.