• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Wales gaat deze dinsdag op zoek naar een zege tegen België in het laatste WK kwalificatie duel in Groep E. De Belgen hebben zich al geplaatst en hoeven niet te zegevieren in het Cardiff City Stadion te Wales. Denkt u dat De Rode Duivels ‘gewoon’ winnen en Wales van play-offs houden? Voorspel de match voor hoge quoteringen via Voetbalwedden.be!

Statistieken Wales – België

In Groep E van de WK kwalificatie staat België met negentien punten op de eerste plaats. De ploeg van bondscoach Roberto Martinez heeft genoeg punten bijeen geraapt om zich direct te plaatsen voor het WK dat volgend jaar in Qatar zal plaatsvinden. Voor Wales is het echter nog niet gedaan. De ploeg van bondscoach Rob Page staat tweede en die plaats geeft recht op play-offs. Met veertien punten is Wales daarvan nog niet verzekerd. The Dragons voelen de hete adem in de nek van het Tsjechische team dat elf punten heeft en dus ook nog play-offs kan gaan spelen.

Het wordt dus nog reuzespannend in Cardiff. Voorbije maart lieten De Rode Duivels op Den Dreef zien sterker te zijn dan de ploeg uit Wales. België won met 3-1 van de Welsh ploeg, maar winnen van Wales is niet van zelfsprekend voor de Duivels. Zo werd de kwartfinale van het EK2016 nog met 3-1 verloren van Wales. Ook de EK kwalificaties een jaar eerder werd met 1-0 verloren door De Duivels. Dat België nog won in Wales, was in 2012. Toen werd een WK kwalificatiematch met 0-2 gewonnen door de Belgen. Vincent Kompany en Jan Vertonghen maakten toen die tijd de goals voor België.

Odds Wales – België

Bent u inmiddels benieuwd geworden naar de pre-odds in het 1×2 spelsysteem? De hoogste quotering van dit duel wordt uitgekeerd door de bookmakers als Wales wint. U kunt bij een zege van de Welsh ploeg x3.20 keer uw speelbedrag verdienen.

Een gelijkspel staat met een odd van x3.10 keer uw speelbedrag ook zeer hoog ingeschaald. In de pre-fase levert een overwinning van België x2.30 keer uw inleg op en dat is veel voor een ploeg dat de laatste tijd veel matches wint.

Speltype

De quoteringen in het 1×2 spelsysteem zijn hoog ingecalculeerd, maar voor de diverse speltype in de pre-fase zijn de odds ook niet mis. Zo kunt u al x3.40 keer uw speelbedrag verdienen als België wint en Rode Duivel Romelu Lukaku scoort. Wint Wales door een treffer van Gareth Bale dan loopt de beloning op tot zelfs x5.10 keer uw inleg.

Ontdek ook de odds in de match specials van de Belgische wedkantoren. Komt Wales op voorsprong na exact tien minuten speeltijd, dan wordt uw inleg al snel x9.50 keer meer waard. Scoren beide teams in beide helften van de match, dan keren de bookmakers gemiddeld x11.00 keer uw inleg uit. Krijgen De Rode Duivels geen enkel tegendoelpunt dan krijgt elke speler van Voetbalwedden die dit had voorspeld x4.00 keer de inleg terug.

De pre-odds zijn hoog ingedeeld, maar dat geldt zeker op vast ook voor de odd in Live Betting. Hoe hoog die quoteringen zijn, ontdekt u direct als de match in Cardiff van start is gegaan.

Voetbalwedden

Voetbal wedden is leuk zolang u het veilig en verantwoord blijft doen. De Belgische wedkantoren op Voetbalwedden zijn legaal, betrouwbaar en eerlijk. U kunt bij deze bookies dus met een gerust hart spelen op de WK kwalificatiematches van De Rode Duivels en meer. Wilt u alvast in de WK sfeer komen? Speel dan mee en grijp straffe quoteringen in de laatste ronde van de WK kwalificatie.

Datum en tijdstip Wales – België

De match Wales – België vindt dinsdag 16 november om 20:45 uur plaats in het Cardiff City Stadion. U kunt tot die tijd meespelen via de pre-fase. Als de bal rolt voor de laatste drie punten die er te halen zijn in Groep E kunt u meespelen via live betting. Voetbalwedden wenst u veel geluk en plezier tijdens deze laatste WK kwalificatiematch van De Rode Duivels.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.