• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zondag in de Luminus Arena: KRC Genk – Club Brugge. Beide teams hebben het lastig gehad in de jongste weken en snakken naar een overwinning. Komende week ontmoeten de teams elkaar nog een keer in de Belgische beker. Wedden op de Belgische Pro League  kraker KRC Genk – Club Brugge doet u middels de strafste odds bij de wedkantoren op Voetbalwedden.be!

Statistieken KRC Genk – Club Brugge

De ploeg die de meeste punten binnen harkte in de Belgische Pro League is Royale Union SG. De ploeg uit Saint Gillis heeft 34 punten uit vijftien speelronden behaald. Club Brugge staat op de derde plaats met 27 punten evenveel als de nummer twee Royal Antwerp FC. KRC Genk vinden we terug op de achtste plaats met 21 punten.

De ploeg van coach John van den Brom verloor de laatste competitiematch met 2-0 van Beerschot VA. Tegen Cercle Brugge werd het een speelronde eerder een gelijkspel 1-1 in de Luminus Arena. De laatste match die Genk in de Pro League won, was de wedstrijd op verplaatsing bij Zulte Waregem. De Genkies zegevierde met maar liefst 2-6 van Essevee.

Ook Club Brugge wist voorbije weekeinde geen driepunter te pakken. De ploeg van coach Philippe Clement verloor Achter de Kazerne met 2-1 van KV Mechelen. Op Jan Breydel werd het op 7 november een gelijkspel 2-2 tegen Standard Luik. Eind oktober werd er voor het laatste gezegevierd. Op bezoek bij Sint-Truiden VV werd het 1-2 voor de Brugse formatie.

Odds KRC Genk – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen voor deze match als volgt voor u ingedeeld. De hoogste odd van dit duel wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in de Luminus Arena. U ontvangt x3.75 keer uw speelbedrag terug als het een puntendeling wordt in Genk.

In het 1×2 spelsysteem keren de bookmakers x3.00 keer uw inleg uit als KRC Genk wint. Dat is een iets hogere odd dan staat genoteerd bij een zege van Club. U ontvangt x2.22 keer uw wedbedrag terug als de Bruggenaren winnen.

Speltypen

De diverse speltypen van de online Belgische wedkantoren maken het wedden op voetbalmatches nog leuker. Veel bookmakers hebben diverse acties lopen als er een topduel op het programma staat. Ook voor de kraker KRC Genk – Club Brugge in de Luminus Arena willen de bookies de pre-odds in de diverse speltypen hoog opschroeven.

Enkele voorbeelden van straffe odds zijn te vinden bij speltypen als welke speler scoort het eerste doelpunt voor zijn ploeg of hoeveel goals worden er gemaakt deze zondag in Genk. Nog meer ferme beloningen kunt u verdienen als u de correcte score combinatie juist weet te voorspellen. Winnen de Genkies met 1-0, 2-0 of 3-0 dan bent u al spekkoper, want de wedkantoren keren dan x6.55 keer uw inleg uit. Is het Club Brugge die met deze cijfers zegeviert, dan valt u x4.90 keer uw inleg ten deel.

Nog meer ferme deals kunt u met de bookmakers maken als live betting van start gaat. De odds die daar bij horen worden bekend als de match begint.

Voetbalwedden

Met Voetbalwedden worden voetbalmatches nog spannender om te volgen. Wint uw favoriete ploeg of speler, dan kunt u flink cashen bij de Belgische wedkantoren. Het enige dat u hoeft te doen in de juiste voorspelling achter te laten bij uw bookmaker. Wilt u ook eens meespelen? Laat u dan goed informeren op deze website en zet slim in.

Datum en tijdstip KRC Genk – Club Brugge

De zestiende speelronde van de Belgische Pro League wordt dit weekeinde gehouden. KRC Genk – Club Brugge treffen elkaar zondag 28 november om 13:30 uur aan in de Luminus Arena te Genk. Bent u er tijdig bij om mee te spelen via Live Betting of maakt u een straffe deal in de pre-fase? Voorspel en zet veilig in bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.