Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

In de Jupiler Pro League wordt deze zondag de Brugse derby Cercle Brugge – Club Brugge gehouden. Het Jan Breydel is het decor van deze match in de Belgische competitie. Wedden op Cercle Brugge – Club Brugge in Pro League voor straffe odds kan bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden!

Statistieken Cercle Brugge – Club Brugge

De ontmoeting tussen Cercle Brugge en Club Brugge in de Pro League is er één tussen de nummer acht (Cercle) en vier (Club) van de competitie. De laatste ontmoeting tussen beide teams was op 2 september 2022. Blauw-zwart speelde toen officieel thuis en zegevierde met 4-0 van Cerceltje.

Op 26 december werd de match Cercle – Club voor de laatste keer gespeeld. Het was toen Groen-zwart die victorie kraaide op Jan Breydel en zegevierde met 2-0.

In deze huidige competitie staat Club Brugge op de vierde plaats. Het elftal van coach Scott Parker heeft 42 punten en dat zijn er twintig minder dan koploper KRC Genk er al bij elkander heeft geraapt. Cercle Brugge staat achtste met 35 punten.

Odds Cercle Brugge – Club Brugge

De pre-odds bij de derby van Brugge staan straf ingedeeld. In het 1×2 spelsysteem vindt u de hoogste odds bij een zege van Cercle Brugge. Mocht Groen-zwart zondag winnen, dan keren de bookmakers beloningen uit die kunnen oplopen tot 3.50 keer het speelbedrag.

Wedt u op een gelijkspel in de pre-fase? Dan vindt u gelijkwaardige quoteringen dan bij een overwinning van Cercle. De Belgische wedkantoren keren ook tot maximaal 3.50 keer de inleg uit als de Brugse ploegen de punten met elkander gaan delen.

Een zege van Blauw-zwart is nog altijd een straffe pre-odd waard. Bij de online bookmakers is de pre-odd bij winst van Club Brugge opgelopen tot maximaal 2.15 keer het aantal ingelegde euro’s.

Speltypen

Cercle Brugge en Club Brugge is één van de derby’s die er in een Pro League seizoen worden afgewerkt. Sla uw slag via het 1×2 spelsysteem of ga voor een ander speltype. De Belgische wedkantoren voeren de pre-odds al aardig op in de under/over speelsystemen en ook bij de halftime/fulltime speltypen kunt u pre-odds vinden die oplopen tot ruim boven de x100.00 keer de inleg.

Wilt u na de eerste helft van de match al scoren? Voorspel dan de stand na het spelen van de eerste 45 minuten en zet dan ook subiet in welke ploeg uiteindelijk drie punten pakt. Zo kunt u tijdens één match vaker dan eenmaal de primus zijn. Meer informatie over speelsystemen en speltypen vindt u op de bookmakerspagina van Voetbalwedden!

Voetbalwedden

Voetbalmatches voorspellen is ferm, maar bij een derby voorspellen is misschien wel nog straffer. De uitslagen bij een derby zijn soms veel lastiger te voorspellen. De teams zijn vaak net iets gedrevener dan bij andere duels. Dat maakt het voetbalwedden op een derby nou zo interessant. Kunt u de match van zondag op Jan Breydel correct voorspellen?

Datum en tijdstip Cercle Brugge – Club Brugge

De Jupiler Pro League match Cercle – Club staat gepland op zondag 19 februari. De derby van Brugge begint om 13:30 uur op Jan Breydel. Wilt u wedden op deze match? Dat kan totdat de derby begint. Als het startsignaal is gegeven in live wedden op Cercle – Club nog wel mogelijk. Ook voor live betting kunt u terecht bij de wedkantoren op Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.