• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zaterdag is het zover, de finale van de UEFA Champions League. De topploegen Liverpool en Real Madrid gaan tegen elkander strijden om de beker met de grote oren. Heeft u goesting om te wedden op Champions League finale en wint Liverpool of Real Madrid volgens u? Laat uw voorspellingen achter bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden en scoor de strafste bookmaker-odds.

Statistieken finale Champions League

Beide teams hebben een loodzwaar Champions League seizoen achter de rug. Beide topclubs moesten soms tot het uiterste gaan om een ronde verder te geraken. Liverpool en Real Madrid hebben dat het beste doorstaan en maken nog kans de prijs binnen te tikken. Voorbije seizoen won Chelsea door de 1-0 winst op Manchester City. Een jaar daarvoor was het Bayern München die de finale van de Champions League won van Paris Saint Germain. In seizoen 2018-2019 wist Liverpool de beker te veroveren. Voor Real Madrid was de laatste keer in seizoen 2017-2018. In dat jaar bestond de finale toen ook uit Liverpool en Real Madrid.

Voorafgaand aan de finale van de Champions League wist Real Madrid in La Liga Santander al kampioen te worden. De ploeg van coach Carlo Ancelotti werd voor de 35ste keer landskampioen. Voorbije weekeinde speelde de ploeg uit Madrid de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen met 0-0 gelijk tegen Real Betis Sevilla.

Liverpool speelde tot en met het voorbije weekend voor de titel van de Premier League, maar zag die naar Manchester City gaan. De ploeg van coach Jurgen Klopp kwam twee punten te kort om op gelijke hoogte te komen met The Citizens. Wel werd er voorbije weekeinde gewonnen met 3-1 van Wolverhampton Wanderers.

Odds finale Champions League

Als u van plan bent te wedden op de finale van de Champions League dan is het goed om te weten hoe de quoteringen in het 1×2 spelsysteem zijn ingedeeld. De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odd van dit speltype ingevuld bij een gelijkspel. Als er na negentig minuten plus blessuretijd nog geen winnaar is, dan keren de bookmakers tot maximaal x3.75 keer uw inleg uit.

Een zege van Real Madrid is in de pre-fase ook een straffe quotering waard. Als de Madridlenen zegevieren kunt u rekenen op een bookmakersuitkering van maximaal x3.50 keer de inleg.

Tot slot de quotering bij een zege van Liverpool. Als de beker met de grote oren mee naar Engeland gaat, dan wordt er maximaal x2.11 keer de inleg uitbetaald aan alle voetbalwedders die dit vooraf al hadden ingevuld.

Speltypen

Wedden op de finale kan op veel manieren. De bookmakers staan voor u klaar als u wilt wedden via het traditionele 1×2 spelsysteem, maar als u op een andere manier wilt wedden op voetbal is dat ook mogelijk. De Belgische wedkantoren hebben speltypen als correct score combinatie, manier van winnen, matchwinnaar en under/over speltypen. Bij die laatst genoemde optie hebben we de quoteringen zien oplopen tot een maximum van x17.00 keer de inleg. Live wedden kan ook, maar die quoteringen worden bekend zodra scheidsrechter Clément Turpin voor de eerste keer in deze eindstrijd op zijn fluitje blaast.

Voetbalwedden

Er zijn heel veel sporten waarop gewed kan worden, maar op voetbal worden toch wel de meeste weddenschappen gesloten. Het spel houdt voetballiefhebbers wekelijks bezig en de Belgische wedkantoren bieden veel straffe quoteringen en match-specials aan. Voor de finale van de Champions League is dat vast niet minder.

Ontdek welke quoteringen het best passen bij uw voorspellingen en overweeg mee te wedden op deze mooie sport. Bereid uw weddenschappen goed voor zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij Voetbalwedden willen we graag dat iedereen veilig en verantwoord wed op deze mooie sport.

Datum en tijdstip finale Champions League

De finale van de Champions League zal zaterdag 28 mei worden gehouden in Stade de Franche te Parijs. De finalisten van dit seizoen trappen om 21:00 uur af. Meespelen in de pre-fase kan tot dit tijdstip en daarna kunt u live wedden bij dezelfde bookmakers op Voetbalwedden. Laat de voorpret alvast beginnen met een weddenschap op uw favoriete ploeg. En wie weet bent u de primus van deze Champions League finale 2021 – 2022!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.