Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze dinsdag is het erop of eronder voor Club Brugge in de UEFA Champions League. Blauw-zwart speelt de return in de achtste finale tegen Benfica in Lissabon. De Portugese ploeg zegevierde twee weken terug met 0-2 op Jan Breydel en dus moeten de Bruggenaren aan de bak in Estádio da Luz. Goesting om te wedden op Champions League match Benfica – Club Brugge? Bezoek de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden!

Statistieken Benfica – Club Brugge

Twee weken terug speelden Club Brugge op Jan Breydel de heenmatch in de achtste finale van de UEFA Champions League tegen Benfica. In deze eerste ontmoeting met de Portugese ploeg werden de Bruggenaren overmeesterd voor eigen publiek. Benfica zegevierde met 0-2 door twee treffers van Joao Mario en David Neres. Dinsdag hopen de Bruggenaren het tij te kunnen keren en de Portugese ploeg te kunnen verslaan.

Beide teams speelden voorbije weekeinde al in eigen competitie. Benfica zegevierde met 2-0 van FC Famalicao en is koploper in de Portugese competitie. Club Brugge werd verslagen door KV Oostende in de 28ste speelronde van de Jupiler Pro League. De Brugse formatie staat vierde in de Belgische competitie.

Odds Benfica – Club Brugge

De Belgische wedkantoren keren de strafste quoteringen bij de match Benfica – Club Brugge uit bij een zege Blauw-zwart. Winnen de Bruggenaren in Lissabon, dan kunt u tot maximaal 7.50 keer het wedbedrag scoren bij de bookmakers op Voetbalwedden!

Wordt het dinsdag een gelijkspel in Lissabon, dan is dit Champions League seizoen van Club Brugge voorbij, maar kunnen voetbalwedders pre-odds scoren die oplopen tot maximaal 4.75 keer het wedbedrag.

Een zege van Benfica is bij de wedkantoren goed voor een maximale pre-wedstrijdquotering van 1.48 keer uw inleg als u hebt gewed op dit resultaat in het 1×2 spelsysteem.

Speltypen

Kan Club Brugge het tij nog keren en doorstoten naar de kwartfinales van de Champions League? Dat is dinsdag de grote vraag. Wat al zeker is, is dat de Belgische wedkantoren naast het 1×2 spelsysteem nog meer straffe odds uitkeren als u de juiste weddenschappen weet te maken. Pak bijvoorbeeld een dubbele kans. Mocht het een gelijkspel worden of Club Brugge wint, dan heeft u in beide situaties kans om tot 2.50 keer uw inleg te scoren.

Bij speltype correct score combinatie lopen de pre-odds ook hoog op. Bij een 1-0, 2-0 of 3-0 zege van de Portugese ploeg in Lissabon keren de wedkantoren tot maximaal 2.48 keer het speelbedrag uit. Winnen de Bruggenaren met deze cijfers, dan lopen de odds op tot 10.50 keer het speelbedrag. Bij andere uitslagen kunnen de quoteringen nog verder oplopen in de pre-fase. Vergelijk de odds bij de bookmakers op Voetbalwedden.be!

Liever live wedden op Benfica – Club Brugge? Dat kan ook bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be De live betting odds worden bekend als de return in Estádio da Luz begint en blijven tot het eind van de match geactiveerd.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is gemakkelijk en kan overal waar u ook maar bent. Een weddenschap is snel gemaakt, maar speel altijd verantwoord en veilig mee. De Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be zijn betrouwbaar en mogen weddenschappen aanbieden in ons land. Heeft u een correcte voorspelling geplaatst, dan kunt u bij deze bookmakers zeker zijn dat u krijgt uitbetaald.

Datum en tijdstip Benfica – Club Brugge

De UEFA Champions League return Benfica – Club Brugge staat gepland op dinsdag 7 maart om 21:00 uur. Het duel wordt gehouden in Estádio da Luz te Lissabon. Meespelen in de pre-fase kan totdat de match begint. Tijdens de wedstrijd kunt u live wedden op deze achtste finale van het Miljardenbal. Speel mee via Voetbalwedden en scoor de strafste deals!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.