Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

RSC Anderlecht treedt deze donderdag aan in de achtste finale van de Europe Conference League. De Brusselse ploeg neemt het op tegen het Spaanse Villarreal. Bij de Belgische wedkantoren staan de pre-odds al straf ingedeeld als Paars-wit weet te zegevieren in het Lotto Park Stadion te Brussel.  Vlamingen die gaan wedden op het Conference League duel RSC Anderlecht – Villarreal vergelijken de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be!

Statistieken RSC Anderlecht – Villarreal CF

In Brussel maken ze zich op voor de eerste ontmoeting ooit met Villarreal. RSC Anderlecht speelde voor zover bekend is niet eerder tegen de Spaanse ploeg. Donderdag wordt de heenmatch van de achtste finale van de Europe Conference League gespeeld tussen Anderlecht en Villarreal. De return in de Spaanse stad Villarreal staat komende week gepland. De ploeg die het in deze tweeluik het beste deed, mag zich gaan opmaken voor de kwartfinales van de Conference League.

Anderlecht werd tweede in de groepsfase van de Conference League. De Brusselaren hebben de zestiende finales van het toernooi moeten spelen om door te stoten naar de achtste finale. Paars-wit wist daarin af te rekenen met Ludogorets. De heenmatch werd verloren met 1-0, maar in Brussel sloeg de ploeg van coach Brian Riemer toe en zegevierde met 3-1. Villarreal bereikte de achtste finale van het toernooi door eerste te worden in Groep C van de Conference League.

Odds RSC Anderlecht – Villarreal CF

De Belgische wedkantoren noteren de pre-odds bij deze heenmatch van RSCA in de achtste finale van de Conference League het hoogst bij een zege van RSCA. Mocht Anderlecht donderdagavond winnen van Villarreal, dan boekt de Brusselse ploeg niet alleen een goed resultaat voor de return, maar voetbalgokkers kunnen bij deze uitslag tot 3.75 keer de inleg scoren.

Bij een gelijkspel schalen de bookmakers van ons land de quoteringen in op maximaal 3.40 keer het speelbedrag. Dat is nog altijd een zeer straffe pre-odd voor deze heenmatch in het Lotto Park.

Boekt Villarreal een zege in Brussel? Dan staan er in het 1×2 spelsysteem quoteringen voor u gereed die oplopen tot maximaal 2.13 keer de inleg. Check alle pre-odds van de Belgische wedkantoren via Voetbalwedden en vul uw voorspellingen in als de odds het fermst zijn!

Speltypen

Wedden op Anderlecht in de Conference League kan op veel manieren. De bookmakers hebben tal van straffe speltypen waarop u kunt wedden en scoren. Pak bijvoorbeeld een dubbele kans door te wedden op winst van RSCA of een gelijkspel. Deze weddenschap kan tot 1.68 keer het speelbedrag opleveren als dit het resultaat is op donderdagavond in Brussel. Verwacht u dat beide teams tot scoren komen? Dan kan u dat tot 1.76 keer uw wedbedrag op gaan leveren bij de Belgische wedkantoren. Ontdek ook de straffe quoteringen in de correct score combinaties of de under/over speelsystemen.

Liever wedden via live betting? Log tijdens de match in bij de bookmaker van uw keuze en ontdek de odds bij het live wedden op Anderlecht – Villarreal!

Voetbalwedden

De Belgische ploegen Club Brugge, KAA Gent, Royale Union en RSC Anderlecht spelen deze week alle vier een Europees toernooi. De Belgische wedkantoren spelen hier goed op in en noteren straffe odds bij de duels. Wilt u daarvan profiteren? Speel bewust en lees de algemene voorwaarden van de bookmaker van uw keuze goed door zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Datum en tijdstip RSC Anderlecht – Villarreal CF

De Europe Conference League heenmatch RSC Anderlecht – Villarreal CF staat gepland op donderdag 9 maart. De heenmatch begint om 18:45 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Scoren in de achtste finale van de Conference League? Ga naar de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden en maak een straffe weddenschap met uw voetbalkennis!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.