• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

De Rode Duivels strijden deze zaterdag tegen Estland voor de laatste punten die er te halen zijn in de kwalificatieduels voor het WK 2022 in Qatar. Onze landgenoten nemen het op tegen Estland dat alleen nog maar voor de eer kan strijden als ze tegen ons keuskorps aantreden in het Koning Boudewijn Stadion. België staat eerste in de poule en is gebrand om nog drie punten bij te schrijven. Gaat u wedden op één na laatste WK kwalificatie match België – Estland? Dan zit u goed bij de bookmakers op Voetbalwedden.be!

Statistieken België – Estland

Met zestien punten staan de Belgen dik eerste in Groep E van de WK kwalificaties. Op de tweede plaats staat Tsjechië met elf punten. Estland is pas vierde met vier punten en speelt niet meer voor deelname aan het WK 2022 in Qatar. België heeft die ticket al zo goed als binnen en speelt met Estland en Wales (volgende week) nog twee matches in deze poule.

De Rode Duivels speelden voorbije maand de Final Four van de UEFA Nations League. De Belgen maakten geen goede beurt. In de halve finale werd het team van bondscoach Roberto Martinez met 2-3 verslagen door Frankrijk. Ook de troostprijs kregen de Duivels niet in handen. In de match voor de derde plaats verloor België met 2-1 van Italië.

Estland speelde in oktober twee matches. De laatste was tegen Wales en werd verloren met 0-1 door een treffer van Welshman Kieffer Moore. Het Estische elftal zegevierde drie dagen eerder nog van Wit-Rusland met 2-0.

Odds

In de pre-fase zijn de odds het hoogst ingedeeld bij een zege van Estland. Komen de bezoekers uit de Baltische staat winnen in Brussel, dan kunt u rekenen op een beloning van x34.00 keer uw inleg.

Een gelijkspel krijgt ook een straffe odd mee van de online bookmakers. Gemiddeld staat er een beloning van x15.00 keer uw inleg te wachten als De Rode Duivels de punten delen met de Essen. Een overwinning van België is goed voor een beloning van x1.04 keer uw inleg.

Speltypen

Bookmakers hebben vaak straffe odds en ferme deals voor diverse speltypen die te hanteren zijn voor WK kwalificatiematches van De Rode Duivels. Speelt u mee via het Halftime/Fulltime spelsysteem dan kunt u al ferme bonussen verwachten als u de match juist voorspeld. Komen de Belgen in de eerste helft al op voorsprong en winnen zij de match, dan valt u slechts x1.20 keer de inleg ten deel. Mocht België voor de thee voorstaan, maar wordt het als nog een puntendeling in Brussel? Dan ontvangt u x100.00 keer uw wedbedrag terug.

Scoor de hoogste odds in het Over/Under speelsysteem of Handicap. Wat u ook kunt doen is wachten tot de match begint en dan inzetten voor hoge quotering voor live betting. Wat uw voorkeur voor voetbal wedden ook is, u vindt altijd een goede deal bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.

Voetbalwedden

De WK kwalificaties zijn bijna afgerond en dat betekent dat de voorpret voor het WK 2022 in Qatar alvast kan beginnen. De Rode Duivels kunnen de boot niet meer missen en dus kunnen we Belgen uitkijken naar dit wereldkampioenschapstoernooi dat volgend jaar december gehouden wordt in de Arabische Emiraten. Loop alvast warm en speel mee via Voetbalwedden. Uw portaal voor veilig en verantwoord gokken op uw favoriete sport, voetbal!

Datum en tijdstip België – Estland

De Rode Duivels treden zaterdag 13 november om tegen Estland. De match zal om 20:45 uur beginnen in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Zorg dat u tijdig uw voorspelling(en) hebt ingevuld bij de online bookmakers zodat u kunt profiteren van de hoge pre-odds. Of log tijdig in bij uw wedkantoor om mee te spelen via live betting.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.