Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zaterdag treffen de Engelse stadsgenoten Manchester City en Manchester United elkander in de finale van de FA Cup. De ploegen strijden in het Wembley Stadion te Londen om de trofee van dit belangrijkste Engelse bekertoernooi. Goesting om te wedden op de FA Cup finale Manchester City – Manchester United? Bezoek de bookmakers op Voetbalwedden en speel mee!

Statistieken Manchester City – Manchester United

Dit Premier League seizoen kwamen Manchester City en Manchester United elkander al tegen. The Cityzens waar Rode Duivel Kevin De Bruyne wekelijks speelt, wist van de twee wedstrijden eenmaal te winnen. Bij City thuis werd het 6-3 voor de ploeg van coach Pep Guardiola. Op Old Trafford won de ploeg van de Nederlandse coach Erik ten Hag met 2-1. City werd dit seizoen kampioen van Engeland en United werd derde.

Manchester City won de FA Cup zes keer in haar clubbestaan. The Cityzens pakte de beker in 2019 voor de laatste maal. Het versloeg toen Watford FC met 6-0 in de eindstrijd van de Engelse beker. Manchester United wist de trofee in totaal twaalf keer mee naar Manchester te nemen. De laatste keer was dat in 2016. Na verlenging wist Manchester United het Crystal Palace te verslaan met 2-1.

Odds Manchester City – Manchester United

De Belgische wedkantoren weten dat Manchester City en Manchester United beide ertoe in staat zijn de beker voor zich te winnen. De hoogste pre-odds staan echter wel bij winst van United ingedeeld. Als het team van coach Ten Hag zegeviert, dan kunt u als voetbalwedder tot maximaal 6.00 keer het wedbedrag teruggestort krijgen van de bookmaker waar u een voorspelling deed.

Bij een zege van Manchester City staan de odds een pak lager ingedeeld, maar valt er nog steeds een ferme deal te maken. Mocht de kersverse landskampioen ook de FA Cup winnen, dan kan er tot maximaal 4.75 keer het wedbedrag gescoord worden bij de bookmakers.

Bij een gelijkspel staan de odds in de pre-fase op maximaal 4.75 keer de inleg ingeschaald. Check alle actuele quoteringen in het 1×2 spelsysteem via de bookmakerspagina op Voetbalwedden.be.

Speltypen

Het voorspellen van voetbalwedmatches wordt al gedaan zolang de sport bestaat. Tegenwoordig variëren de spelopties van het 1×2 spelsysteem naar over/under speelsystemen en alles wat daar tussen zit. Bij elk speltype zijn straffe quoteringen te scoren. De diverse -typen en speluitleg kunt u vinden op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.

Ook is het mogelijk om de stadsderby van Manchester te voorspellen via live betting. Met live wedden zijn evengoed ferme deals te scoren bij de wedkantoren. Tijdens de match kunt u bepalen welk team volgens u de beker gaat winnen of welke speler gaat scoren. Houd de bookmakers in de gaten via Voetbalwedden.be en sla toe op het moment dat voor u de quoteringen het fermst zijn ingedeeld.

Voetbalwedden

Veel voetbalgokkers houden onze landgenoten in het buitenlands voetbal in het vizier. Heeft Rode Duivel De Bruyne het het kampioensfeest nog wat te vieren door de finale van de FA Cup te winnen? Volgens de  Belgische wedkantoren is dat goed mogelijk. Wat uw voorspellingen ook zijn, speel mee via betrouwbare bookmakers die u kunt vinden op de bookmakerspagina. Ook meer informatie over spelstrategieën en hoe u veilig kunt wedden op voetbalwedstrijden kunt u terugvinden op deze pagina.

Datum en tijdstip Manchester City – Manchester United

De FA Cup finale 2022-2023 zal op zaterdag 3 juni om 16:00 uur gespeeld gaan worden op het Wembley Stadion te Londen. Welke ploeg uit Manchester gaat victorie kraaien in deze Engelse bekerfinale? Speel verantwoord mee en zet uw voorspellingen in bij de betrouwbaarste bookmakers van België. Welke dat zijn kunt u vinden op Voetbalwedden.be! Vergelijk de odds en zet in op uw favoriet bij de Manchester derby in de FA Cup finale.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.