Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

In de Belgisch Pro League staan KV Oostende en Club Brugge deze vrijdag tegenover elkander. Deze match in speelronde 28 van de Jupiler Pro League vindt plaats in de Diaz Arena. Ook wedden op KV Oostende – Club Brugge? Vergelijk de bookmakers op Voetbalwedden en speel mee!

Statistieken KV Oostende – Club Brugge

De laatste maal dat Club Brugge naar Oostende trok voor een Pro League match tegen KVO was op 12 maart 2022. De Bruggenaren kwamen toen zegevieren met 1-3 bij de kustploeg. KV Oostende zegevierde in 2017 voor de laatste maal in eigen huis van Club Brugge. Op 18 mei dat jaar werd het 1-2 in Oostende. In de competitiewedstrijden die volgden kwamen er ook geen puntendelingen meer.

In de Jupiler Pro League heeft KVO het momenteel zwaar. De ploeg van coach Dominik Thalhammer staat zeventiende en moet waken voor degradatie. Met twintig punten heeft de kustploeg één punt meer dan rode lantaarn RFC Seraing.

Club Brugge staat nipt vierde in de competitie, maar voelt de hete adem nog altijd in de nek van KAA Gent, Westerlo en Standard Luik. De Bruggenaren hebben met 46 punten, twintig punten minder dan KRC Genk dat koploper is.

Odds KV Oostende – Club Brugge

De Belgische wedkantoren keren tot maximaal 4.75 keer het wedbedrag uit als KV Oostende vrijdag in de Diaz Arena zegeviert. Dit is de strafste pre-odd die in het 1×2 spelsysteem wordt gehanteerd bij deze clash.

Gaat u wedden op een gelijkspel in Oostende, dan kunt u bij de bookmakers op Voetbalwedden tot maximaal 4.40 keer het speelbedrag uitgekeerd krijgen als KVO en Club de punten gaan delen.

Een zege van de bezoekers uit Brugge is in de pre-fase goed voor een quotering van maximaal 1.67 keer het wedbedrag.

Speltypen

De diverse speltypen bij de Belgische wedkantoren maakt het wedden op voetbal nog straffer. Gaat u dit keer de correct scorecombinatie voorspellen of het resultaat bij rust? Verwacht u correct te kunnen aangeven welke speler scoort? Bij elk strategie is wel een wedoptie met ferme pre-odds te vinden.

Een voorbeeld van een speltype waar veel voetbalgokkers gebruik van maken, is het halftime/fulltime spelstrategie. Staat KV Oostende voor rust op voorsprong, maar komen de Bruggenaren nog terug en worden de punten gedeeld, dan kunt u 15.00 keer de inleg terugkrijgen van de bookmakers. Bij de correct score combinatie lopen de pre-odds flink op. Mocht KVO met 1-0 winnen, dan keren de wedkantoren tot 17.00 uit. Wint Club met 0-1 aan de kust? Dan kunt u een bookmakersbeloning tot 9.00 keer het speelbedrag verwachten.

Wilt u liever live wedden op KV Oostende – Club Brugge? Wacht dan tot de wedstrijd begint in de Diaz Arena en voorspel via live betting voor evengoed goede quoteringen.

Voetbalwedden

Met nog zeven speelronden te gaan tot de play-offs hebben de Belgische Pro League ploegen niet veel kansen meer om punten te pakken. Waar Racing Genk al zeker is van PO1, wordt het voor veel ploegen erop of eronder. Wilt u wedden op één van de spannende matches in de Jupiler Pro League? Bereid u dan goed voor en speel bij de betrouwbare bookmakers van ons land die u kunt vinden op Voetbalwedden.be!

Datum en tijdstip KV Oostende – Club Brugge

Wedden op de Jupiler Pro League match KV Oostende – Club Brugge kan tot vrijdag 3 maart 20:45 uur. Dan trappen de teams af in de Diaz Arena te Oostende. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op Voetbalwedden.be en speel mee voor straffe pre-odds en ferme bookmakerdeals.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.