• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Wie nog straffe odds wil scoren in PO1 moet er rap bij zijn, want deze zondag worden de laatste duels gespeeld in de Pro League play-offs. Voetbalwedden zocht de quoteringen op bij de duels van dit weekeinde. Op Jan Breydel speelt Club Brugge tegen RSC Anderlecht en op het Dudenpark ontmoeten Royale Union SG en Royal Antwerp elkander. Heeft u goesting te wedden op laatste speelronde Championship play-offs? Voorspel de matches via de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden

Statistieken Championship play-offs

Voorbije weekeinde werd Club Brugge al kampioen van België. De Bruggenaren pakten daarmee met drie seizoen op rij voor de achttiende de titel. De kersverse kampioen speelt deze zondag tegen RSC Anderlecht. De eeuwige aartsrivaal uit Brussel staat derde en kan niet meer stijgen of zakken op de ranglijst. De match op Jan Breydel is voor de eer en die zullen beide ploegen wat graag willen rapen.

In Brussel wordt het tweede Championship play-off duel gespeeld. Op het Dudenpark treft Royale Union SG het Royal Antwerp FC aan. De ploeg uit Saint-Gilloise heerste bijna het gehele seizoen van de Jupiler Pro League, maar moest in de play-offs toch buigen voor Club Brugge. Royale Union staat tweede en kan nog op gelijke hoogte komen met Club, maar de titel veroveren zit er voor Union SG niet meer in. Royal Antwerp staat vierde en blijft ook die plaats behouden. De Antwerpenaren lieten in de play-offs de meeste punten liggen en konden voorbije weekeinde zelfs toekijken hoe Club Brugge in het Bosuil Stadion kampioen werd door met 1-3 te komen zegevieren.

Odds Championship play-offs

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds nog eenmaal hoof in voor dit competitieseizoen. Bij de Belgische klassieker op Jan Breydel staan de hoogste pre-odds ingedeeld bij een gelijkspel. U kunt tot maximaal x3.60 keer de inleg terugkrijgen als Club en RSCA de punten gaan delen.

Wint Anderlecht op Jan Breydel? Dan gaan de bookmakers tot een maximale quotering van x3.10 keer uw speelbedrag uitkeren. Een zege van de kampioen in Brugge is goed voor een odd van x1.95 keer uw speelbedrag.

Nog straffere pre-odds staan er bij de match Union SG – Antwerp FC. De hoogste bookmakersquotering voor dit duel staat ingedeeld bij een zege van Royal Antwerp. U kunt tot maximaal x5.00 keer de inleg scoren als de Great Old komt zegevieren. Wint Royale Union in haar eigen Dudenpark, dan keren de bookies maximaal x1.50 keer de inleg aan u uit. Een gelijkspel is goed voor een straffe pre-odds in het 1×2 spelsysteem van maximaal x4.00 keer uw speelbedrag.

Speltypen

Naast het 1×2 spelsysteem staan de Belgische wedkantoren ook voor u paraat als u wilt wedden op een ander speltype. Dit weekeinde keren de bookmakers straffe pre-odds uit die u onder andere kunt vinden in speltypen: correct score, onder/over en halftime/fulltime spelsystemen. Profiteer van de beste deals in de slotfase van de PO1.

Voetbalwedden

Met voetbalwedden kunt u straffe pre-odds scoren, maar blijf u ervan bewust dat u uw speelbedrag ook kunt verliezen als u toch niet de correcte voorspellingen hebt achtergelaten. Voetbalwedden is voorstander van veilig online wedden op voetbal.

Datum en tijdstip Championship play-offs

De laatste speelronde in PO1 vindt op zondag 22 mei plaats. Royale Union en Royal Antwerp beginnen er die dag om 16:00 uur aan. De klassieker op Jan Breydel zal om 18:30 uur worden gehouden. Meespelen kan tot de matches beginnen. Heeft u goesting in een weddenschap met uw favoriete bookmaker? Check de wedkantoren op Voetbalwedden en scoor straffe bookmakers-odds nu het nog kan in dit huidige PO1 seizoen.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.