• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze week komen de PO1-ploegen midweeks al in actie. Deze woensdag strijden Club Brugge en Royale Union SG op Jan Breydel om de titel. Op donderdag is het de beurt aan RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC. Wedden op midweekse PO1 matches middels de strafste pre-odds doet u bij de Belgische wedkantoren op de bookmakerspagina van  Voetbalwedden

Statistieken PO1

Het wordt steeds spannender in Po1. Voorbije weekeinde wist Club Brugge eerste te worden in de Championship door te zegevieren bij Royale Union SG. De Bruggenaren wonnen met 0-2 en dat geeft de ploeg van coach Alfred Schreuder veel vertrouwen voor de thuismatch tegen Royale Union. Beide teams hebben nu 43 punten en met nog drie duels te gaan kunnen de ploegen nog negen punten rapen.

Dat geldt ook voor RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC. De teams troffen elkander voorbije weekeinde in het Bosuil Stadion van Antwerp FC. De bezoekers uit Brussel wisten met maar liefst 0-4 te zegevieren en staan nu derde op de tabel van PO1. De derde plek geeft direct toegang tot kwalificatie van de Europa Conference League. De vierde plaats betekent dat de ploeg eerst de kwalificatie play-offs nog moet doorstaan. RSCA heeft inmiddels 36 punten en RAFC 33 punten.

Odds PO1

De pre-odds zijn dan ook om te smullen voor beide duels. We beginnen met de pre-odds bij de woensdagavond match van Club Brugge – Royale Union. De Belgische wedkantoren keren tot maximaal x3.50 keer uw speelbedrag uit als het een gelijkspel wordt op Jan Breydel.

Verwacht u een klinkende overwinning van Royale Union, dan kan u dat tot maximaal x3.38 keer het speelbedrag opleveren. Een zege van Club is in het 1×2 spelsysteem een quotering van maximaal x2.15 keer de inleg waard.

Dan de quoteringen bij de match van donderdag: RSC Anderlecht – Royal Antwerp. De bookmakers noteerden de odd voor dit duel nog iets hoger. De hoogste quotering kunt u verwachten bij een zege van Royal Antwerp. Als RAFC zegeviert in het Lotto Park Stadion dan kan u tot maximaal x5.00 keer uw speelbedrag verwachten.

De bookmakers hebben ook straffe pre-odds ingedeeld bij een gelijkspel. In het 1×2 spelsysteem lopen de odds op tot een maximum van x4.00 keer uw speelbedrag. Een zege van Anderlecht is gemiddeld x1.50 keer uw speelbedrag waard.

Speltypen

Ontdek ook de diverse speltypen die de Belgische wedkantoren voor u gereed hebben staan. U kunt woensdag straffe odds verwachten bij speltypen als correct score combinatie, waar de pre-odds kunnen oplopen tot x100.00 keer uw speelbedrag. Voorspel of beide teams zullen scoren of maak ferme bookmakerdeals bij uw favoriete wedkantoren. Pak een dubbele kans bij bijvoorbeeld Club wint of het wordt een gelijkspel.

Voorspel de correcte score combinatie bij de donderdagavond match van RSC Anderlecht – Royal Antwerp. Hoe meer doelpunten el gemaakt worden hoe hoger de uitkering. Winst van RSCA kan oplopen tot x14.00 keer uw inleg. Een 0-4, 0-5 of 0-6 zege van de Great Old loopt zelfs op tot een maximum van x250.00 keer uw speelbedrag.

Voetbalwedden

Online voetbalwedden is puur vermaak en moet ook leuk blijven. Speel dan ook altijd verantwoord en zet geen geld in dat u voor andere doeleinden nodig hebt. Voetbalwedden is voorstander van veilig en bewust wedden op voetbal. De bookmakers op de website mogen in ons land opereren en moeten zich aan strikte regels houden. Geniet van uw voetbalkennis door correcte weddenschappen te maken met de Belgische wedkantoren.

Datum en tijdstip PO1

De PO1-match Club Brugge – Royale Union SG wordt woensdag 11 mei gespeeld. RSC Anderlecht en Royal Antwerp betreden elkander op donderdag 12 mei. Beide duels beginnen om 20:30 uur. Wedden op de wedstrijden kan tot de match daadwerkelijk begint. Daarna kunt overschakelen op live-betting. Voetbalwedden wenst u geluk bij het voorspellen van deze Championship-duels.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.